Keresés a honlapon

Custom Search

A tigrisszemet választottam!

Én választottam a tigrisszemet, vagy a tigrisszem választott engem?

Én választottam tigrisszemet vagy a tigrisszem választott engem? Mit gondol, miért éppen a tigrisszem kőre esett a választása a többi kő közül? A tigrisszem hatalmas védelmező erejéről ismert, valaha átkok és egyéb veszélyek elleni védelemként használták.

A tigrisszem nagyon jó segítő, ha pénzügyeit veszély fenyegeti, kiváltképpen akkor, ha lopástól vagy csalástól kell tartania.
A tigrisszem segít szilárd alapon állni a talajon és alkalmat ad arra, hogy a "tigris szemével" láthassa a valóságot.

Általa képessé válik felismerni saját valós igényeit és különbséget tud tenni saját és mások igényei között.

Mivel Önnek a tigrisszemre esett a választása, feltehetőleg pénzügyi fenyegetettségben él. Előfordulhat, hogy azért érzi sebezhetőnek magát, mert nem bízik pénzteremtő képességeiben.

Tartsa a tigrisszemet napfényes helyen és nézzen bele, hogy elméje befogadja a kő sugalmazását!


A tigrisszem a legerősebb védelmi kő!

Miben segít a tigrisszem?

Ha Ön a tigrisszemet valóban szíve szerinti kőnek tartja, akkor ez a csodálatos kő energiát, bátorságot és szerencsét hoz Önnek!

Barna és sárga árnyalatai a Nap tüzét a Föld szilárdságával ötvözi. Ha a tigrisszemet választotta, valószínűleg ambiciózus személy, aki jól tudja, hogy nem szabad túlbecsülni a képességeit!

A tigrisszem segít Önnek, hogy két lábbal álljon a földön, miközben a csillagok felé tart.

Ez a kő segít Önnek észrevenni a lényeges információt és összekötni a szálakat.

Ha Önnek a tigrisszemre esett a választása az azért van, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szüksége!

Ne habozzon!
Viseljen tigrisszem ékszert és nincs más dolga,
csak figyelje az életében bekövetkező változásokat!Ha tetszik amit olvasott,
támogasson minket egy lájkkal!
Köszönjük!


A tigrisszemmel tisztábban látjuk a valóságot!

A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít befelé tekinteni és felismerni belső korlátainkat. Új nyitottságra, megértésre és kreativitásra ösztönzi szellemünket.

A tigrisszem melegíti a testet és segít, hogy hamarabb kilábaljunk a betegségekből.
Javítja a látást, mert feloldja a tisztánlátást akadályozó érzelmi gálásokat.

A tigrisszem fontos része a csakra harmonizáló köveknek, mivel a napfonat - csakrára ( Solar plexus ) van kiegyensúlyozó, harmonizáló hatással.

A nyugati asztrológia szerint a tigrisszem a Szűz, Oroszlán, Ikrek, Skorpió és a Nyilas csillagjegy szülöttjeinek kifejezetten szerencsekövévé válik ha magánál hordja, feltéve ha valóban szíve szerinti kőnek tartja ezt a gyönyörű követ.

A horoszkóp szerinti kapcsolatokról lejjebb talál bővebb tájékoztatót is!


A tigrisszem oldja a ragaszkodást

A tigrisszem üzenete az élő melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthatunk, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz a kőnek. Meleg sugárzását selymes arany és barna tónusainak köszönheti.

Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozunk, a tigrisszem tudatosítja bennünk, mit is keresünk valójában: meleget, boldogságot és aranyló bőséget, amelyet azonban csakis saját magunkban lelhetünk meg.

A tigrisszem arra tanít minket, hogy ez a vágyunk csak akkor teljesül, ha nyitottak és mozgékonyak maradunk ahelyett, hogy konvenciókba merevednénk, vagy rég elmúlt vágyak beteljesüléséhez ragaszkodnánk.


Váljunk nyitottabbá a lehetőségekre!

A tigrisszem tekintetünket önmagunkra irányítja. Megértőbbé tesz, gondolkodásunkat friss kreativitással, elevenséggel, nagyobb áttekintéssel gazdagítja.

A tigrisszem hatására ismét nyitottabbá válunk a céljaink beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségre.

A tigrisszem azt mutatja meg, hogy az élet folyamatos mozgásban van. Felszólít minket, hogy menjünk tovább, nézzünk mélyebbre, míg saját bensőnkben meg nem találjuk az aranyló bőség kincsét, mely meleget, boldogságot és biztonságot ad.

A kövek és csillagjegyek kapcsolata

SZŰZ és a tigrisszem

A tigrisszem jó hatással van az Ikrek mozgékony szellemére, ugyanakkor felhívja figyelmüket a tisztán intellektuális megértés határaira is.

Ráébreszti őket arra, hogy a valódi teljességet Önmagukban megtalálhatják. Ösztönzi őket a magukba pillantásra és elősegíti a bőség és a védettség belső megtapasztalásának útjában álló struktúrák feloldását.
OROSZLÁN és a tigrisszem

A tigrisszem ötvözi a Föld energiáját a Nap energiájával, ezáltal földelt, de magasszintű rezgést hoz létre.

A tigrisszem különösen összhangban van az Oroszlán vidám természetével, erőteljes védelmező hatású és elősegíti, hogy erőteljes akaratát konstruktív módon nyilvánítsa meg. Segít különbséget tenni aközött amire valóban szüksége van és amire csupán vágyik, ezen kívül támogatja a lelki egységérzetét.

A tigrisszem felszínre hozza a rejtett adottságokat és a leblokkolt kreatív képességeket.

A tigrisszem segít abban is, hogy bölcsen használja fel erejét és megtanítja felismerni és a céljai eléréséhez hasznosítani a belső erőforrásokat.

Az Oroszlán jegy szülötteinek erejüket saját maguk megerősítésére kell használni, amelyre a tigrisszem is ösztönöz.A Szűzeket a tigrisszem kivezeti megrekedt gondolkodási struktúrájukból.

Élesíti értelmüket, ugyanakkor átsegíti őket a racionális gondolkodás határain.
A tigrisszem segítségével a Szűzek felismerhetik, hogy a külső biztonság iránti túlzott vágy akadályozza fejlődésüket, ezért a biztonságot és bizalmat elsősorban önmagukban kell keresniük.
SKORPIÓ és a tigrisszem

A tigrisszem rendkívüli védelmező köve a Skorpiónak is.
A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít a Skorpiónak befelé tekinteni és felismerni belső korlátait. Nyitottságra és rendkívüli kreativitásra ösztönzi Őket.
NYILAS és a tigrisszem

A tigrisszem üzenete az eleven melegség.
A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthat, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz . Amikor a Nyilas védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozik, a tigrisszem tudatosítja, mit is keres valójában. A meleget, boldogságot és aranyló bőséget segít megtalálni Önmagában.

A tigrisszem hatására a Nyilas jegy szülöttje nyitottabbá válhat a céljainak beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőségekre.

OLDALAJÁNLÓ

Tarts velünk!

Ajándék neked

Kristályok

Gyógyító virágok

Gyógynövények

Önismeret

Test-Lélek-Szellem

Teremtő erő

Szerencsekövek


Válassz egy követ!

Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!


ÖnbizalomHírlevélHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!
Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon