Keresés a honlapon

Custom Search

A LABRADORIT TETSZIK!

Én választottam a labradoritot, vagy a labradorit választott engem?

Én választottam a labradoritot, vagy a labradorit választott engem? Ha Önnek a labradorit tetszik, bizonyára fantáziadús és titokzatos személyiség, aki néha közelebb áll a szellemi, mint a földi világhoz.

Mély empatikus képességekkel rendelkezik és annyira együttérző, hogy mások szenvedését is magáénak érzi. Védekezni kell a túl sok felkérés ellen, mert nehezen tud nemet mondani.


Életében többször van változás, mert mindent olyan sok oldalról lát, hogy szinte lehetetlen egy olyan életformát találni, amely mindennek megfelel.


Érzései nagyon intenzívek és hajlamos arra, hogy egy életen át szeressen valakit vagy valamit.

Művészi és kreatív személyiségként nehezen ragad le egy valami mellett, mert könnyen elterelődik a figyelme róla. Idealista és érzékeny személyiség, akinek időnként egyedül eltöltött időre van szüksége ahhoz, hogy újra feltöltődhessen energiával.

Kövesse az álmait, de próbáljon meg egyik lábával a földön maradni!Ha tetszik amit olvasott,
támogasson minket egy lájkkal!


Mit tesz Önért a labradorit?

Ez a pszichikus védelmet nyújtó kristály erősíti az aurát és megtartja energiáit.
Véd mások gondolataitól, különös tekintettel az Önnel kapcsolatos tudatalatti elvárásokra és elképzelésekre.

Ha Ön a labradoritot választotta, valószínűleg közel van a felismeréshez, hogy legfőbb célja spirituális jellegű és szeretne emellett kitartani úgy, hogy közben nem piszkolódik be.

Ez a kő megakadályozza, hogy valaki Önre kapcsolódjon és megingassa hitében.

A labradorit erősíti ellenállását az alacsonyabb rendű indíttatásokkal és szórakozási formákkal szemben. A saját negatívumait is beleértve minden rossz dolgot visszaver, amint felismeri őket.

A labradorit támogató társként áll Ön mellett a változások idején!

A labradoritot viselje nyakláncként és karkötőként, vagy labradorit marokkövét mindig hordja magával az inspirációk és a testi folyamatok egyensúlyban tartása érdekében!

Ha Önnek a labradorit kőre esett a választása, akkor az azért történt, mert fizikailag vagy lelkileg erre a kőre van szüksége!


Ne késlekedjen hát! Szerezzen be bármilyen labradorit ékszert és nincs más dolga, csak figyelje a változásokat az életében!A labradorit gyógyhatása

A labradorit csökkenti a vérnyomást, egyenletessé teszi a vérkeringést és a szívritmust. Szívritmuszavarok esetében is javasoljuk a használatát!

Kimerült állapotunkban új energiával tölt fel.
Erősíti a májat és a vesét, szabályozza a szervezet sav - bázis háztartását.

Reuma és köszvény kezelésére kiválóan alkalmas.

Enyhíti a fázósságot és regenerálólag hat a légutakra. Aktiválja öngyógyító erőinket.

A labradorit segítségével feloldhatjuk érzelmi blokádjainkat, rezgései stabilizálják auránkat.

A labradorit jellegzetes fényalakzata, amely egyben kedveltségét is magyarázza, az ún. labradoreffektus (labradorizálás), amely során a kő ráeső fényben kékes színjátékban tündököl.

Labradorit és a csillagjegyek

BAK és a labradorit

A Bak jegy szülöttjére jellemző, hogy szeret hasznos lenni és képes felismerni, hogy mivel teheti magát hasznossá.
Hatékonyan megszervezi és átlátja a dolgokat, amelyet születési kövei is támogatnak.

A legtöbb Bak jegy szülöttben megvan az a vágy, hogy hatalomra kerüljön. Ez a vágy gyakran együtt jár azzal, hogy valamilyen feladatot kell ellátnia, vagy felelősséget kell vállalnia.

A labradorit egyhangú szürkeségéből felvillanó színek a Bak lényének fényességét tükrözik, amit általában konvencionális külső mögé rejt.

A labradorit segít megbarátkozni a kötelességeivel, a sorsával, és segít, hogy jól éljen ezekkel.

A színjátszó labradorit egy misztikus és védelmező kő a Bak jegy szülöttjeinek. Erősíti tudatukat és segíti az univerzum energiáival való kapcsolatteremtést.


VÍZÖNTŐ és a labradorit

A labradorit kitűnően fejleszti az intuíciót és kapcsolatot teremt az egyetemes tudatossággal. Az intellektuális ismereteket a megérzésekkel szintetizálva eloszlatja a hamis illúziókat.

A labradorit az átalakulás egyik legfontosabb köve, támogatást nyújt a változtatáshoz és segít a Vízöntő kor emberévé válni.Sang-E-Sitara:

Kő-Követek ( részlet )

".....A labradorit színei eleinte az álomvilág illúzióját keltik, de végül megértjük, hogy a valóság megtestesítője, és a mindennapok eseményeit tükrözi: látni benne a múltat és előző életünk színes emlékképeit is.

Lehetőséged nyílik vele a régen keletkezett érzelmi gátak feloldására.
A labradorit színeiben a bensőd színét is felfedezheted, vele elgondolkodhatsz az eddig átélteken. Különösen ajánlott olyan embereknek, akik a világot sajátjuknak, önmagukat pedig a világ középpontjának hiszik.

A kezedben először feketének vagy sötétkéknek tűnik, csak lassan veszed észre a változó színeit. Mintha magaddal szembesülnél: egyszerre láthatóvá válnak a hibáid, az ingoványra épülő napjaid.

Ugorj ki hát a személyiséged börtönének zűrzavaros tornyából! Ne alapozd tévedésekre az életed, mert bármikor összedőlhet, akár a kártyavár!

A labradorit segít a szellemednek magasabb dimenziókba emelkedni, ugyanakkor felismerve a valóságot, a Földön megmaradni. A kezedben tökéletes követ tartasz, ez segít átvészelni a nehéz időket is.
Minden bukásod oszlopán orchidea virágzik, gondold át, mit tanultál a kudarcaidból, akkor belátod, hogy eleinte szükség van ezekre az élet igazi értékének megtalálásához: a csalódásokkal nő az élettapasztalatod.

Gondolatban ugorj ki ebből a romba dőlő toronyból, érezd, amint nagy sebességgel zuhansz a föld felé.
Ez az utolsó pillanat: átgondolod életedet. Itt most felismered, hogy ez a torony nem más, mint a mostani önmagad, aki elfelejtette igazi önmagát. S valóban nem maradt más hátra, mint felismerni a valóságot, és kiszabadulni az önzés, a félelem, az erőszak, a megbántás, az irigység és a rosszindulat hamis tornyából.
Innen már nem is bánod, hogy kiugrottál, bármi várna rád, érzed, hogy ez így nem mehet tovább. Most az egyszer megmenekülsz, lassan érkezel a földre, de már mától munkálkodhatsz a karmádon.

Tűzd ki a célodat, tudd, merre szeretnél menni, a labradorit a segítőd lesz a tiszta, új életszakaszodban, mindig erőt és ösztönzést fog adni.
Általa megbecsülöd az életed minden percét; egyensúlyban tartod majd a gondolataidat és az érzelmeidet, és megalkotod tested-lelked-szellemed egyensúlyát; a lerombolt torony helyére erős várat építhetsz.

Ha tényleg így teszel, megtalálod a helyes alapokat, és rá fogsz jönni, nem az anyagon, hanem a szellemen keresztül juthatunk el az életfa csúcsára...."

Édesvíz Kiadó, Budapest 1998, (180-182. o.)


12 DNS Mesterkristályai ( részlet )

"......A DNS hetedik szálát a labradorit kristály tartja és a 9-es számmal rezeg együtt.

A DNS-nek ez a szála a telepatikus kommunikációs képességeitekre van hatással, mondhatjátok, hogy ez a varázspálca, amit mindig is kerestetek, és végig bennetek volt.

Azáltal, hogy tudatosan összpontosítotok arra, hogy összehangolódjatok ezzel a szállal, elkezditek elsajátítani a csodák és a mágia életetekbe való manifesztálásának technikáit. A DNS hetedik szála az imaginációs képességeket is tágítja, így képesek lesztek a tudatosság magasabb szintjeire rácsatlakozni.

Az új gyermekek közül sokan pedig mesterei a hetedik szál hasznosításának....."

Kuthumi Mester csatornázása Michelle Eloff közvetítésében © - 2003. június 12.Visszalépek a képgalériába!HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon