Keresés a honlapon

Egyéni keresés

ÓNIX

Az ónix gyógyhatása

Az ónix erős hatással van az agy tevékenységére, így például Alzheimer - kór, epilepszia, valamint apatikus állapotok kezelésére használhatjuk. Az ónix összpontosítja a szellemet, világossá teszi a gondolatokat és segíti a logikus gondolkodást.

Javítja a koncentrációt és az analitikus gondolkodást.
Hat a fülre, ezért alkalmazzák belsőfül betegségek, fülzúgás, nagyothallás vagy hallás romlása esetében is.
Használhatjuk a szem könnyezése vagy látásgyengeség esetén is.

Hatással van minden daganatféleségre. Az ónix véd a negatív befolyásoktól és energiáktól, csökkenti befolyásolhatóságunkat, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket.

Bánat és melankólia (melyek szintén a negatív energia megtestesülései) esetén is hatásos. Segít a ragaszkodás legyőzésében és a felesleges dolgok elengedésében. Figyelemre, kitartásra és érvényesülésre tanít.

Az ónix erősíti immunrendszerünket, véd a fertőzésektől.
Fokozza a koncentrációnkat és az öntudatunkat.


Az ónix hatása a tudatalattira

A fekete ónix elvezeti tulajdonosát a lényeghez. Segít, hogy legyőzzük a szükségtelen ragaszkodásunkat és a felesleges, lényegtelen dolgokat elengedjük.
Meditációkor használva segíti szellemi koncentrációt, hogy a létezés megformálatlan, ősi alapjaira, a gondolatokon, formákon és látszatokon túlra irányuljon.

Az ónix a mindennapi életben a fegyelmet és a kitartást, a kivitelezésre való képességet támogatja. Azt a szellemi nyugalmat nyújtja, amelyben letisztulnak gondolataink és mentesek maradnak minden külső befolyástól. Ezzel segíti a valóságlátásunkat, logikus és analitikus gondolkodásunkat.

Az ónix hozzásegít, hogy újra tisztába legyünk valódi céljainkkal és nyugodtan, a siker tudatában kezdjünk hozzá a megvalósításához.

Kinek hasznos az ónix?

Az ónix elsősorban azoknak való, akik túl könnyen elvesznek érzelmeikben, esetleg túlzott aktivitásukban.
Miközben a régi viselkedésmintákhoz való ragaszkodásunktól megszabadít, hasznos segítséget nyújt szenvedélyeink ellen is, az alkohol - és nikotinvágytól, falánkságtól, a tévé és játékfüggőségen át egészen a kábítószer függőségig.

Az ónix a bőr, a haj és a körmök köve

Az ónix erősebbé teszi az idegeket és az immunrendszert. A bőrre, hajra és körmökre szintén erőteljes hatással van. Halláskárosodás, a belső fül betegségei és egyensúlyzavarok, illetve gyengénlátás esetén is alkalmazzák.

Az ónix testre gyakorolt hatása lassan de folyamatosan bontakozik ki.


Az ónix és a csillagok

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.

Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes jegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ezért a mi célunk az, hogy segítsünk megtalálni az Ön számára leginkább megfelelő követ, amelynek energiái boldogabbá tehetik életét!

Az ónix a Nyilas, Bak és Vízöntő csillagjegyben születetteknek szerencsekövévé válhat!
Hangolódjon rá a kőre és figyelje üzenetét ami az Ön saját belső hangján, megérzésein keresztül jut el Önhöz!

Szerencsekő, talizmán

Nyilas, Bak és Vízöntő

Miben segíti az ónix a Nyilas csillagjegy szülöttjét?

Az ónix összpontosítja a szellemet és világossá teszi a gondolatokat, ezáltal segíti a Nyilast a logikus gondolkodásban. A mindennapi életben a fegyelmét és kitartását, a kivitelezésre való képességét támogatja. Ráébreszti a céljaira és segíti azok megvalósítását.


Hogyan támogatja az ónix a Bak csillagjegy szülöttjeit?

Az ónix segíti a Bakot, hogy a gyakorlati élettől némileg elkanyarodva a lélek mélyén megtalálja azt, ami igazán lényeges. Erősíti fegyelmét és kitartását az úton, ugyanakkor enyhít kérlelhetetlen szigorán. A Bak csillagjegy komoly, szabályokat betartó és jó humorérzékkel megáldott állatövi jegy. Születési köve az ónix, hozzásegíti ahhoz a rendszerességhez és hatalomhoz, amire vágyik. Az ónix segíti abban, hogy irányíthassa életét, miközben erősíti önbizalmát is. Támogatást nyújt a nehéz időszakokban, és segít összpontosítani energiáit mentális vagy lelki stresszhatás alatt.


Milyen hatással van az ónix a Vízöntő csillagjegy szülötteire?

A Vízöntő hajlamos arra, hogy bolondos, rendetlen jegy legyen, bár nagyon is képes arra, hogy eredeti módon, produktívan gondolkodjon. Nagy segítségére lehet az ónix abban, hogy lecsendesítse az elméjét, megszűrje az információkat és a lényegre fókuszáljon.Az ónix és a csakrák

Gyökércsakra / Muladhara

Az ónix a gyökércsakra működésére van kedvező hatással

A gyökércsakra ( tő csakra, alap csakra ) elsődleges feladata a földelés, a biztonság megteremtése. Felelős a fizikai erőnkért és a vitalitásunkért és a tisztulási folyamatokért. A gerinc alsó végén, a végbélnyílás és a nemi szervek között helyezkedik el.
A legalacsonyabb rezgésszámú csakra.

A gyökércsakra szanszkrit neve Muladhara, ami gyökeret, támaszt jelent.

A gyökércsakrához a mellékvese, a csontok, csontváz, gerincoszlop, fogak, körmök, húgyhólyag, prosztata, nemi szervek, végbélnyílás, végbél, vastagbél, vér és sejtfelépítés, talp, láb tartoznak.

Gyökér csakra legfőbb területei:

- leföldelés
- munka, pénzkeresés
- vitalitás
- biztonság

A gyökércsakra nem megfelelő működése esetén az alábbi zavarok léphetnek fel:
félelmek, depresszió, alvászavarok, aranyér, isiász (ülőideg-gyulladás), vesekő, magas- és alacsony vérnyomás, fogínygyulladás, hasmenés, székrekedés, izomgörcs, hideg végtagok, influenza, gerincproblémák, vizelési problémák

Ónix marokkövek
Ide kattintva feliratkozhat hírlevelünkreItt küldhet üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


2 hozzászólás

Ágnes [ 2017-12-26 11:31 ]

Köszönöm szépen hozzászólását, kedves szavait!

Nem kell ennek így mennie, bármelyik pillanatban, bárki dönthet úgy, hogy más értékrendet követ. Ennek egyetlen feltétele, hogy felismerjük önmagunk csodálatos voltát és a változást ne a külvilágban keressük, hanem magunkon munkálkodjunk.
Duális világban élünk, csak úgy tudjuk megtapasztalni a jót, ha elfogadjuk mindennek az ellentétét is. Örvendetes, hogy az emberiség ébredezik, ennek most jött el az ideje. Ezért a legfontosabb feladatunknak kell tekinteni, hogy lámpást tartsunk és világítsuk az utat szeretettel, önzetlenül, elvárások nélkül, akár ismeretlenül is mindenkinek, aki nyitott egy "másfajta nézet" befogadására.

Szeretettel kívánok további Áldott Karácsonyt!

Molnár ÁgnesAsbóth Attiláné [ 2017-12-26 10:38 ]

NATURA gyógynövény cikkeinek olvasása után rádöbben az ember, hogy ebben a rohanó " racionálisnak " nevezett pénzvilágban - mily keveset tudunk a bennünket körülvevő természetről, annak titkairól . A modern orvostudomány is csak a fizikai bajokat próbálja gyógyítani mindenféle laboratóriumi kemikáliákkal, holott az ember is a természet része - szellemi, lelki és fizikai egységet alkot . Ép testben ép lélek - és fordítva is igaz . E nélkül nincs összhang .....és csodálkozunk , hogy az emberi társadalom egyre csak betegebb , korcsosul a profit hajszolásban ?!
E közben tönkretesszük a kék bolygót,amelynek része az ember is - a legtökéletesebben van eredetében megalkotva - s ha valamelyik pontjára erőszakot alkalmazunk- felborítjuk az egyensúlyt. Meddig mehet ez büntetlenül ?!A kérdés költői .
HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon