Keresés a honlapon

Egyéni keresés


HirdetésKapcsolat

A Natura Gyógynövény oldalainak szerkesztője:
Molnár Ágnes

Kapcsolat:
tisztaforras2008@gmail.com

Cím:
5137 Jászkisér
Bacsó utca 22.


Telefon:
+36 30 / 727 8490

Hírlevelek szerkesztője:
Molnár Ágnes

Azt mondják egyes webszerkesztői körökben, hogy ez a honlap amit most olvasol, már elavult. Igen, sok éve elkezdtem már, de amíg tehetem, addig ez is megmarad.
Hírlevelet azonban már csak az újabb, modernebb weboldalamról küldök, amire ide kattintva tudsz feliratkozni: Kérek hírlevelet!
Minden feliratkozónak ajándék letölthető e-bookot küldök a kristályok hatásáról.Bemutatkozás

Kislányom kedvencével, Dámával "Az vagyok, aki bárki más is lehet, ha hallgat a szívére.
Olyan ember vagyok, aki leborul az élet titokzatossága előtt, aki nyitott a csodákra, aki derűsen és lelkesen viszonyul mindenhez, amit csinál."

/Paulo Coelho/

Molnár Ágnes vagyok,
a Natura Gyógynövény, és a
Kristálygyógyítás weboldalak szerkesztője,
valamint a Facebookon a Gyógyító kövek - Naturagyógynövény csoport egyik vezetője." Ha elégedetlen vagy az életeddel, ne kivül keresd a hibát! Magadnak kell megváltoznod! " - mondta egyszer Mesterem, akit rendkívül bölcs embernek tartok és hálával gondolok tanításaira.

A változás nehéz, hiszen mást tanultunk, mást sulykoltak belénk gyerekkorunk óta.
Maszkok mögé bújni, mindenkinek megfelelni, miközben nem vállalhatjuk önmagunk igazi arcát. Közben pedig panaszkodunk, hogy egyre több a depressziós beteg, az emberek közönyösek, stb.

Ha élni akarunk, meg kell keresnünk a választ arra, miért is születtünk?
Nem lehet az életünk célja az, hogy együnk, igyunk, dolgozzunk, aludjunk, gyermeket nemzzünk, majd meghaljunk.

Amint megtaláltuk a célt, a változás szinte magától megy!"A világegyetem bámulatos,
mig a föld gömbölyű.
Nos, hogy kik állnak a háttérben,
és kik vannak elöl?
A bal, a jobb, a középső és az oldalsó
különválasztása talán lehetetlen, csak feltételezhető.
Még az ébredés, és az eszmélés is
a realitás és az illuzió között mozog"

(David Daniel Kennedy)
Kedvenc szimbólumom a Lótuszvirág


A mocsaras tavakat kedvelő virág környezetének hatása ellenére is képes tündöklően tiszta maradni.

A lótuszvirág szirmaiból szemnek láthatatlan tüskeszerű képződmények állnak ki, melyek minden szennyeződést eltaszítanak, nem hatnak a virágra. Egyfajta láthatatlan védelmező pajzsot alkotva védelmezik a virágot a betolakodók ellen.

Átvitt értelemben élhet valaki bármilyen környezetben, képessé válhat a lótuszvirághoz hasonlóan tisztaságát és becsületességét megőrizni.

A lótuszvirág a vizek, a teremtés, a világmindenség és a lélek jelképe is, az élet születése, a sötét mélyben lévő csíra kibontakozása, az örök élet, és a lelki fejlődés szimbóluma is.

Magvait és gyökerét megeszik, gyökeréből liszt is készül. Csodatévő orvosság, gyógyító erejű étel.Hirdetés
Kedves Mesterem 2004 - ben ezt mondta: - Holnaptól a neved Ma Prem Shakti!

A név szanszkrit, jelentése: Szeretetben az erő!

Mivel a szanszkrit szavak önmagukban is nagyobb jelentéstartalommal bírnak, ez körülbelül így szól: Olyan feltételek nélküli szeretet, amit csak egy anya képes érezni a még meg nem született magzata iránt....

A szeretetben szavakkal le nem írható erő rejtőzik.

Ezt a fajta szeretetet igyekszem átadni, tanítani mindenkinek, akivel kapcsolatba kerülök.

Fő profilom a természetgyógyászat, lélekgyógyászat, kristálygyógyászat, virágterápiák, személyiségfejlesztés, az ezoteria különböző területei, ..... és minden, ami ezekkel összefügg.

Az alternatív terápiákkal kapcsolatos tanulmányaimat 1993 - ban kezdtem. Egy állami cégnél dolgoztam addig, amikor negyedik gyermekemmel várandós lettem. Főnöknőm szavai ma is a fülemben csengenek: "vagy elveteted, vagy ne számíts arra, hogy lesz munkahelyed mikor visszajössz! "
Mondani sem kell, elkeseredtem. Amit akkor biztosan tudtam, a gyermekem meg fog születni, akármi is történik utána.
Elhatároztam, hogy nem fogok sírdogálni négy gyermek mellett, hogy munkanélküli lettem....... a Gyes alatt tanultam hát azt, ami mindig is a szívem csücske volt, amibe mindig szerettem volna mélyebben belemerülni.

Tanítóim voltak többek között Dr.Oláh Andor, és Dr. Nagy Géza "bácsi" és az évek folyamán sokan mások....

A fitotherápia, aromaterápia szinte pillanatok alatt életem részévé vált. Nem sorolom fel a tanulmányaimat, azok csak az évek során begyűjtött bizonyítványok, oklevelek, egyik sem az, ami valójában vagyok.

Mesteremtől megtanultam, hogy minden - mindennel összefügg. Egy idő után magam is megbizonyosodtam, hogy valóban minden egy, minden út ugyanoda vezet, csak más szavakkal megfogalmazva.

A gyógynövények a természet adta számtalan egészségmegőrző lehetőségnek csak egy kicsiny része. Minél tovább tanultam, annál több tudásra szomjaztam ebben a csodálatos világban.

Szintén életem részévé vált a Ho'oponopono, ez a csodálatos ősi Hawai technika, így mindent ami körülvesz, - beleértve érzéseimet, gondolataimat, gondolati képeimet is, - már akaratlanul is tisztítom, tisztítom, tisztítom.....

A kristályok, a drágakőgyógyászat vezetett el odáig, hogy megtaláltam az összefüggést a tudatalatti érzések, rejtett gondolataink és a betegségek tünetei között, így jutottam el a Virágterápiához,
Biologikához (Új Medicina, Barnai Roberto) és Recall Healinghez (dr. Gilbert Renaud tanfolyamán).

Azóta is folyamatosan tanulom mindegyiket, minden lehetséges képzésen részt veszek, amiben ismereteimet gyarapíthatom. Minden ember különböző, így az esettanulmányok is nagy segítségemre vannak.

Legkisebb lányom 1994-ben született, hálás vagyok neki a születéséért és hálás szívvel gondolok valamikori főnökasszonyomra azokért a kíméletlen szavakért...... Ha Ők nem lettek volna, nem tartanék ott, ahol most vagyok.A fenti kép egy kedves emlék. Tokodaltárón készült, valamikor 1998 körül, a Natura Gyógynövényboltomban. Abban az időben a falunkban "csak" gyógynövényes Áginak hívtak :)

Ennek a honlapnak a szerkesztése is abban az időben kezdődött. A gyógynövények világa, a fitoterápia, aromaterápia azonban már kevésnek bizonyultak.

Amikor figyelmünket valamilyen irányba fordítjuk, minden hasonló dolog a figyelmünk elé kerül.

Minél többet tanul valaki, annál inkább rájön, hogy milyen keveset tud! Kitágul az Univerzum előttünk és információk sokasága hív csábítóan, hogy elsajátítsuk.Felnőttek a gyerekek.....

Andrea lányom hosszú ideig elkötelezte magát a szellemi fogyatékkal élő emberek mellett, miközben házi betegápolást végzett és folyamatosan képezte magát ebbe az irányba, nagyon jó eredménnyel.

Andrea 2009 óta Gran Canarián él párjával, ma már fő feladatának a kicsi fiával való foglalatoskodást tartja, aki 2014. júniusában született.
Hirdetés
Molnár Gabriella, Várandós-jóga és Szülésfelkészítő Oktató Gabriella miközben neveli 2006 - ban és 2017 - ben született kislányait, többek között várandós jógával, baba - mama jógával, feng - shuival is foglalkozik.


Ha Ön a családalapítás idejében van, látogassa meg Gabriella kismamákhoz szóló gyönyörű honlapját!

Ingyenes Szülésfelkészítő e-book!>>>


HirdetésA vér nem válik vízzé....

A képen Gabi és "Kisági" még mindketten saját család nélkül.... Amikor ezt a bemutatkozást írtam, még itt tartottunk. :) Azóta sok év eltelt, nem módosítom, csak itt - ott kiegészítem.

Ági lányom egyenlőre nem kötelezte el magát mellettünk, de mint mondják,
" a vér nem válik vízzé ".
Lakása berendezésénél követi nővére feng - shui tanácsait, elolvassa az általam ajánlott könyveket, és azt az elvet vallja, hogy a korlátainkat mi magunk állítjuk fel magunknak.

Ma már Kiságinak is saját családja van, 2010 - ben világra hozta gyönyörű kislányát, Jázmint, majd 2019-ben kicsi fiacskájának, Lacikának adott életet.


Fruzsina a legfiatalabb a lányok között.


Élete értelmének a lovakat tartja. Világosan látja a élete céljait, amit mi mindannyian rendkívül nemes, Isten adta útiránynak tartunk és ennek megfelelően lehetőségeinkhez képest támogatunk.

Ebben voltak nagy segítségünkre a Petőfibányai Lóbarát, Természetvédő és Hagyományőrző Egyesület tagjai is, élükön Rónai Attilával és Bejcivel..... Hálásak vagyunk érte!

Fruzsina jelenleg Angliában él, lovakkal foglalkozik és építi a jövőjét.
Petőfibánya, Bejci és Attila lovardájaBoldogi csata, Fruzsina a zászlóval

A fenti képen ( 2011 ) Fruzsina még a hagyományosan évente megrendezett Boldogi csatában vitte a zászlót.

Időközben felnőtt, ( 2014 ) jelenleg Angliában, Thetfordban a Shadwell Estate Companynál, lovakkal foglalkozikho'oponopono

Életem részévé vált és minden pillanatában alkalmazom a Ho’oponopo ( Hooponopo ) csodálatos energiáját. A Ho’oponopo egy ősi, hawai problémamegoldó eljárás, amelyben a megbánás, megbocsátás, átalakítás és a szeretet kap szerepet.

Ho'oponopono: Sajnálom! Kérlek bocsáss meg! Köszönöm! Szeretlek!TERMÉSZETGYÓGYÁSZAT
TEST - LÉLEK - SZELLEM
GYÓGYNÖVÉNYEK"Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül"

A természetgyógyászatban a természet szerepét tekintjük a legfontosabbnak a gyógyulás és gyógyítás folyamatában. Ezért a szellemi és lelki öszszetevőink figyelembevétele rendkívül fontos. A személyiségünk mélyén, belső világunkban rejlő problémákat kell elsősorban felszámolni, mert a betegségek nagy részét ezek okozzák.
Minden betegség hátterében irracionális gondolatok állnak önmagunkról, az emberekről és a minket körülvevő világról. Ezekből a negatív gondolatcsírákból aztán az évek során komoly betegségek tudnak kialakulni. Ehhez pedig a segitség nem a gyógyszerekben van, hanem abban, ha őszintén szembenézünk önmagunkkal.
Azok az egyedi, megismételhetetlen csodák, amik mi,emberek vagyunk, csak úgy tündökölhetünk, ha nem a magunk és mások számára felvett maszkok mögé bújunk, hanem vállalni merjük önmagunk igazi arcát, és feltétel nélkül elfogadjuk másokét. Ha ezt elsajátitjuk,megtettük az első lépést a gyógyulás útján.
Testünk azonban külső támogatásra is szorul. Ennek eszközei a természetben megtalálhatók, növények, ásványok, illatok, fények és színek formájában.

Válogasson kedvére a bal oldali menüpontok között, ahol bővebben is olvashat a természetgyógyászat szerepéről, testünk jelzéseiről!

FENG - SHUI

Ahol szelid a szél és meleg a nap...

ott tiszta a víz és buja a növényzet....

Minden energiánk, ami szűkebb vagy tágabb környezetünk alakítására, jobbá tételére irányul, jótékony hatással van életérzésünkre, befolyásolja napjainkat, egészségünket.

A Feng - shui oldalakon olvashat a szomorúság - boldogság, harag - békesség és szeretet energiák rezgéséről, melyeket önkéntelenül is átadunk környezetünknek és a környezetünkben élőknek.

IDE KATTINTVA feliratkozhat hírlevelünkre.
Hírlevelet a Kristálygyógyítás oldalainkról küldünk, ahol feliratkozás után azonnal egy érdekes cikkünket is elolvashatja.

IDE KATTINTVA Küldhet nekem üzenetet, kérdést tehet fel, szívesen válaszolok.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon