Keresés a honlapon

Egyéni keresés

A LAZURIT HATÁSA

Testre, lélekre és szellemre

A lazurit ( lapis lazuli, lazúrkő ) erősíti a szellemet, elősegíti a meditációt és a magunkba tekintést. Feloldja a korlátozó gondolkodási mintákat, tiszteletre tanít önmagunkkal és másokkal szemben.

A lazurit elmélyíti saját belső megérzéseinkbe és a rejtett érzelmekbe vetett bizalmat, harmóniát visz az emberek közötti kapcsolatokba.

Ez a gyönyörű, királykék alapon fénypontokként aranyló piritzárványokkal pettyezett lazúrkő a csillagos éjszkai égboltra emlékezteti az embert.
A lélekben a kozmoszban való védettség érzését kelti és fogékonnyá tesz a csillagok fénylő sugárzására és üzenetére.


A lazurit hatása szellemünkre

Számos kultúra tisztelte szentként a lazurit követ, az " Ég követét, amely az embereket bölccsé teszi."

A lazurit a szellemet befelé irányítja, erősíti és elvezeti az igazság felismeréséig. Segítségével igazabbá és egyenesebbé válunk, őszinték leszünk önmagunkkal és másokkal szemben. Átlátszatlan kőként elősegíti szellemi felismeréseink gyakorlati megvalósítását is.

A lazúrkő szellemünk mélyebb rétegeibe vezet bennünket, ahonnan az intuitív bölcsesség és megértés árad, hol szert tehetünk a magasabb vezetésbe vetett bizalomra.
A lazurit abban is segítségünkre van, hogy feloldjuk azokat gondolkodási mintákat, amelyek elzárják előlünk az önnön mélységeinkbe vezető utat.

A lazurit fejleszti az intuíciót és a befelé tekintést, ráébreszt a rejtett értelem és dolgok mögött ható erők mibenlétére is. Határtalan örömöt kelt bennünk az élet és a világegyetem csodája felett.


A lazurit sajátosságai

A lazurit a maga sokoldalú hatásával a legismertebb kövek közé tartozik. Sugárzása miatt gyakran szinte misztikus kőnek tartják.

A lazurit porózus kő, nem szabad vízzel érintkeznie!

A lazurit lelőhelyei közül a legősibb és mai napig a legfontosabb Afganisztán (több mint 5000 éves), ahol ma is a legjobb minőségű kövek találhatók.
Chilében is vannak lápiszok, de ezek sok mészkövet tartalmaznak, ezért színük sápadtabb, kezelés nélkül használhatatlanok. Előfordul még Olaszországban is viszonylag jó minőségű lazurit kő.

A lazurit több természetes kővel is összetéveszthető, pl.: a lazulittal ( más néven kékpáttal ), amely meglehetősen ritka, inkább a türkizhez hasonlít.
Az azurittal, amely a malachittal együtt előforduló ásvány de sötétebb kék, keménysége 3,5-4-es, sűrűsége 3,77-3,89, tehát jóval magasabb a lazúrkőnél; a szodalittal, melynek árnyalata, kissé lilás, sűrűsége, pedig 2,28.A LAZURIT GYÓGYHATÁSA

A lazurit szabályozza a szervezet különféle mirigyeinek működését, így azok mindenféle megbetegedése esetén hasznos segítséget nyújt.
Szemkönnyezés ellen is hatásosnak bizonyult.
Torokproblémák esetében is érdemes lazuritot hordani.
A hallást is javítja.
Hat a bőrkiütésekre, beleértve a csalánkiütést is.
Csökkenti a magas vérnyomást és a beteges szívverést, enyhíti a fejfájást.
Nyugtatólag hat az idegekre. A kolerikus temperamentumú emberek nyugalmat és oldottságot meríthetnek e kő viseléséből.

Egyes gyógyítók és használói vélemények szerint a lazurit arannyal együtt használva késlelteti szklerózis multiplex előrehaladott degenerációját is.

A lazuritot hajproblémák vagy hajhullás esetében is alkalmazzák.

Segítségével megerősíthető a homlokcsakra. Még a szégyenlős emberek is nyitottabbá válnak a külvilág felé, könnyebben közelednek és könnyebben bánnak az őket körülvevő világgal.

A lazurit fokozza az önállóságot és az önbizalmat.

A lazúrkő hűvös kékjének régóta nyugtató, görcsoldó és lázcsillapító hatást tulajdonítanak. Az ideges fejfájás, a magas vérnyomás, a vérbetegségek és a depresszió ellen is hasznos segítség.
Jó a víziszony és a szélhűdés ellen is.


A felsoroltakon kívül a lazurit viselőjét pompás és egészséges hajkoronával ajándékozza meg.


SZÜLETÉSI KÖVEK, SZERENCSEKÖVEK

A LAZURIT ÉS A CSILLAGJEGYEK

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták. Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes jegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ezért a mi célunk az, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára leginkább megfelelő követ, amelynek energiái boldogabbá tehetik életét!

A lazurit minden tulajdonságával megfelel a Nyilasoknak, akiket az élet mélyebb értelmének keresése ösztökél.
Az Univerzum erőibe vetett bizalommal, intuícióval és befelé tekintéssel ajándékozza meg a Nyilas csillagjegy szülöttét, hogy felismerje a magasabb összefüggéseket és rácsodálkozhasson a teremtés csodájára és felismerését a mindennapi életben is kamatoztassa.

A Szűz csillagjegyűek tisztában vannak a pszichoszomatikus betegségek kialakulásának folyamatával, vagyis a gondolatok és érzelmek testre gyakorolt hatásával.
A lazurit segít a probléma gyökeréig hatolni, ezen kívül az időjárással és a környezeti szennyeződéssel szembeni érzékenységét is enyhíti.
A Szűzek életének egyébként is fontos kiegészítője a lazurit. Támogatja Őket abban, hogy a részletekből kiindulva pillantásukat a nagyobb összefüggésekre irányítsák. Segíti intuiciójukat, és hogy magukba tekintsenek, illetve hogy felismerjék az Univerzum törvényszerűségét.

A lazurit segíti a Halakat a feltétel nélküli szeretet elsajátításában, mely során megszűnnek a másik fél iránti indokolatlan elvárások. Képessé teszi társát úgy elfogadni ahogy van és abban is segít, hogy ne vegye magára mások problémáit. Elősegíti a logikus gondolkodásmódot, megérzésekkel és spirituális szemléletmóddal ötvözve ezt.Vízöntő, Bak, Bika, Kos és a lazurit

A lazurit érzelmi biztonságot és bizalmat kölcsönöz a Vízöntőknek.
Ha bármilyen módon kölcsönös függőségi viszonyban van valakivel akkor segít függetlenné de érzelmileg elkötelezetté válni.

A bak jegy szülöttei ha megvalósították álmaikat, általában intenzíven foglalkozni kezdenek a spirituális világgal.
A lazurit fokozza intuiciós képességüket, bölcs meglátásokat és útmutatásokat ad.

Az éjszakai égboltra emlékeztető lapis lazurit arra ösztönzi a Bika csillagjegy szülöttjét, hogy felemelje tekintetét a földről, felébressze intuicióját és az anyagi világon túl lévő dolgokkal is foglalkozzon. A lazurit erőteljes gyógyító hatású kő, amely enyhíti a pajzsmirigy és gége problémáit is.

A Kos nem érzelmes állatövi jegy és gyakran vádolják azzal, hogy érzéketlen. A lazurit ideális kő a Kos jegy szülöttjének, mert ez a gyönyörű kő erősíti a szeretet energiáit minden szinten, finoman enyhíti az érzelmi csalódások miatti fájdalmat és megszünteti a destruktív érzéseket.Miért választotta a lazurit követ?

Ez a gyönyörű kék kő hatalmas erővel rendelkezik. Őseink a királyi vérrel és Ízisz istennővel hozták összefüggésbe és az istenek védelme alatt állt aki használta.

A lápisz lazulit régen a hűség varázskövének tekintették és a szerelmesek a köztük lévő kötelék megerősítésére használták.

A lazurit segítségével magabiztosan és méltósággal tudja kifejezni magát a használója. Segíti a szeretetteli, gondoskodó és támogató gondolatokat.

A lapis lazuli fokozza a méltóság és az egyenrangúság érzését és elősegíti a valódi kommunikációt. Jótékony hatással van bizonyos okkult képességekre így ráhangol a társ igényeire és érzéseire.

Általában a békét és a fizikai, mentális, emocionális és spirituális szinteket egyesítő szeretetet közvetíti.

Ha Önnek a lazurit kőre esett a választása, akkor az azért történt, mert fizikailag és lelkileg erre a kőre van szüksége!

Ne késlekedjen, szerezzen be bármilyen lazurit terméket és figyelje az életében bekövetkező változásokat!


Ide kattintva feliratkozhat hírlevelünkreItt küldhet üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


1 hozzászólás

Tóth Beáta [ 2016-03-02 11:51 ]

Érdeklődnék hogy toroklerakódásra,és reflux betegségre melyik gyógykő a legjobb?
HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon