Keresés a honlapon

Egyéni keresés

*SZODALIT

A *SZODALIT TULAJDONSÁGAI

A szodalit színe: fehér, szürke, kék, zöld, átlátszótól az átlátszatlanig. A szodalit a lazurit egyik komponense, bár önállóan is előfordul. A szodalit elnevezését nátriumtartalma miatt kapta ( nátrium – sodium ).
Leggyakrabban egyéb anyagokkal társulva a kék minden árnyalata megvan benne, sokszor fehér kvarcerezettel.

A szodalitot nagyra becsüljük az idegrendszerre kifejtett nyugtató, jótékony hatása miatt, valamint a tudati szintre gyakorolt hatása miatt, amely a betegségek kiváltó okát orvosolja.

A szodalit elmélyíti a gondolkodást, szellemünket az igazságra irányítja. Segít szellemi ideáljaink és céljaink megvalósításában.

Szilárdságot, nyugalmat és stabilitást sugall.
Bizalmat kelt bennünk önmagunk és mások iránt.A SZODALIT GYÓGYHATÁSA

A szodalit már nyers állapotban is megnyugtató hatású, hiszen ha ránézünk, a fátyolfelhőkkel átszőtt, ragyogó kék ég, vagy a tenger fehér tajtékot vető hullámai jutnak róla eszünkbe.

A szodalit hatásával javítja tudatos észlelőképességünket, egyensúlyba hoz, megnyugtat és helyrebillenti emocionális kiegyensúlyozatlanságunkat is.

Oldja az érzelmi gátakat és a bűntudatot, általa bensőleg szabadabbnak érezzük magunkat.


A szem problémái

Használják a szodalitot a látás javítására, a szem gyulladásának eseteiben, retinaproblémák kezelésére.

Szabályozza a vérnyomást, hat a hasnyálmirigyre, segít vércukorproblémák esetében. Ekcémára is hasznos segítség!

Kezelhetünk vele minden mirigybetegséget, illetve a mirigyek működési zavarait, beleértve a pajzsmirigyet is.

Mivel a nyaktájékra is pozitív hatással van, használhatjuk például rekedtség vagy gégepanaszok esetében is.

A szodalit erősíti az immunrendszert. Hatásos nyirokproblémák esetében is.


A SZODALIT HATÁSA A TUDATALATTIRA

A szellemi erőt képviselő kék színű kövek között a szodalit rezgései legsűrűbbek, így ez a kő jelenti a legszorosabb kapcsolatot a szellem és az anyag között.
A szodalit erejére támaszkodva felismerhetjük ideáljainkat és valódi céljainkat, hogy azután a mindennapok során a legmegfelelőbb módon valósíthassuk meg azokat.

A szodalit mindazoknak hasznos, akik szeretnek légvárakat építeni, miközben elfeledkeznek arról, hogy azokban nem lakhatnak. Ez a kő segíti őket abban, hogy elképzeléseiket és fantáziájukat a valósághoz igazítsák és megvalósíthassák önmagukat anélkül, hogy elveszítenék idealizmusukat.

A szodalit képessé tesz a mélyreható gondolkodásra. Szellemünk figyelmét az igazságra irányítja és eltávolít belőle mindent, ami felesleges.

A szodalit hatására felismerjük, hogy a legsűrűbb anyagban is szellemi erő működik.A SZODALIT ÉS AZ ÉRZÉKENYSÉG

A szodalit segítségével koncentrációnk is javul, például mikor dolgozunk valamin, vagy amikor minden figyelmünkre szükségünk van valamihez.
Elkalandozó gondolatainkat a szodalit visszatereli a kiindulópontra.

Rezgései szilárdságot és nyugalmat közvetítenek. Erősíti idegrendszerünket és elősegíti, hogy a felkavaró tapasztalatok után is megtaláljuk belső egyensúlyunkat.

A különösen érzékeny emberek nagyobb stabilitásra tehetnek szert a segítségével. Erőt ad ahhoz, hogy megőrizzük saját álláspontunkat és szuverén helytállásunkat. Segít, hogy minden helyzetben hűségesek maradjunk önmagunkhoz és ideáljainkhoz. Elmélyíti más emberek iránti hűségünket is.

cimkék: szodalit lazurit ametiszt hegyikristály lelki tudatalatti rózsakvarc türkiz drágakő indus só spirál betegség egészség immunrendszer erősítő hasnyálmirigy csecsemő mirigy gyulladás gégeproblémák torokfájdalom csillagjegyek bak kos oroszlán nyilas ikrek vízöntő skorpió mérleg szodalit lápisz lazuli lazurit érzékeny gyógyhatás idegrendszer anyag gondolkodás hatása tudatalatti gyógyhatás betegség kiváltó ok egyensúly nyugtató szem gyulladás mirigyek pajzsmirigy hűség immunrendszer nyirokmirigy mirigyek hasnyálmirigy vérnyomás ekcéma gége retina
IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre
Itt küldhet üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotSzóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


5 hozzászólás

Molnár Ágnes [ 2017-10-30 22:28 ]

Kedves Kristálygyógyász!

Köszönöm, hogy kedves válaszával megtisztelt!

Valóban nem talál konkrétan ilyen szakirodalmat. Minden összefüggésben van mindennel, így a különböző tanulmányaim alapján megkerestem az összefüggéseket.
Bármilyen szemszögből nézhetjük a gyógyító drágaköveket, nekünk - Önnek és nekem - ugyanoda vezet az utunk, hiszen tudjuk, hogy hatásosak. Tudományosan azonban nem tudjuk bebizonyítani.

Van azonban egy másik oldal is, ahonnan megközelíthető a kérdés. Ez pedig a betegségeket kiváltó lelki okok. Ennek már CT felvételen is bizonyítható a hitelessége, ráadásul ugyanolyan eredménnyel számtalanszor megismételhető. Bárki számára elsajátítható a tudás a Biologika (Új Medicina) Szabadegyetemen és egyre több orvos vizsgálja a beteget ebből a nézőpontból kiindulva. (a legismertebbek Dr.Molnár György, Dr.Gelléry Julianna, Dr.Herczeg Andrea, stb)

Innen már csak egy lépés annak felismerésére, hogy az érzelmeink által okozott elváltozások kezelésére olyan egyszerű, nagyszerű, Isten adta eszközök állnak rendelkezésünkre, mint a gyógyító drágakövek.

Szeretettel kívánok én is sok sikert, hitet és kitartást küldetésében!Kristálygyógyász [ 2017-10-30 18:40 ]

Kedves Ágnes!
(Elnézést, most sem adok meg valós e-mail címet.)
Én a megfogalmazást tarttam megtévesztőnek és nagy örömmel üdvözlöm, hogy változtatott rajta. Mert ugye leírta, hogy a szodalitnak nincsenek gyógyító hatásai majd részletezi, hogy mi mindent gyógyít. Egy átlagember ezt nem érti meg. Vagy gyóygyít az a kő vagy nem. És nem fogja érdekelni, hogy testi szinten nem gyógyít, csak éteri szinten. Mert ha éteri szinten gyógyít, akkor meg mindenképpen kell lennie gyógyító rezgéseinek, nem? Nincs az embereknek ideje, türelme és kapacitása ilyen különbségtételekre. Az meg külön érdekes és köszönöm, hogy leírta, hogy milyen specifikusak is ezek a gyógyító rezgések a szodalitnál. Bár ahogyan elolvastam, kicsit meg is szeppentem, mert orvos anatómiai részletességgel adta meg (pl.a nyelőcső alsó 1/3 része)azokat a területeket amire a szodalit hatni képes. Én egészen más szemszögből vizsgálom a gyógyító drágakövek hatásait és nem is tudom elképzelni, hogy milyen szakirodalomban lehet ilyen részletes leírásokat találni egy drágakő rezgéseinek hatásmechanizmusáról. Köszönöm a türelmét! További sok sikert kívánok Önnek a drágakő gyógyászatban!Molnár Ágnes [ 2017-06-23 17:53 ]

"Kristálygyógyász" üzenetküldőnk sajnos nem valós e-mail címet adott meg, ezért az e-mailben is elküldött válaszom "nincs ilyen e-mail cím" megjelöléssel visszajött. Nem fűzök hozzá kommentet, miért van szükség téves adatokat megadni?Molnár Ágnes [ 2017-06-22 22:01 ]

Kedves Kristálygyógyász!

Köszönöm szépen üzenetét!

A kérdéses mondatot töröltem, mert valóban értelmetlen így, mivel nem adtam rá magyarázatot.

A szodalitnak valóban nincsenek kifejezett gyógyító rezgései, függetlenül attól, hogy a legsűrűbb rezgésű kövek közé tartozik, amit tudati szinten használunk.
Tehát mivel nem a testi, hanem elsősorban a tudati szintre van hatással, ezért a betegségeket kiváltó okot lehet megszüntetni vele. Ehhez azonban szükség van a beteg fokozottabb együttműködésére, mintha testi, fizikai szinten gyógyítanánk. Ez azért nehezebb és azért nem foglalkozunk sokat vele nyilvánosan, mert a betegek rendszerint nem akarnak szembenézni a kiváltó okkal...... ha ezt megtennék, be kellene vallaniuk önmaguknak, hogy nem a külső körülmények betegítik meg, hanem a bennük zajló feldolgozatlan konfliktusok, ahogyan a külső körülményekhez hozzáállnak.

A szodalitnak, bár nincsenek közvetlen gyógyító rezgései, de ha egy olyan beteggel állunk szemben, aki valóban gyógyulni akar és képes szembenézni árnyoldalaival, akkor rendkívül hatásos. Használhatjuk az agytörzs vezérelte entodermális szövetek megbetegedéseinél: tüdő, nyelőcső alsó 1/3 része, a gyomor – bél traktus hengerhámszövete, máj parenchyma, hasnyálmirigy, fültőmirigy, nyelv alatti nyálmirigyek, könnymirigyek, pajzsmirigy, ősszemgödör (enteroidea), száj – és végbél laphámszövet alatti, ún. szubkumóza nyálkahártya, vese gyűjtőcsatornák, a hipofízis – előlebeny és az összes bél, bélizmok, méh izomzat, szívizom pitvar egésze, kamra simaizom része, érfalak simaizom rétege esetében. Ezek a felsorolt betegségek ugyanis mind egyetlen konfliktusra reagálnak, a megbetegedés helye azt mutatja, hogy a lelki konfliktusát mire asszociálta.


A mesterkristályok a 12 DNS szálhoz köthetőek, ezek közül a szodalit az ötödik szálat tartja és a torok csakrát erősíti. A mesterkristályoknál szintén nem a fizikai testre gyakorolt gyógyító rezgést vesszük figyelembe, hanem a tudati változást.


Üdvözlettel:

Molnár Ágneskristálygyógyász [ 2017-06-22 08:34 ]

"Noha a szodalitnak nincsenek kifejezetten gyógyító rezgései"

...ez a mondat teljességgel értelmetlen. A Szodalit olyannyira gyógyító rezgésekkel rendelkezik, hogy egyike a mesterkristályoknak. A gyógyhatása, gyógyító rezgése szinte azonos a lapis lazuliéval. Szóval ezt a mondatot érdemes lenne törölni a szövegből, mert értelmezhetetlen.
HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon