Keresés a honlapon
Kristály energia

Bőség vonzása

Kristály energia - bőség vonzása A bőséget, anyagi gazdagságot és a pénz vonzását segítő kristályok az általuk kibocsátott rezgéssel a tudat legmélyebb szintjén hatnak.

Felszínre hozzák azokat a rejtett tudati tartalmakat is, amelyek nagyon sok társunknál meggátolják a pénz áramlását, a bőség és a jólét érzését.

Akinek a pénzzel, anyagi jóléttel vagy általában a bőséggel, az emberi kapcsolatokkal és az élet örömeivel vannak gondjai, az nagy valószínűséggel a bőség és a jólét érzését nélkülözi.

Hiányt szenved, szükséget érez azon javak iránt, amelyek születésünknél fogva - ahhoz, hogy küldetésünket maradéktalanul teljesíteni tudjuk - mellénk van rendelve.

Te hogy gondolkodsz a pénzről?

- Csak annyi van, amennyi szükséges

- Nagyon be kell osztanom

- Beosztással is kevés

- Nem is álmodozom arról, hogy több lehet

- Nekem ennyi jár

- Nekem a pénzért nagyon meg kell dolgoznom

- A szüleim is szegények voltak, én sem számíthatok többre


Ha így gondolkodsz, sajnos el is kerül a jólét lehetősége!

A szegénységtől nagyon könnyű rettegni, de vigyázz, mert ennek az érzésnek a rezgésszinten kibocsátott energiája távol tartja tőled a bőség áramlását!A kövek ebben is segíthetnek

Ha a fenti válaszok valamelyikét választottad, akkor olvashattad, hogy a szegénységtől, szükség állapotától nagyon könnyű rettegni.

Ha szereted a kristályokat, és szeretnéd kihasználni segítségüket a bőség, anyagi gazdagság bevonzására, akkor javaslom, hogy használd ékszerként, vagy a térben elhelyezve azokat a köveket, amelyek energiarezgése harmonizál a bőség áramlásának rezgésével.

Ezeket saját magad is elkészítheted, ha járatos vagy a kövek világában, de ha még nem ismered ki magad bennük, ajánlom Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igényló) tanfolyamunkat, amelynek III.moduljában részletesen foglalkozunk a kristályok programozásával. Tanfolyamunkról IDE kattintva olvashatsz bővebben.


Ennél jobb a helyzet?

- Mindig éppen elegendő pénzem van

- Nincsenek anyagi gondjaim

- Bőségesen van, szerencsés ember vagyok

- Tudom, hogy bármit elérhetek

- Energiáimat mindig a célra összpontosítom, így a szükséges pénz a megfelelő időben mindig a rendelkezésemre áll.

- Pénzügyileg szabad és független vagyok.

Gratulálok, a legjobb úton haladsz!

Aki hisz az élet bőségében, bármilyen körülmények között is él, ennek energiája megsokszorozza energia vibrációját, ami szinte törvényszerűen magához vonzza minden szinten a szellemi, lelki és anyagi bőség – mint energia - áramlását.

Ha szeretnéd, hogy a kristályok társadul szegődjenek, és segítségüket úgy szeretnéd igénybe venni a bőség, anyagi gazdagság és egyéb életterületeiden, hogy ennek tudását magadévá teszed, akkor IDE KATTINTVA bővebb tájékoztatót találsz arról, hogyan sajátíthatod el ezt a tudást, hogy a kristályok segítsenek további céljaid elérésében, vágyaid megvalósításában! .Hogyan segítenek a kristályok?

Minden létezőnek - élőnek és élettelennek - megvan a maga energiarezgése. Így nekünk embereknek is, és a köveknek, kristályoknak is.

Rövid idézet Kuthumitól, aki elsősorban a kvarckristályokról tanít ( Michelle Ellof közvetítésében / 2003. 06.12.)

„ A kvarckristály, ami a mesterkristályok egyike, képes 4620 ciklusnyi rezgésre egyetlen másodperc alatt.

Ez valószínűleg nem sokat mond számotokra, de ez a rezgési tartomány sosem mérhető ember alkotta eszközökkel. Mindez azt jelenti, hogy mikor kimondottan egy kvarckristállyal dolgoztok, legalább 2000 ciklus/másodperccel emelitek a saját energiavibrációtokat.

Az emberiség nagy része másodpercenkénti 200 és 400 ciklus közötti tartományban vibrál. Azok, akik követik fényösvényüket, magasabb szinten vibrálnak, egészen fel a másodpercenként 900 ciklusig.

Képzelhetitek, akkor mennyire felerősíti egy kvarckristály az energiamezőtöket.

Ezt megint csak nem tudjátok mérni, de minél jobban megnyitjátok a tudatotokat ennek az energiának, ennek a tudatosságnak és minél többet dolgoztok vele, annál hamarabb kezditek tapasztalni az előnyöket, amiket ez az entitás nyújtani tud számotokra…… „

Eddig szól az idézet.

A változás életünk része! Ha nyitott vagy az új dolgokra és nem elégszel meg azzal, ami most jelen van az életedben, akkor érdemes mélyebben is foglalkozni a kristályokkal, mert hasznos segítőink az életünk minden területén.

A kristályok segítségéről, programozhatóságáról nagyon sokat lehetne írni.

Ha komolyabban érdekel, és maximálisan ki szeretnéd használni a kristályok hatását és segítségét nem csak a bőség vonzásával kapcsolatban, hanem az ÉLET minden területén, olvasd el ajánlatunkat IDE KATTINTVA


Mi a bőségkristály?

Saját valódi személyiséged (a Nap, a Hold állása születésed idején és az Ascendensed), a szülőktől "ellesett" életszemlélet és viselkedésminták együttesen hatással vannak rád, és kialakították a pénzzel kapcsolatos igényeidet.

Ez az oka annak, hogy vannak egyes emberek, akik jól kezelik és ügyesen szerzik meg a pénzt, és vannak akik hatalmas erőfeszítéseket tesznek, mégsem sikerül.

Valószínűleg hihetetlenül hangzik, de ezek az erőfeszítések hiábavalók. Lehet pillanatnyi sikerélmény, de a tartós siker nem ezen múlik!

Minden energia! A szegénység és a gazdagság is egyaránt rezgő, pulzáló energiahalmaz. Az érzéseinknek ugyanígy megvan a maga energiája.

Az elégedetlenségnek, félelemnek, rettegésnek a rezgésszinten kibocsátott energiája távol tartja a bőség áramlását, de még a jól megalapozott befektetéseket is negatívan befolyásolja.

Ha hiszel az élet bőségében, ennek energiája megsokszorozza energia vibrációnkat, ami szinte törvényszerűen magához vonzza minden szinten a szellemi, lelki és anyagi bőség – mint energia -felénk áramlását.

Hiszem, ha látom - vagy - Látom, ha hiszem!

Ugyanazok a szavak, úgy tűnik, csak a sorrend más. Mégis különböző, és hatalmas energia rejtőzik mindkét érzésben.

A természetben nagyon sok kristály rezgése képes abba a rezgés - tartományba emelni az energiaszintünket, amely megegyezik, vagy hasonló a bőség rezgésével.

A legintenzívebb hatást bőség - kristályoddal akkor érheted el, ha a kristályt magad programozod magadnak!

Kristályterápiák tanfolyamunk harmadik moduljában részletesen tanulhatsz a kristályprogramozásról életed minden fontos területére. ( egészség, boldogság, anyagi jólét, munka, társkapcsolat, stb ) A programozott kristályok hűséges társaink, segítenek minket céljaink elérésében, vágyaink megvalósításában.

Bővebb információt találsz IDE kattintva
Hívd segítségül az angyalokat!

Hívd segítségül az Angyalokat

Vannak kristályok, amelyek - egyéb hatásaikon kívül - Angyalokkal való kapcsolattartást erősítik és a velük való kommunikációt segítik.

Az Angyali energiákkal kapcsolatban lévő kristályok felerősítik a jeleket és azokat a segítő energiákat, amelyeket az angyalok küldenek.

Képesek megnövelni az angyali energiákat, nagyszerűen alkalmazhatók az angyalokkal való kapcsolattartásra és különösen könnyen összehangolódnak az angyali világokkal.

Természetesen itt is az a leghatékonyabb, ha magad programozod a kristályaidat! A te energiáidat kell magába táplálnia, a te kéréseid, vágyaid rezgését kell, hogy megkapja!

Miután sikeresen felveszed a kapcsolatot bármelyik angyallal, bármiben kérheted a segítségét (egészség, siker, szerelem, bőség, stb)

Az Angyali energiákra programozható kristályokkal szintén megismerkedhetsz Kristályprogramozás tanfolyamunkon!

A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom!


Megnézem az ajánlatot!HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon