Keresés a honlapon

Egyéni keresés

BETEGSÉGEK LELKI OKAI

BETEGSÉG - SZIMBÓLUM


Gyógyuljon a drágakövekkel!

 

Lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

A lelki feldolgozásban segítségünkre lehetnek a drágakövek.

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése.

 

 

Amíg minden rendben van Ön körül, ez a rezgés kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilága rendben van, gondolatai pozitívak, teste egészséges.

 

Bármilyen stressz hatás éri Önt, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozza fel a helyzetet, negatívan hat gondolataira. Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, teste is megbetegszik.

A kor előre haladtával látszólag rendezett és nyugodt körülmények között élő embereket is sújt olyan betegség amire azt mondják „ korral jár „.

 

HIRDETÉS 

 

 

Biztos Ön abban, hogy idősebb korban törvényszerűen jönnie kell ezeknek a tüneteknek?

 

Előfordul, hogy valaki gyermekkori sérelmeit teherként hurcolja magával egész életén keresztül. Éli a maga boldog vagy boldogtalan életét, már nem is gondol a gyermekkorára, nem gondol arra sem, hogy a régi sérelmek mint megannyi jól betokosodott tüske ott vannak mélyen eltemetve belső világában.

Felnőttként amikor megbetegszik, beszedi a gyógyszert, bekeni a fájó testrészeit, majd a tünetek múltával " gyógyultnak nyilvánítják".

 

Ez azonban nem így van!  Egészen addig, míg a tünet gyökere nincs felfedve és gyógyítva, újabb tünettel jelez a test, hogy valahol valami nincs rendben!

 

Nézzünk néhány példát a betegség – lelki okok összefüggéséről:

A test bal oldalán megjelenő elváltozások, megbetegedések: Az anyához fűződő érzelmi problémák. A baloldal a szív és az érzelmek jelzője, de a múlt el nem fogadását is jelenti.

Térd fájdalmai: Az alázatot, befelé fordulást jelképez.

Szemproblémák: Valamit nem akar meglátni. Ha rövidlátó, akkor a jövőbeni dolgokat hárítja, bizonytalan a jövőt illetően, távollátás esetén pedig az orra előtt levő dolgok felett húny szemet.

Vesekő, vesebetegség: Félelemre utal, jelképezi az emberi és párkapcsolatokat. A párkapcsolatodban nincs elég energia, lelkesedés.

 

Folytathatnám a sort, mivel minden betegség visszavezethető a tudati szintre és minden gyógyulás a tudatnál kezdődik!

 

HIRDETÉS

 

 

 

 

Hogy jönnek ide a drágakövek?

A drágakőgyógyításban a holisztikus szemléletmód érvényes, minden esetben az egész embert vesszük figyelembe, testestől – lelkestől.

A kövek a rájuk jellemző rezgéseikkel sejtszinten hatnak szerveinkre, ráadásul használhatjuk őket közvetlenül a testen ékszerként, vagy a közelünkben a térben elhelyezve is.

Minden kő többféle tünetre van hatással és minden tünetre többféle követ is használhat! Érdemes ezért összeállítani egy olyan kollekciót, ami legalább 10 – 12 féle kőből áll, így lehetőséget ad minden felmerülő probléma megoldására.

A különböző kövek egymás hatását is erősítik, kiegyensúlyozzák a hiányzó energiát.

 

Ha Ön szívesen hord ékszert, akkor nyakláncként és karkötőként együtt használja a köveket! A nyaklánc ami körbeöleli a nyakat, a test egészére hat.

A karkötő arra az oldalára van hatással, amelyik csuklóján viseli. Kivétel ez alól a tudatra való hatás. Ha a jobb agyféltekére kíván hatást gyakorolni akkor a bal csuklójára tegye, ha pedig a bal agyfélteke racionális gondolkodását kívánja segíteni, akkor a jobb csuklóján viselje!

 

 

 

 

A DRÁGAKÖVEK GYÓGYHATÁSA

 

 

A kövek hatásának rövid összefoglalásában csak a legfontosabb jellemzőket szedtem össze, az alább felsoroltaknál sokkal több hatással rendelkeznek.

Természetesen amikor összeállítom az Ön egyedi kollekcióját, a drágakő minden hatását figyelembe veszem!

Ösztönös megérzése, vagy ismeretei alapján Ön tudhatja, hogy melyik kőre van szüksége.

 

Melyek azok az általánosan ajánlott drágakövek, amelyek közül érdemes néhány félét kiválasztani ahhoz, hogy megoldást találjon problémáira?

Achát – Alkalmazási területe szinte kimeríthetetlen.

Akvamarin – Sokrétű hatása generációk óta ismert. Ha hematittal együtt használjuk, a feltöltése is biztosított.

Ametiszt – Felhasználási területe széleskörű, rendkívüli spirituális képességeket is felszínre hozhat

Aventurin – Nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat, segíti a nyugodt alvást

 

Citrin – Építőleg hat az idegekre, elmulasztja a fáradtságot, önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad

HIRDETÉS

 

 

Epidot ( Unakit ) – Rezgéseivel erősíti a szervezet öngyógyító erőit, segítségével gyorsabban felépülhet a lelki megpróbáltatások után

 

Fluorit – Ez a kő nagyrészt fluorból áll, hatással van a csontokra, fogakra, légzési panaszokra. Allergia ellen is hatásos. Segíti a nagyagy működését is, könnyebb tanulást, gyorsabb gondolkodást

 

Gránát – Gyulladásos folyamatokban segít, növeli az ellenállóerőt, élénkíti az immunrendszer működését.

 

Hegyikristály – Minden kövek között a leghatásosabb, minden területen használható. A hegyikristályt sokrétű hatása miatt már orvosi műszerekben is alkalmazzák.

 

Hematit – Vérkőként is ismert, magas vastartalmú, kiegyensúlyozza a vérnyomást, fáradtság enyhítésére is alkalmas. Fokozza a test regenerációs képességét. Használatával javíthat életminőségén, fokozza vitalitását.

 

Holdkő – Hatása széleskörű. Serkenti a tobozmirigy működését, testet és lelket egyaránt harmonizálja.

 

Howlit – Elsősorban a súlyproblémákkal küzdő emberek köve, segíti a fogyást és salaktalanítást. Erősíti az akaraterőt, a kitartást.

HIRDETÉS

 

Jadeit – Feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, visszaadja a békét és nyugalmat.

 

Jáspis – Ez a kő szintén majdnem minden területen hat. Erősíti az ellenálló képességet, mozgásba hozza a gyógyító erőket, belső nyugalmat ad.

 

Kalcedon – Elsősorban a torokcsakrára hat. Segít abban, hogy kimondjuk gondolatainkat, ne „rekedjenek„ meg bennünk. Harmonizáló és nyugtató hatással rendelkezik, visszaadja az önbizalmat és az elevenség érzését.

 

Karneol – A karneol fokozza a kitartást és állhatatosságot, segíti a tetterőt. Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.

 

Korall – A korall hatására szervezetünk könnyebben termeli az ellenálló képességhez  nélkülönözhetetlen fehérvérsejteket, szabályozza a nyirokkeringést.

HIRDETÉS

 

 

Labradorit – Hatással van a szívre, kimerült állapotban új energiával tölt fel. Aktiválja az öngyógyító erőket, segítségével feloldhatjuk érzelmi blokádjainkat, rezgései stabilizálják auránkat.

 

Lazurit – Szabályozza a szervezet különböző mirigyeinek működését, csökkenti a magas vérnyomást és a beteges szívverést. Segít nyitottabbá és befogadóvá válni a külvilág felé, fokozza az önállóságot és az önbizalmat. Segít belső problémáink feloldásában.

 

Macskaszem - Eloszlatja a negatív energiát és védelmet nyújt. Önbizalmat, boldogságot, derűt sugároz. Hatással van minden szembetegségre is.

 

Malachit – Érdemes hematittal és hegyikristállyal együtt használni, ezek folyamatos töltést biztosítanak a malachitnak. Segítségével feloldódnak a lelki blokádok, segíti szellemi fejlődésünket. Tudatosítja a belső érzelmeket, segíti a lelki sebek gyógyulását. Harmóniát nyújt, visszavezet lelki egyensúlyunkhoz.

 

Obszidián – Antibakteriális hatású, hatékony a gyulladásokkal szemben. Minden síkon oldja az energiaáramlás blokádjait. Segíti a tisztánlátás képességét

HIRDETÉS

 

 

 

Ónix – Erős hatással van az agy tevékenységére, javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást. Véd a negatív befolyásolástól, megszünteti a negatív érzelmeket, erősíti az öntudatot. Látásgyengeség esetén is ajánlott!

 

Rodokrozit – Fokozza a figyelmet, a hajtóerőt, a teljesítőképességet, hasznos alvászavarok és kimerültség ellen. Erősíti az emlékezetet és javítja az észlelőképességet.

 

Rózsakvarc – A legismertebb kövek közé tartozik, sokoldalú hatásával vált népszerűvé. A rózsakvarc a szeretet köve, a szívcsakrára van hatással. Megszünteti a lelki terheket,  segít a harag feldolgozásában, nyugtatja a kedélyállapotot, erősíti a szívet.

 

Tigrisszem – A legerősebb védelmi kövek közé soroljuk. Megfékezi a túláradó energiákat és izgalmakat. Mélységes belső béke és védettség, érzelmi mélység fejlődik ki a hatására. Használata elősegíti a mások iránti bizalom és megértés kifejlesztését.

 

Turmalin – A turmalin kristályok egymáshoz dörzsölődve töltődnek fel, ezért általában legalább két darabot használunk egymás mellett. A szívcsakrára van hatással. Fokozza az emlékezőképességet, tisztítja a vért, serkenti az immunrendszer működését.  Általános erősítő hatást fejt ki a májra, fokozza a méregtelenítést.

Türkiz – Leginkább a torokra és a légzésre, tüdőproblémákra van hatással. Megnyitja a torokcsakrát, segítségére van használójának, hogy könnyebben fejezze ki magát. Segíít elhatárolódni a lelki terhektől, megszünteti az ingadozó kedélyállapotot, a félelmet. Tisztítja és erősíti az aurát, óv a negatív energiáktól.


Ha a kövek által orvosolt fizikai és lelki problémák bármelyikére ráismer, akkor Önnek szüksége van ezekre a kövekre!


A felsorolt drágakövek képesek minden eltemetett tudati tartalmat felszínre hozni és segítenek Önnek azokat feldolgozni.

A feldolgozott probléma már nem keseríti tovább az Ön életét, ezáltal egészségi állapota elindul a javulás útján.

 

Ha szeretné a drágakőgyógyítás minden fortélyát elsajátítani, jelentkezzen Kristálygyógyító tanfolyamunkra, ami távoktatásban működik, személyes részvételt nem igényel, ráadásul a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet is adunk.

 

Tanfolyamunkról olvasson bővebben IDE kattintva


HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon