Keresés a honlapon

Egyéni keresés


GYÓGYÍTÓ KÖVEK

Az AMETISZT erősen spirituális kő

AMETISZT NATURA GYÓGYNÖVÉNY AZ AMETISZT HATÁSA

Segíti a tisztánlátást


GYÓGYÍTÓ KÖVEK: AMETISZT

AZ AMETISZT HATÁSA A CSAKRÁKRA

Az ametiszt a gyökércsakra, korona csakra és a napfonat - csakra
állapotára van hatással.


A gyökércsakra ( tő csakra, alap csakra ) elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért és a tisztulási folyamatokért. A gerinc alsó végén, a végbélnyílás és a nemi szervek között helyezkedik el.
A legalacsonyabb rezgésszámú csakra.

A gyökércsakra szanszkrit neve Muladhara, ami gyökeret, támaszt jelent.

A gyökércsakrához a mellékvese, a csontok, csontváz, gerincoszlop, fogak, körmök, húgyhólyag, prosztata, nemi szervek, végbélnyílás, végbél, vastagbél, vér és sejtfelépítés, talp, láb tartoznak.

Gyökér csakra legfőbb területei:

- leföldelés
- munka, pénzkeresés
- vitalitás
- biztonság

Milyen érzelmi működési zavarok léphetnek fel a gyökér csakrával A gyökércsakra nem megfelelő működése esetén az alábbi zavarok léphetnek fel:
félelmek, depresszió, alvászavarok, aranyér, isiász (ülőideg-gyulladás), vesekő, magas- és alacsony vérnyomás, fogínygyulladás, hasmenés, székrekedés, izomgörcs, hideg végtagok, influenza, gerincproblémák, vizelési problémák

A koronacsakra ( fejtető csakra )szintjén elérjük a teljes szabadságot, felelősséget vállalunk életünkért, képessé válunk bízni a megérzéseinkben és a belső vezetésben.
A koronacsakra a fejtetőn helyezkedik el, szanszkrit neve Szahaszrara, mely ezerszerest jelent.

A koronacsakra feladata a tobozmirigy, agy, koponya, és a szem egészséges működésének fenntartása.

Korona csakra legfőbb területei:

- személyiségzavarok
- tudatosság

A koronacsakra rendellenessége az alábbi működési zavarokat okozhatja: Alzheimer - kór, Parkinson-kór, epilepszia, öngyilkossági kísérlet, skizofrénia

A napfonat - csakra ( köldök csakra, solar plexus ) szintjén szembesülünk árnyék oldalunkkal, energiáinak segítségével vívjuk meg harcainkat saját magunkkal és a külvilággal is.

A napfonat csakra szanszkrit neve Manipura, ami ragyogó ékkőt jelent. A köldök és a szegycsont alja között helyezkedik el.

A napfonat csakrához az alábbi szervek, testrészek tartoznak:
hasnyálmirigy, máj, lép, epehólyag, gyomor, nyelőcső, vékonybél, vastagbél, patkóbél, vakbél, féregnyúlvány, rekeszizom

A napfonat csakra legfőbb területei:

- Ego
- hatalom
- agresszió, harag, düh
- félelmek

A napfonat csakra működési zavarai esetén az alábbi problémák léphetnek fel:
hisztéria, szadizmus, mazochizmus, dühkitörés, szégyenlősség, kisebbségi érzés, gyomorfekély, epepanaszok, emésztési problémák, cukorbetegség, májbetegségek, szemproblémák

Folytatás a hirdetés után......


HirdetésAZ AMETISZT ÉS A CSILLAGJEGYEK KAPCSOLATA

EGY KIS ASZTROLÓGIA

Az ametiszt az alábbi csillagjegyek szülötteinek szerencseköve:
Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Halak, Vízöntő

Tudni kell azonban, hogy az asztrológiában megközelítően pontos prognózis felállításához rendkívül sok adat ismerete szükséges.
Sok múlik azon pld., hogy az adott évben és napon éppen melyik csillagjegy állt az égen.
A csillagjegyek 2 - 3 naponként változnak.
Kicsit több, mint 28 nap alatt mind a tizenkét csillagjegyet végigjárja a Hold, ezért a pontosabb meghatározáshoz többek között az sem mindegy, melyik órában születtünk.

Az asztrológia minden csillagjegyhez hozzárendeli testünk különböző részeit.
Ennek megfelelően amikor pld. a Hold a Kosban áll, minden pozitív és negatív dolog erőteljesebben hat a Koshoz rendelt testrészre, és így tovább...

Amikor tehát egy ásványt meghatározunk egy adott csillagjeggyel, akkor arra a 2 - 3 napra ajánljuk, amikor az a csillagjegy áll az égen!
Ha a születési köveket ennek megfelelően értelmezzük, sokat tehetünk egészségünk megóvása érdekében!


HirdetésGYÓGYÍTÓ KÖVEK: AMETISZT

AZ AMETISZT ELEME ÉS SZÍNE

Az ametiszt eleme a tűz és a levegő

Az ametiszt színe a világostól a sötétliláig terjed, lehet barnás - lila, gyakran fehéren erezett, sávozott. Lehet átlátszó, áttetsző, vagy átlátszatlan.

Az ametisztet soha ne tegye tűző napra, feltöltésénél is mellőzze a Nap energiáját, mivel kifakul és elveszíti gyönyörű színét!
Ugyancsak elveszíti a színét, ha hosszú időn keresztül negatív energia veszi körül, de pozitív energia hatására újra visszanyeri gyönyörű ibolyaszínét.

Itt elsősorban a saját negatív energiáinkra kell gondolnunk. Ha tartósan szomorúak, bánatosak vagy zaklatottak vagyunk, az általunk hordott ametiszt ékszer válasza a negatív érzéseinkre a kifakulás. Akár teljesen ki is világosodhat az ékszerünk.

Lehetnek az uralkodó érzéseink negatívak olyan módon is, hogy nem vesszük észre és nem tudatosodik bennünk.

Ha azt vesszük észre, hogy az ametiszt ékszerünk elveszíti a színét, kezdjünk gyanakodni és derítsük ki a bennünket terhelő negatív érzés természetét és okát.

Brazíliában bányásznak olyan ametisztet, amely az idők folyamán a földkéreg belsejében előforduló magas hőmérséklet hatására világoszölddé vált.
Ezeket az köveket zöld ametisztnek, praziolitnak nevezik. (A szóösszetétel görög eredetű, jelentése: praszinosz = világoszöld, lithosz = kő)


HirdetésGYÓGYÍTÓ KÖVEK: AMETISZT

AZ AMETISZT GYÓGYHATÁSA

Az öngyógyításnál, masszázsnál és a drágakővíz készítésénél leggyakrabban használt és egyúttal legismertebb drágakövek a kvarc-csoportba tartoznak.
Ez nem véletlen, hiszen a főleg szilíciumdioxidból álló kvarcok a Föld leggyakrabban előforduló ásványfajtája.

A hegyikristályon kívül nagy népszerűségnek örvendő kő az ametiszt is, melynek felhasználási területe hasonlóan széleskörű.
Ismereteink alapján már az ókori görögök is olyan kőként tisztelték az ametisztet, amely használójának tisztánlátást és józanságot biztosított.

Segítségével úgy látja a dolgokat, amilyenek azok a valóságban. Természetfeletti erőt nyilvánítottak neki, mely véd az ártó energiáktól, szilárdságot ad és szerencsét hoz.
A középkorban az ametiszt követ porrá törve, belsőleg adták a betegeknek.

Ma már Magyarországon is gyorsan terjed az ametiszttel készített drágakővíz, amely lazító, kiegyensúlyozó és vértisztító hatású.

Önnek is csak javasolni tudom a rendszeres használatát. A hatás szempontjából közömbös, hogy ivókúraként vagy fürdő formájában használja.

Ízületi fájdalmak és kötőszöveti húzódások esetén borogatásra is használhatjuk az ametisztből készült drágakővizet .HirdetésTARTSA RENDBEN A LELKÉT ÉS.....

A TESTE MAGÁTÓL MEGGYÓGYUL!

Az idegsejtjeire kifejtett hatása révén az ametiszt javítja az agy működését és a koncentrációs képességét.
A migrénes rohamok esetében is nagyon jótékony hatású. Használható minden olyan panaszra, amit a túlzott feszültség és a stressz okoz.
A feldolgozatlan régi események okozta diszharmóniát is oldja a szervezetünkben.
Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javasolt alvászavarok esetén.

Ha nehezen alszik el, rémálmok gyötrik vagy gyakran felébred éjszaka, akkor tegyen a párnája alá vagy maga mellé az ágyba egy ametiszt marokkövet!
Az ametiszt elősegíti a kellemes és tanulságos álmokat. Feltárja azokat a titkokat, amelyek megértéséhez az értelem nem elegendő.
Az ametiszt segítségével megértheti, hogy álmában mit üzen a tudatalattija.
Kiegyensúlyozó hatással van a belső nyugtalanságra, a túlpörgésre és a hiperaktivitásra.

Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.

Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.

Segíti a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.

Élénkíti a hasnyálmirigy működését, serkenti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást.

Erősíti a légutakat és segít a tüdő megbetegedéseinek leküzdésében.

Hat az idegekre és az ízületekre, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.

Az ametisztet a "szenvedélyek kövének" is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések, szenvedélybetegségek mindegyikére pozitív hatással van.

A térenergia harmonizálására is gyakran használják drúza (kristály csoport) vagy forrás (apró kristályok telepe) formájában.

Akaratereje javítására hordjon ametiszt köves nyakláncot. Mivel a nyaklánc körbeöleli a nyakát, ezért az egész testére hatással van.

Belső feszültsége levezetésére tegyen a talpa alá ülő testhelyzetben néhány apró ametiszt követ - az ujjkövek nagyon jók erre a célra is. A másik megoldás szerint masszírozza a talpát ametiszt rúddal.

Bőrkeményedés és tyúkszem elmulasztására masszírozza nyomás nélkül ametiszt marokkővel vagy masszírozó rúddal az érintett területet naponta 5 percig.

Folytatás a hirdetés után....


HirdetésGYÓGYÍTÓ KÖVEK: AMETISZT

KEZELÉS IDŐTARTAMA AMETISZTTEL

A kövek jeleznek!
Amikor Önnek már nincs rájuk szüksége elhidegülnek, vagyis megérintésükkor és viselésükkor hidegek maradnak, kellemetlen érzetet keltenek.
Ilyenkor vegye le az ékszerét, mert mint bármi mást, a gyógyító energiákat is túl lehet adagolni.

A gyógyulás után tartsunk tíz nap szünetet, majd megelőzésként hordjuk magunknál ametiszt marokkövet.

Tudja - e, hogy nem kell feltétlenül kézbe fognia egy követ ahhoz, hogy a vonzódása a kőhöz értelmezhető legyen?

Elég egy fénykép a kőről, de akár csak a drágakő neve is válthat ki olyan érzést, amikor azt gondolja: EZ A KŐ KELL NEKEM!


Miért van ez így?

Lehet, hogy ismeri, sőt szívesen használja is az ametisztet. Nem baj, most megtudhatja, hogy mi ennek az oka.

Ha eddig nem került még közelebbi kapcsolatba az ametiszttel, de úgy érzi éppen Önre illik az alábbi leírás, ne késlekedjen beszerezni egyet! Mert biztos lehet benne, hogy fizikailag vagy mentálisan szüksége van az ametisztre!

Ha az ametiszt az Ön a kedvenc köve, olvasson arról, miért vonzódik hozzá?

Folytatás a hirdetés után.....


KIVÁLASZTOTTAM EGY KÖVET.....

VAGY A KŐ VÁLASZTOTT KI ENGEM?

Az ametiszt egy békés, szellemi kő, ami a magasabb világokkal való kapcsolattartást segíti elő.

Ha az ametisztet választotta az azért van, mert nagyon mélyen szeretne kapcsolódni valakihez és felemelő, inspiráló szeretetre vágyik.

Feltehetőleg úgy érzi, hogy eddigi életében túlságosan nagy szerepet játszott az anyagi világ, vagy egyszerűen a spirituális szinten érzi otthon magát.
Az ametiszt csillapítja az önpusztító szenvedélyeket és a függőségeket okozó viselkedésmintákat.

Új valóságot mutat anélkül, hogy öncsalásra biztatná Önt.
Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet köve, képes felébreszteni bizonyos médiumi képességeket is.

Mit tesz Önért az ametiszt?

Ennek a gyönyörű lila kőnek erősen spirituális és védelmező ereje van.

Ha szüksége van az ametisztre, akkor valószínűleg máris magasabb tudatállapotra van ráhangolódva, vagy nagyon szeretné, hogy úgy legyen.

Az ametiszt a harmadik szem csakrához téve megnyithatja az Ön érzékeléseit. Finoman és teljes mértékben a szellem birodalmához és az asztrálsík inspirációihoz csatolja Önt.

Meditáljon az ametiszttel, így könnyebb az asztrálutazás. Tegye a párnája alá és békés álomban sok mindent megtudhat!

Az ametiszt kiválasztása alapos tudásról és mélységes békességről árulkodik, mégis a spirituális birodalmak felfedezésére irányuló kalandvágyról tanúskodik.

A kő bölcsességet hoz, spirituális szinteken megvédi Önt és a negatív dolgokat szeretetté változtatja.

Ha Önnek az ametisztre esett a választása, valószínűleg fizikailag és lelkileg megérett ennek a kőnek a segítségére!

Ne habozzon hát!

Készítsen ametisztből drágakővizet, viselje a követ nyakláncként és karkötőként vagy hordja mindig magánál marokkövét! Nagyobb ametiszt követ vagy kristálycsoportot elhelyezhet a lakótérben is, lakása energiájának harmonizálására!

Ezután már csak annyi a dolga, hogy hallgasson belső hangjára és
figyelje az életében bekövetkező pozitív változásokat!


Ide kattintva feliratkozhat hírlevelünkre!HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon