Keresés a honlapon

Custom Search

Kedvenc kövem a rózsakvarc

Én választottam a rózsakvarcot, vagy a rózsakvarc választott engem?

Én választottam rózsakvarcot vagy a rózsakvarc választott engem? A rózsakvarc a szeretet köve, a család és szeretteink közelségét, a kedvessel töltött romantikus pillanatokat jelenti.

A rózsakvarc nyugalmat hoz a rossz időszakok idején, segítségével képessé válunk átértékelni a szépség fogalmát. Ha megsértik, ha neheztel valakire, a szelíd rózsakvarc segít kiüríteni a negatív gondolatokat és melegséget, gyengédséget ébreszt használójában, hogy újra tudjon szeretni.

A rózsakvarc megtanít arra, hogy tulajdonosa szeresse, elfogadja önmagát, észrevegye saját jó tulajdonságait és biztosítja, hogy melegszívű, szerető lelkek társaságára találjon.
Ha tetszik amit olvasott,
támogasson minket egy lájkkal!
Köszönjük!


A rózsakvarc a béke, a szeretet és szerelem köve!

Az igaz szeretetet képviselő rózsakvarc békét, elfogadást, gyógyulást és ragaszkodást hoz.
Finom rózsaszíne beleélő képességet, szelídséget, gyengédséget és szerelmet ébreszt.

Ez a gyönyörű kő segít megbocsátani és elengedni a régi mintákat, amelyek visszatartanak a szeretettől és felszabadítja az elfojtott érzéseket.
Szeretetteljes rezgésével beburkolja a lelket. Sugárzása olyan, mint egy gyengéd érintés, amely alatt szívünk fellélegzik, bizalmat nyer és fokozatosan ismét feltárul,.

A rózsakvarc szerelmi ereje olyan intenzív, hogy nagyobb figyelmet vonz, mint amit tulajdonosa elbír.


Ha Önnek a rózsakvarc kőre esett a választása, akkor az azért történt, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szüksége!

Ne késlekedjen hát! Szerezzen be bármilyen rózsakvarc ékszert vagy marokkövet és nincs más dolga, csak figyelje a változásokat az életében!A rózsakvarc gyógyítja a szív sebeit.

Mások keménysége, durvasága, elutasítása vagy figyelmetlensége nyomán életünk során szerzett sebeink a rózsakvarc oltalma alatt lassanként begyógyulnak.

A szerelem és az életöröm szabad folyását megakadályozó kéreg elkezd feloldódni. Megtanuljuk újra szeretni és elfogadni önmagunkat.

A rózsakvarc megmutatja, valójában mennyi szeretet, gyengédség és életöröm rejtőzik lelkünk legmélyén.
Hatására visszanyerjük az elégedettség és a teljesség érzését, újra nyitottakká és érzékenyekké merünk válni. Így már szabadon és elvárások nélkül közeledhetünk embertársaink felé. Ezáltal találjuk meg a szerelmet és a szerencsét.

A rózsakvarc nyugtató, csillapító hatással van a szívre, így az emocionális sérülések következtében kialakult szívbetegségek gyógyításában is alkalmazható. Arannyal együtt szklerózis multiplex esetében is használják.


A rózsakvarc nyitottá teszi szívünket mindenre, ami szép: az önmagunkban, a másik emberben és a teremtésben található szeretetre és szelídségre. Fogékonnyá tesz a muzsika, a költészet, a festészet és általában a művészet szépségeire.

A művészet köveként élénkíti a képzeletet és az alkotó gondolkodást. A szeretet, a gyengédség és a megértés védettségében élő gyermek életörömét és boldogságát ébreszti bennünk.

Nem csoda hát, hogy a rózsakvarc különösen hatékony a csecsemők és kisgyermekek számára. Szeretetteljes rezgésével óvja finom lényüket, hogy gyermeki lelkük kinyílhassék és kibontakozhassék.


A rózsakvarc hatása a testre

A rózsakvarc a legismertebb kövek közé tartozik, s ennek talán sokoldalú hatása a magyarázata.
Viselhetjük testünkön, de elhelyezhetjük a minket körülvevő térben is.

Felhasználásának rövid összefoglalása :
Vérszegénység ellen, angina pectoris esetében, mozgási és egyensúlyzavarok kiküszöbölésére, női betegségek esetén, asztmás panaszok esetében használjon rózsakvarc ékszereket naponta, tegyen a zsebébe vagy a közelébe rózsakvarc marokkövet, ujjköveket amelyeket gyakran megérint.

Igyon drágakővizet, aminek elkészítéséhez használja a rózsakvarc követ is!

Alvási zavarok, álmatlanság esetében tegyen a feje közelébe, párnája alá rózsakvarc marokkövet, az ágya melletti polcon, éjjeliszekrényen helyezzen el egy rózsakvarc golyót! Erőszakos jelenetekkel tarkított gyakran visszatérő rémálmok esetében megszünteti és szeretetté alakítja az agressziót.
Hasznos segítség félelmi állapotokban, segít a harag feldolgozásában, nyugtatja és enyhíti a kedélyállapotot.

Kelések, furunkulusok esetében lazán masszírozó mozdulatokkal simítsa végig az érintett területet naponta kb 5 percig rózsakvarc masszírozó rúddal vagy marokkővel!


A rózsakvarc és csillagjegyek kapcsolata

BIKA és a rózsakvarc

A rózsakvarc összhangban van a Bika lelkének mélyén rejlő gyengéd szeretettel és segít azt felszínre hozni.

Meggyógyítja sebzett szívét és segít abban, hogy a sérüléstől való félelem nélkül tárulkozhasson fel mások előtt. Mélyíti az életörömét és segít felfedeznie a természetben, a művészetben és a másik emberben rejlő szépséget.

A rózsakvarc élénkíti a Bika csillagjegy szülöttének alkotóerejét is.OROSZLÁN és a rózsakvarc

A rózsakvarc az Oroszlán jegy szülöttének legfontosabb érzelmi segítő köve!

Az Oroszlán jegy szülötte intenzív érzelmekkel rendelkezik, különösen a szerelemmel és szexualitással kapcsolatban. Nem könnyű elrejtenie érzelmeit, viszont annál könnyedébben juttatja őket kifejezésre. Büszke természete miatt hajlamos ragaszkodni érzelmi fájdalmaihoz és a szerzett sebeivel méltóságteljesen elvonulni.

A rózsakvarc hatékony segítség, magába szívja és átalakítja fájdalmát miközben meglágyítja a sérelmet okozó személy iránti érzéseit.
Ha tetszik amit olvasott,
támogasson minket egy lájkkal!
Köszönjük!MÉRLEG és a rózsakvarc

A rózsakvarc abban segít a Mérlegnek, hogy felfedezze saját belső harmóniáját és képes legyen ezt másokkal is megosztani.

Szeretetteljes sugárzásával begyógyítja a Mérlegek lelki sebeit, gyengéd szeretetet és életörömöt ébreszt. Mélyíti a harmonikus formák, színek és hangok felett érzett különleges örömét és Őt magát is a művészetek irányába tereli.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon