Keresés a honlapon

Custom Search

A JADE kő tetszik!

Én választottam a jadét,vagy a jade választott engem?

Én választottam a jade követ, vagy a jade választott engem? Miért esett az Ön választása a JADE kőre? A jade elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást. Segít értékelni és okosan használni azt, amije van.

Fokozza a pénzt gyarapító beruházásaihoz szükséges kreativitást és vonzza a pénzt!

A jade spirituális kő, kiegyensúlyozza pénzügyi hozzáállását és rávilágít, hogy az igazi gazdagság pénzben nem mérhető.

Mivel a jade követ választotta, valószínűleg a jövőben nem fog aggódni anyagi problémák miatt. Segít eloszlatni a negatív gondolatokat, és ráismerni, hogy a pénzkeresés egyszerű dolog. A jade segítségével önellátónak és függetlennek érezheti magát, tudatában lehet a rendelkezésére álló forrásoknak és képes lesz ezeket fel is használni.

A jade kövek használata, a jade ékszerek viselése vonzza a pénzt, fogadja hát elegánsan!

Mivel Önnek a jade kőre esett a választása, az azért történt, mert fizikailag vagy lelkileg erre a kőre van szüksége!


Ne késlekedjen hát!

Használjon otthonában jade marokköveket, viseljen jade ékszert és nincs más dolga, csak figyelje az életében történő pozitív változásokat!


A JADE véd a nemkívánatos befolyásoktól

Megbékélést, ellazulást és harmóniát áraszt

A jade békét és harmóniát áraszt. Nyugtató és lazító hatása megnyitja szívünket, hogy a teremtés szépségét annak minden formájában és alakjában felfedezzük és átéljük.

A jade rezgései igen finom, szeretetteljes emocionális fejlődést indítanak el bennünk. Megszilárdítja és elmélyíti szívbéli elkötelezettségeinket.Segít feldolgozni veszteségeinket és bánatunkat, hogy ismét megbékélhessünk az élettel.

A jadét ősidők óta viselik mások szellemi befolyása elleni védekezésül. Javítja identitásunk és belső szilárdságunk megőrzésének képességét, vagyis azt, hogy ne kerülhessünk külső körülmények vagy más emberek nyomása alá.
A nehéz időszakokban abban segít, hogy visszataláljunk belső középpontunkba, hogy szívből és szívvel tudjunk élni.

Ha tetszik az oldal, támogassa egy lájkkal!Köszönjük!


A jade a vesék mindenkori gyógyítója!

A jade a vese klasszikus gyógyköve: erősíti annak működését, enyhíti gyulladásos betegségeit, beleértve a hólyag és húgyvezeték gyulladását is.
Megelőzi a vesekő képződést

Általános savtalanító hatást és a testfolyadékok tisztítását is tulajdonítják neki. Ehhez természetesen huzamosabb időn át kell jade követ használnunk akár ékszerként, marokkőként vagy jade kristályelixírként!


A jade további tulajdonságai

A jade gyógyhatása

A jade kőhöz hozzárendelhető:
Csakra : szakrális csakra, napfonat csakra, szívcsakra
Csillagjegy : Mérleg, Halak

Tulajdonsága:
zöldesfehér, zöld, szürke, sárgás, áttetsző, átlátszatlan

Gyógyhatása :
A jadeit erős hatással van a hólyag és a vese működésére. Nemcsak a sav - bázis háztartást tartja egyensúlyban, hanem a vízháztartást is.

Emellett segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is.

A jadeit erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, félelmi állapotban a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

Visszaadja a belső békét és nyugalmunkat, segít megteremteni a lelki egyensúlyt.


Hogyan hatnak a kövek a súlyfeleslegre?

Fogyókúrázzon egyszerűen!

Hogyan hatnak a drágakövek?

( Kivonat Molnár Ágnes: Mit üzen tudatalattink a betegségekkel? – Betegségeink lelki világunk tükre c. tanulmányból *)

Minden tünet amit testünkön tapasztalunk, ( így az elhízás is ) lelkünk mélyen rejlő problémáinak kinyilvánítása. A „sértődött lélek jajkiáltása”, aminek figyelmen kívül hagyásával egyre erősebb tünetek, betegségek megjelenésére számíthatunk!

A kristályok és drágakövek a természet adta energiarezgéssel rendelkeznek. Egész szervezetünknek, minden sejtünknek szintén van egy bizonyos frekvencián való rezgése. Amíg minden rendben van Ön körül, szervezetének, sejtjeinek rezgése kiegyensúlyozott, harmonikus, lelkivilága rendben van, gondolatai pozitívak, teste egészséges.

Azonban bármilyen stressz hatás éri Önt, mindez diszharmonikussá válik és attól függően, hogyan dolgozza fel a helyzetet, negatívan hat érzéseire, gondolataira.
Ha hosszú ideig tart az egyensúly megbomlása, teste is megbetegszik, különböző tünetekkel – akár súlygyarapodással - figyelmeztet, hogy valamit sürgősen tenni kell!

A drágakőgyógyításban a holisztikus szemléletmód érvényes, minden esetben az egész embert vesszük figyelembe, testestől – lelkestől.
A drágakövek a rájuk jellemző kiegyensúlyozott, harmonikus rezgéseikkel sejtszinten hatnak szerveinkre, ráadásul a drágakővíz rendszeres fogyasztásán kívül használhatjuk őket közvetlenül a testen ékszerként, vagy a közelünkben a térben elhelyezve is. A gyógyulás lehetőségét rejtő drágakő terápia célja a probléma feltárása, feldolgozása és végső soron a betegség által kínált életfeladat betöltése kell, hogy legyen!

A súlyfelesleg lerakódásának lelki szimbolikája:

- Boldogtalanságra utal, nem érzi elég fontosnak magát, kilátástalannak, bizonytalannak látja a jövőt.
- A plusz kilók mögé próbálja elrejteni igazi Önmagát.
- Felesleget hurcol a hátán, megpróbál több lenni, többnek mutatkozni mint ami valójában, illetve más szeretne lenni, igazi formáját elutasítja .
- Az elhízás a beteljesülés iránti sóvárgást, egy kiteljesedett, biztonságot adó és meghitt élet utáni vágyat szimbolizálja.
- Alacsony önértékelésre és önbizalom hiányára is utal.

A has az éléskamra feladatát tölti be, így ha a tünet inkább csak a hason jelentkezik, az a materiális, anyagi jövőbe vetett bizalom kifejeződése.

Ha tetszik amit olvasott, támogassa írásomat egy lájkkal!Köszönöm!


JADE és a csillagjegyek

MÉRLEG és a jade

A jade segíti a Mérleget, hogy céljait finoman, nagy beleérző képességgel érje el, s közben ne veszítse el békéjét, összhangját. Segíti a Mérleg csillagjegy szülöttét, hogy megőrizze a nehéz élethelyzetekben is a belső egyensúlyát.

A Mérleg jegy a vesével és az ágyéki területtel áll szoros kapcsolatban. A jáde a vesék egyik legfontosabb köve, alkalmas a vesék megtisztításához és erősítéséhez.
HALAK és a jade

A jade harmonizál az együttérző, gyengéd és szeretetteljes Halak csillagjegy szülöttének természetével.
Támogatja és segíti Őt abban, hogy bízzon szíve bölcsességében.

A Halak lelkét befogadóvá teszi arra, hogy az életet annak szépségében és teljességében élje.


OLDALAJÁNLÓ

Tarts velünk!

Ajándék neked

Kristályok

Gyógyító virágok

Gyógynövények

Önismeret

Test-Lélek-Szellem

Teremtő erő

Szerencsekövek


Válassz egy követ!

Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!


ÖnbizalomHírlevélHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!
Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon