Keresés a honlapon

Egyéni keresés

GYÓGYÍTÓ KÖVEK, ÁSVÁNYOK

*KARNEOL

A karneol elsősorban a vérre hat, de gyomorpanaszok és bélproblémák kezelésére is alkalmas. Mivel a diétázóknak is segítségére van ezért a karneol rendkívül hatásos több más kővel együtt kombinálva fogyókúrás és lelki harmonizáló ékszer összetételében.

A karneolhoz hozzárendelhető:
Csakra : gyökércsakra
Csillagjegy : Kos, Rák, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő
Elem: tűz, levegő (sárga)

Tulajdonságai:
A karneolok a vérre hatnak.Javítják a vérképet, oldják a vérrögöket és véraláfutásokat, segítenek elállítani a vérzéseket, gyorsítják a sebek gyógyulását.
Gyomor - és bélproblémák esetén is hatásos: a bélflóra szabályozása, bélgörcsök, vastagbélgyulladás, szorulás megszüntetése.

Használhatjuk anyagcsereproblémák esetében is.Javítják a szervezet ásványi - és tápanyagfelvételét.Milyen hatása van még a karneolnak?

A karneolok segítenek a vese - és hólyagkövek feloldásában, véres vizelésnél, az ún. "női betegségeknél"
A karneol csökkenti a koleszterinszintet is!
Karneollal csökkenthető a láz és a lázrohamok könnyíthetők.
Hatással van a lépre, májra, gyomorra és nyirokra.
Feszesebbé teszi a kötőszövetet, jól hat érfájdalmak és visszér esetében.
Csalánkiütés ellen is használatos.

A karneol fokozza kitartásunkat és állhatatosságunkat, segíti tetterőnket.
Lelki kimerültség esetén új energiát ad, erősíti belső indíttatásunkat.

A karneol stimuláló ugyanakkor földies ereje ösztönzőleg hat.
Hasznos segítsége a vértisztításnak, a keringési betegségek, vérpangás, visszér és általában a vérrel kapcsolatos problémák kezelésének.

Hatásos az emésztőrendszer nem megfelelő működése esetén, segíti a máj működését valamint a táplálék optimális felhasználását.

Meddőség és impotencia esetén oldja az energiablokádot.
Enyhíti a reumatikus és ízületi panaszokat.

A karneol mozgásban tartja bennünk az életet, így testünk rugalmasságát is segít megőrizni.

Lázcsillapító és fertőzések elleni hatását már a középkorban felismerték, sőt innen származnak az adatok, miszerint a búskomorságot és az idegfájdalmakat is karneollal kezelték.


Karneol hatása fejlődésünkre

A karneol erősíti kapcsolatunkat a földdel és a földies erőkkel. Bátorságot, stabilitást és állóképességet ad. Segít az Itt és a Most megélésében. Mozgásban tartja életünket, erősíti a koncentrációt és a kreativitást.

A karneol a naplementék narancsszínű ragyogását tükrözi fényével, a Föld szépségéhez és erejéhez fűzi használóját. A karneol hatására felébred bennünk Földanyánk szeretetének és a hozzá tartozásnak az érzése, így megtanuljuk jobban megbecsülni ajándékait.

Fejlődésünk útját járva a karneol segít bennünket abban, hogy kapcsolatban maradhassunk a Föld energiáival és ne veszítsük el a talajt a lábunk alól.
Stabilitást és állóképességet kölcsönöz és arra tanít, hogy szenteljünk figyelmet a jelen pillanatának, éljünk mindig itt és most, feladatunkat pedig bátran és örömmel végezzük a világban.

A karneol által élénk vitalitást nyerhetünk és javítja a koncentráló képességünket is.

A karneol földies ereje kiváltképpen azok számára hasznos akiknek figyelme könnyen elkalandozik, szétszórtak és tévelyegnek, mert életükben irányt vesztettek.

A karneol felidézi bennünk a teremtés csodája felett érzett ámulatot. Felszabadítja bennünk az élet folyamát, életre kelti alkotó képességeinket és azok kreatív kifejeződését.


A karneol a gyökér csakrára van hatással

A csakra szó szanszkrit eredetű, kereket, korongot jelent.

A csakrák az ember étertestében található energiaközpontok. A fizikai síkon megközelítőleg az endokrin rendszerrel esnek egybe. Az általánosan elfogadott rendszer szerint 7 fő csakra van, amelyek között a legalsó a gyökércsakra.

A gyökércsakra ( tő csakra, alap csakra ) elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért és a tisztulási folyamatokért.
A gerinc alsó végén, a végbélnyílás és a nemi szervek között helyezkedik el.
A legalacsonyabb rezgésszámú csakra.

A gyökércsakra szanszkrit neve Muladhara, ami gyökeret, támaszt jelent.

A gyökércsakrához a mellékvese, a csontok, csontváz, gerincoszlop, fogak, körmök, húgyhólyag, prosztata, nemi szervek, végbélnyílás, végbél, vastagbél, vér és sejtfelépítés, talp, láb tartoznak.

Gyökér csakra legfőbb területei:

- leföldelés
- munka, pénzkeresés
- vitalitás
- biztonság

A gyökércsakra nem megfelelő működése esetén az alábbi zavarok léphetnek fel:

félelmek, depresszió, alvászavarok, aranyér, isiász (ülőideg-gyulladás), vesekő, magas- és alacsony vérnyomás, fogínygyulladás, hasmenés, székrekedés, izomgörcs, hideg végtagok, influenza, gerincproblémák, vizelési problémákA karneol és a csillagjegyek kapcsolata

A karneol a Kos, Rák, Ikrek, Oroszlán, Szűz, Vízöntő csillagjegyben születetteknek válhat szerencsekövévé.

Az asztrológia minden csillagjegyhez hozzárendeli testünk különböző részeit.
Ennek megfelelően amikor pld. a Hold a Kosban csillagképen halad keresztül, minden pozitív és negatív dolog erőteljesebben hat a Koshoz rendelt testrészre, és így tovább...

Amikor tehát egy ásványt meghatározunk egy adott csillagjeggyel, akkor nem csak a csillagjegy szülöttjeinek ajánljuk, hanem mindenkinek arra a 2 - 3 napra, amikor azon a csillagjegyen halad keresztül a Hold útja során! ( Holdnaptár! )

Ha a születési köveket ennek megfelelően értelmezzük, sokat tehetünk egészségünk megóvása érdekében!


Mit tesz a karneol a hozzá tartozó csillagjegy szülötteivel?

KOS


Ha a Kos jegy szülöttje karneolt visel, biztonságban érezheti magát! Ez a kő megtanítja elkerülni a veszélyes helyzeteket és megmutatja, hogyan lehet módszeresen visszavonulni és így megérni a másnapot is.IKREK


A karneol harmonizál az Ikrek élénkségével és nyitottságával, ugyanakkor stabilizáló elemet visz az életükbe. A karneol földies ereje a szétszórtságuk ellen hat.
Az Ikrek jegy szülöttjében ez a kő felébreszti a teremtés sokféleségének megbecsülését és az e felett érzett örömöt, ugyanakkor tudatosítja bennük, hogy mindez egy tőről fakad.
Ezzel elősegíti, hogy az Ikrek szilárd alapon állva legyen nyitott a világra anélkül, hogy szétszórná energiáját.OROSZLÁN

Az Oroszlán gyógyító kristálya a karneol!
Élettani szempontból az Oroszlán jegynek érzékeny pontjai a szív, hát, rekeszizom, vérkeringés, verőerek és az érzékszervek.
Ezek egészségének megóvása érdekében tegyen valamit, különösen akkor, amikor a Hold az Oroszlán csillagképen halad keresztül!
A karneol enyhíti a hátizom görcsös összehúzódását.SZŰZ


A Szűz szülött elemző hajlamát a karneol földies vitalitással segíti és a védettség és biztonság védelmét nyújtja az életében.
Amikor gondolkodása túl merevvé válna, újra élénkséggel tölti fel őt.
A karneol segíti a kötelességtudó Szüzet, hogy napi feladatát szeretettel és örömmel végezze.VÍZÖNTŐ

A karneol erősíti a Vízöntő kapcsolatát a Földdel és a földies erőkkel.
A Vízöntő jegyét két teljesen különböző bolygó uralja. A Szaturnusz szilárd, merev és a konformitásra törekszik, míg az Uránusz szeszélyes, rugalmas, kaotikus és változtatni akar.

A karneol bátorságot, stabilitást és állóképességet ad a Vízöntőnek és arra tanítja, hogy szenteljen nagyobb figyelmet a jelen pillanatnak.RÁK


A karneol a múlt elengedésében, az új pillanatokra való nyitottságban, és az életben bizalommal történő mozgásban segíti a Rákot.

Érzelmeinek tartósságot ad a karneol, de nem kötelezi el túlságosan.
Ösztönzi belső észrevételeinek és érzelmeinek kreatív kifejezését is.
Ha Önnek a karneol kő tetszik....

Karneol kövek Szeretné tudni miért éppen a karneol kőre esett a választása? Mit tesz Önért a karneol, hogy jobban érezze magát?

A karneol nagyon erős kő, ami vitalitást és bátorságot ad!

Mivel a karneolra esett a választása, kivételesen ambiciózus és nagyon eltökélt, vagy tudja, hogy a közeljövőben nagy kihívásokkal kell szembenézni, amihez minden segítségre szüksége lesz.

A karneol segít eljutni a legmélyebbre rejtett tartalékaihoz, és képességet ad arra, hogy elképesztő pontossággal és a leghatékonyabb eredménnyel mozgósítsa a sikerhez szükséges erőket.

A karneolnak köszönhetően kristálytiszta elmével reális célokat tűz ki önmaga elé és hatékony módon hozza meg döntéseit az életben.

Ha fásult vagy csüggedt, a karneol tisztító erejével megérti, hogy nagyon jó dolgok várnak Önre az életben.


Mit tesz még Önért a karneol?

A karneol a barátság csodálatos köve, általános védelmet nyújt a negatív dolgok és a múlt ártó hatásai ellen.

Hasznos segítségére van az olyan beszédek esetében amelyek szakmai szempontból fontosak Önnek.

A karneol az ősi hit szerint megvédi attól is, hogy kifürkészhessék gondolatait és nagyon hasznos mindenféle befolyásolás ellen is.

Védi az otthonát a viharoktól és távol tartja a haragot, gyűlölködést. Eloszlatja a halálfélelmet, erőt, bátorságot kölcsönöz.

A karneol medálként vagy nyakláncként viselve folyamatosan bátorságot ad és azt sugározza, hogy használójának erőivel mindenképpen számolni kell!

Ha Önnek a karneolra esett a választása az azért történt mert fizikailag vagy lelkileg erre a kőre van szüksége!

Ne habozzon!

Használjon karneol marokkövet, viseljen karneol ékszereket és nincs más dolga csak figyelje az életében bekövetkező változásokat!

Gyógyít kövek - Betegség szimbolikaHa Ön tudni szeretné, hogy meglévő tüneteinek, betegségeinek milyen lelki kiváltó oka lehet, az oldal alján küldjön üzenetetIde kattintva feliratkozhat hírlevelünkreItt küldhet üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon