Keresés a honlapon

Egyéni keresésGyógyító kövek - Kristálygyógyítás

Sorozat

Alapok 7. részA kövek használatának további rejtelmei

Ezt semmiképpen
ne hagyd ki!
A következő felsorolás a 7. rész főbb témáit tartalmazza:

- Gyorsan észlelhető testi gyógyulás hátterében lelkileg is gyógyulunk.
- Ismerkedj meg "tetőtől - talpig" a talp pontjaival!
- A bőrünkkel kapcsolatos problémák
- Hát és derékfájdalom.
- A vírusok legyőzése kövekkel.
- Egészségünk függ gondolatainktól és érzelmeinktől.
- A félelem, a depresszió és a stressz kedvezőtlen hatása.
- Gondolataink hatalma

Ma is tarts velünk és sok sikert a gyakorlati alkalmazáshoz!

Felhívom az olvasók figyelmét, hogy ez a sorozat csak egy kis szeletke, ami betekintést nyújt a kristálygyógyításba.

Ha érdekel az amit itt olvasol, és alkalmazni is szeretnéd, a linkre kattintva oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkon mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.


KRISTÁLYOK, REZGÉSEK, REZONANCIA

Nyugodjon meg, nem fizikaórát tartok, csak a drágakövekről mesélek!

Mostanra igencsak messzire jutottunk a kövekkel kapcsolatban, amire a mai napon feltesszük a koronát Mostanra igencsak messzire jutottunk a kövekkel kapcsolatban, amire a mai napon feltesszük a koronát.

Eljutottunk a lényeghez.

A kövek viselésekor az általuk kisugárzott rezgések áttételesen, a lelkünk gyógyításán keresztül hatnak a testünkre.

Ezáltal kettős hatás figyelhető meg.

Amit hamarabb észreveszünk, az a test regenerálódása, gyógyulása. De a háttérben zajlik egy másik, lassabban észrevehető gyógyulás is, azoknak a "sebeknek", azoknak a "lelki sérüléseknek" a helyrehozása, amelyek a testünk megbetegedéséhez vezettek.

Fontos tudnunk, hogy életünk során összeszedett sérüléseinket kaphattuk konkrét személyektől vagy kiróhatta ránk a sors, anélkül, hogy ténylegesen bárkit felelőssé tehetnénk érte.

Okozhattuk őket saját magunknak is meggondolatlanságból, hanyagságból, figyelmetlenségből, negatív hozzáállás miatt, és még ezer más okból is.

A köveknek nem számít, honnan ered a probléma.
Ha Ön őszintén és önmagába vetett hittel változni, testileg és lelkileg gyógyulni akar, akkor a tudatalattija segíteni fogja Önt a célja elérésében.

HOL MASSZÍROZZAK?

Ismerkedjen meg tetőtől - talpig a talp pontjaival!

A talpra ható masszírozás aktiválja az egész testben az öngyógyító, regeneráló erőket.

A bőr a legnagyobb kiterjedésű érzékszervünk.

Szinte minden bőrbetegség valamelyik másik szervünk hibás működésére utal. Azt is mondhatnám, hogy betegségünk a bőrünkre megy!
Ha bármilyen bőrbetegsége van, vagy a ráncait szeretné kisimítani, rendszeresen, vagyis naponta masszírozza végig az egész talpát egy olyan masszírozó rúddal vagy marokkővel, ami a bőr problémáira van hatással!

A talpra ható drágakő - masszírozás aktiválja az egész testben az öngyógyító, regeneráló erőket.

Használhat hozzá marokkövet, masszírozó rudat vagy masszírozó golyót.

Körülbelül két hétig tartó rendszeres masszírozással csökkennek a bőr rendellenes tünetei, és megszűnnek azok a szervi okok is (az eredeti probléma), amelyek a bőrének a tüneteit kiváltották.

Ha a talp teljes masszírozását rendszeressé teszi, a mélyben rejlő lelki okok is feloldódnak, amelyek a masszírozás előtt a különböző tünetekben nyilvánultak meg.
NÉHA OLYAN MINT A VILLÁM

Hát és derékfájdalom

A talp megfelelő pontjainak masszázsával panaszmentessé tehető a hát és derékfájdalom, valamint a sz A talp megfelelő pontjainak masszázsával panaszmentessé tehető a hát és derékfájdalom, valamint a szinte népbetegségnek számító isiász is.

A hát területe mindkét talpon a belső talpél mentén helyezkedik el. Könnyű megtalálni és egyszerű kezelni.

A nagy lábujj hátsó végénél kezdődik a hát felső részének megfelelő terület. Ez a terület a nyaki csigolyáknak felel meg.

Lejjebb a hát középső része, a hátcsigolyák területe található, alatta pedig a hát alsó része, az ágyékcsigolyák területe következik.

Ezután következnek a keresztcsont csigolyák pontjai, mely pontok a sarkunk elejéig tartanak.

Ha a kristály masszírozó rudat vagy marokkövet kis nyomással végighúzza ezen a vonalon, a problémás területeken erősebb fájdalmat érezhet. Naponta masszírozza végig mindkét talpán 5 - 5 percig az egész vonalat, hangsúlyt fektetve az érzékenyebb területre, amíg a fájdalom idővel csökken, majd elmúlik.

CÉLKERESZTBEN AZ IMMUNRENDSZER

Hogyan győzheti le Ön is a vírusokat?

A vírusok jönnek - mennek, majd a túlélő vírusok kicsit megváltozva (mutálódva) és megerősödve újra A vírusok jönnek - mennek, majd a túlélő vírusok kicsit megváltozva (mutálódva) és megerősödve újra visszatérnek. Ez ellen nincs mit tenni!

Járvány idején az egyeseket a lábukról ledöntő vírusok azokban a szervezetekben is jelen vannak, ahol nem váltanak ki betegséget.

Az egészségesen maradó embereknek erős az immunrendszere amely hadseregként száll szembe a betolakodó vírusokkal.

Az immunrendszerünket támogathatjuk immunrendszert erősítő hatású drágakő nyaklánccal, mivel a nyaklánc körbeöleli a nyakat, ezáltal a test egészére hat.A képen heliotrop látható A gyógyító kövek nagy részének erősítő hatása van az immunrendszerre.

Ha a kiválasztott kővel naponta végigmasszírozza mindkét talpát, ezzel azokat a tudatalatti blokádokat is feloldja, amelyek az immunrendszere gyengüléséhez vezettek.

Egyszerű és ideális megoldás.

A gyógyító kövek közül több félével is megismerkedünk, amely különböző szerveinkre hatással van, növeli a vitalitást és megkönnyíti a test vitaminfelvételét.

Ezek lelki síkon is segítenek elhatárolódni a lelki megterheléstől és a nem kívánt befolyástól.....


Mire gondolok amikor arról beszélek, hogy ...

Többféle kő is segít elhatárolódni a lelki megterheléstől és a nem kívánt befolyástól?

Az egészség és a betegség a fejben, a gondolatainkban kezdődik.

A szervezetünk ellenálló képessége nagy mértékben függ képzeteinktől, gondolatainktól és érzelmeinktől.

Amikor megszüntetjük elménkben a félelmet, depressziót, kétségbeesést és ezeket szeretettel, és más pozitív érzelmekkel helyettesítjük, fokozhatjuk védekező képességünk erejét és megelőzhetjük illetve lerövidíthetjük a betegségek lefolyását, gyorsíthatjuk a gyógyulás folyamatát.

Érzéseink, hozzáállásunk minden másnál többet tehet az ellenanyag-termelés fokozásáért.

A stressz, a depresszió, az egyedüllét érzése és a kétségbeesés gátolja az immunrendszer működését.

Amikor folyamatosan félelmet, bűntudatot, haragot, neheztelést, irigységet, ellenségességet és aggodalmat érezünk, vagy elítélünk másokat, akkor ezek a negatív érzelmek egy idő után kóros elváltozásokká válnak saját szervezetünkben, gyengítik az ellenálló képességünket, szabad utat adva ezzel a vírusoknak.

A gyógyító kövek segítenek a negatív érzéseinken úrrá lenni, csökkentik a befolyásolhatóságunkat, gondolatainkat pozitív frekvenciára hangolják.


MA EZ A TÉMA TÖBBSZÖR IS SZEREPEL, MERT NAGYON FONTOS!

Gondolataink hatalma Gondolataink hatalma ( Wackor mazsolái )

Minden érzést valamilyen gondolat idéz elő.

A gondolat nem más, mint valamilyen képzeletbeli képet alkotni lelki szemeink elé.

Ha például a szomszédunk, barátunk valamit könnyen elér, amit nekünk erőfeszítések árán sem sikerül, vagy elbocsájtanak bennünket a munkahelyünkről, míg a többiek maradhatnak, és erről gondolati képet alkotunk, máris tetten érhető az irigység érzése, talán még haraggal, nehezteléssel is fűszerezve.

Néhány percen belül ezek a negatív érzelmek feszült, kényelmetlen, és felháborodott érzéssé alakulnak bennünk. A negatív érzéseinket nehéz megváltoztatni, ha már elkezdődtek. Nagyon könnyű lett volna viszont kitörölni az agyunkból azt a legelső gondolatot, amivel elkezdtük összehasonlítani magunkat másokkal.Amikor a negatív gondolatok újra és újra kellemetlen érzelmeket váltanak ki belőlünk, akkor azok val Amikor a negatív gondolatok újra és újra kellemetlen érzelmeket váltanak ki belőlünk, akkor azok valódi betegségé alakulhatnak, mint például magas vérnyomás, vírusfertőzés, vagy rossz esetben daganatos megbetegedés.

Örömhír, hogy hasonló módon, de ellentétes végeredménnyel, amikor elfogadóvá válunk magunkkal és másokkal szemben, amikor szeretettel fogadjuk az élet történéseit és meglátjuk annak szépségeit, akkor olyan pozitív energiával telítődünk fel, ami erősíti az ellenállóképességünket.

Vannak olyan gyógyító kövek, amelyek immunrendszerünket olyan erőssé teszik, hogy képessé válik ellenanyagok sokaságát létrehozni a fertőzésekkel, betegségekkel és természetesen a daganatos sejtekkel szemben is.Ráadásul a gondolatainkra is igaz a dominó hatás, a jó jót hoz, a rossz rosszat.


A kövek segítségével Ön is képessé teszi önmagát a pozitív érzésekre, és a csoda nem fog sokáig váratni magára!

Ráadásul a gondolatainkra is igaz a dominó hatás, a jó jót hoz, a rossz rosszat.

Most biztosan arra gondol, hogy ez így túl egyszerű!

Pedig az igazán használható dolgok mindig egyszerűek!
Ha szeretné megismerni a gyógyító köveket és azokat az egészség megőrzésének vagy a gyógyulásnak érdekében használni is, a linkre kattintva jelentkezzen az oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkra, ahol mélységében is belemerülhet ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonában ülve tanulhat.cimkék:rúd marokkő belső használat elixír élni víz tulajdonsága kút forrás tó balaton kvarckristály pet palack műanyag rezgés élet egyensúly marokkő nyaklánc ékszer drágakövek gyógyító kövek sorozat sors útmutatás talp reflexzóna élővilág társadalom boldog betegségek tapasztalat mult feng – shui szeretet megbocsájtás ayurveda Hildegard von Bingen apátnő reflexzóna masszázs drágakővíz életelixír akupresszura kiürítés tisztítás feltöltés reiki kincsesláda masszírozó

HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon