Keresés a honlapon

Custom Search

Lazurit, lápisz lazuli vagy lazúrkő....

Én választottam a lazuritot, vagy a lazurit választott engem?

Én választottam a lazuritot, vagy  a lazurit választott engem? Lapisz lazuli más néven lazúrkő vagy lazurit egy gyönyörű kék kő, ami hatalmas erővel rendelkezik. A lazuritot őseink a királyi vérrel és Ízisz istennővel hozták összefüggésbe és az istenek védelme alatt állt aki használta.

A lápisz lazulit / lazuritot régen a hűség varázskövének tekintették és a szerelmesek a köztük lévő kötelék megerősítésére használták.

A lazurit segítségével magabiztosan és méltósággal tudja kifejezni magát a használója. Segíti a szeretetteli, gondoskodó és támogató gondolatokat.

A lapis lazuli fokozza a méltóság és az egyenrangúság érzését és elősegíti a valódi kommunikációt. Jótékony hatással van bizonyos okkult képességekre így ráhangol a társ igényeire és érzéseire.

A lazurit általában a békét és a fizikai, mentális, emocionális és spirituális szinteket egyesítő szeretetet közvetíti.
A lazurit ( lapis lazuli, lazúrkő ) erősíti a szellemet, elősegíti a meditációt és a magunkba tekintést. Feloldja a korlátozó gondolkodási mintákat, tiszteletre tanít önmagunkkal és másokkal szemben.

A lazurit elmélyíti saját belső megérzéseinkbe és a rejtett érzelmekbe vetett bizalmat, harmóniát visz az emberek közötti kapcsolatokba.

Ez a gyönyörű, királykék alapon fénypontokként aranyló piritzárványokkal pettyezett lazúrkő a csillagos éjszakai égboltra emlékezteti az embert.
A lélekben a kozmoszban való védettség érzését kelti és fogékonnyá tesz a csillagok fénylő sugárzására és üzenetére.

Számos kultúra tisztelte szentként a lazúrkövet, az Ég követét, amely az embereknek bölcsességet nyújt.Ha tetszik az oldal,
támogasson minket egy lájkkal!Köszönjük!


A lazurit hatása a szellemre

A lazurit a szellemet befelé irányítja, erősíti és elvezeti az igazság felismeréséig.

Segítségével igazabbá és egyenesebbé válunk, őszinték leszünk önmagunkkal és másokkal szemben. Átlátszatlan kőként elősegíti szellemi felismeréseink gyakorlati megvalósítását is.

A lazúrkő szellemünk mélyebb rétegeibe vezet bennünket, ahonnan az intuitív bölcsesség és megértés árad, hol szert tehetünk a magasabb vezetésbe vetett bizalomra.
A lazurit abban is segítségünkre van, hogy feloldjuk azokat gondolkodási mintákat, amelyek elzárják előlünk az önnön mélységeinkbe vezető utat.

A lazurit fejleszti az intuíciót és a befelé tekintést, ráébreszt a rejtett értelem és dolgok mögött ható erők mibenlétére is. Határtalan örömöt kelt bennünk az élet és a világegyetem csodája felett.


A lazurit a barátság köve

Sok nép viseli a lazuritot a barátság köveként, számos helyen hagyomány most is a barátság megpecsételésére lazuritból készült apró ajándék cseréje.
Ez nem véletlen, hiszen a lazurit harmóniát visz az emberi kapcsolatokba, erősíti a közösségi érzést.

A lazurit hatására felismerjük, hogy minden embernek megvan a maga helye és feladata egy nagyobb Egészben, hasonlóan az égbolt hatalmas, kozmikus táncot járó, egyedi és pótolhatatlan csillagaihoz.

Néhány kultúrában az is szokás volt, hogy a félős gyermeknek önbizalma erősítéséhez lazurkő függőt vagy nyakéket akasztottak a nyakába.A lazurit gyógyhatása

A lazurit a maga sokoldalú hatásával a legismertebb kövek közé tartozik. Sugárzása miatt gyakran szinte misztikus kőnek tartják.

A lazurit porózus kő, nem szabad vízzel érintkeznie!

A lazurit hűvös kékjének nyugtató, görcsoldó és lázcsillapító hatást is tulajdonítanak.
Az ideges fejfájás, magas vérnyomás, vérbetegségek és depresszió ellen is használják.

Néhány gyógyító szerint arannyal együtt alkalmazva késlelteti a szklerózis multiplex előrehaladott degenerációját.

Mindezeken felül jó hatással van a haj és hajhagymák állapotára, hosszú távon a lazurit használóját pompás és egészséges hajkoronával ajándékozza meg.

A lazurit és a csillagjegyek kapcsolata

VÍZÖNTŐ és a lazurit

A lazurit érzelmi biztonságot és bizalmat kölcsönöz a Vízöntőknek.
Ha bármilyen módon kölcsönös függőségi viszonyban van valakivel akkor segít függetlenné de érzelmileg elkötelezetté válni.

A Vízöntőnek rendkívül fontos az egyetemes igazság és a testvériség, gyakran gondolnak a jövőre, amelyből az emberiség evolúcióval kapcsolatos meglátásaik származnak.
Feladatuk és egyben lehetőségük is van arra, hogy társadalmi változásokat idézzenek elő és minden szinten küzdjenek az igazságért.

A Vízöntőnek adottsága van ahhoz, hogy ráhangolódjon mindenféle rezgésre és ahhoz is, hogy a diszharmóniából egyensúlyt teremtsen.A BAK és a lazurit

A Bak jegy szülöttei ha megvalósították álmaikat, általában intenzíven foglalkozni kezdenek a spirituális világgal.

A lazurit fokozza intuiciós képességüket, bölcs meglátásokat és útmutatásokat ad.

A Bak jegy komoly, szabályokat betartó és jó humorérzékkel megáldott állatövi jegy. Jellemző rá, hogy szeret hasznos lenni és képes felismerni, hogy mivel teheti magát azzá. Hatékonyan átlátja és megszervezi a dolgokat.

Legnagyobb feladatuk, hogy a külvilág helyett saját magukra fordítsák a figyelmüket. A hatalmi figurák túl nagy helyet foglalnak el az életükben, legyen szó szülőkről, tanárokról, vagy bármilyen szabályozó hatalomról.BIKA és a lazurit

Az éjszakai égboltra emlékeztető lapis lazurit arra ösztönzi a Bika csillagjegy szülöttjét, hogy felemelje tekintetét a földről, felébressze intuicióját és az anyagi világon túl lévő dolgokkal is foglalkozzon.

A lazurit erőteljes gyógyító hatású kő, amely enyhíti a pajzsmirigy és gége problémáit is.

A Bika jegy szoros kapcsolatban áll a föld elemmel. Tudja, hogy hogyan kell bánni az anyaggal, hogyan kell megformálni és gyakorlatias módon felhasználni. Az egészséges, szennyeződésektől mentes környezet a Bika jegy dédelgetett álma, amelynek megvalósítását többféle kristály is elősegíti.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon