Keresés a honlapon

Egyéni keresésGyógyító kövek - Kristálygyógyítás

Sorozat

4. részFelhívom az olvasók figyelmét, hogy ez a sorozat csak betekintést nyújt a kristálygyógyításba. Ha komolyabban szeretnél foglalkozni vele, és alkalmazni is szeretnéd, oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkon mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonában ülve tanulhat.Gyógyító kövek Kristálygyógyítás tanfolyam drágakövek tisztítása Sorozatunknak ebben a részében először néhány sor erejéig visszatekintünk pár fontos részletre.

A drágaköveket megvásárlás után és használat közben is időnként ajánlott különböző módokon kezelni.
Mit jelent a kövek kiürítése, tisztítása és feltöltése?
Miért és hogyan végezzük el ezeket a kezeléseket?

A második részben folytatom az akupresszúrás pontok ismertetését, amivel az alábbi problémákat szüntetheted meg:
- Alvászavarok
- Koncentrációs problémák
- Fejfájás, migrén
Mielőtt használatba veszed

Drágakövek tisztítása. Gyógyító kövek - Kristálygyógyítás A köveket első használatbavétel előtt és később amikor különböző kezeléseket végzünk velük, mindig meg kell tisztítani!

Ugyanígy járj el a nyakláncoddal, karkötőddel, különböző ékszerekkel is főként akkor, ha valamilyen betegségből épültél fel!

Ahhoz, hogy a kő visszanyerje eredeti rezgési frekvenciáját, minden kezelés vagy betegség után a felvett rezgéseket semlegesíteni kell!Első feladat: A kövek kiürítése a negatív energiáktól

Drágakövek tisztítása Kiürítés, tisztítás és feltöltés Gondolj arra, hogy attól kezdve amikor a követ kibányásszák, megmunkálják, szállítják, értékesítik míg végül a Te kezedbe kerül, hány ember kezén megy keresztül?
Ezek az emberek különböző energiákkal rendelkeznek, a köveket különböző hatásoknak teszik ki, eredeti rezgési frekvenciája megváltozik.

Mivel mi egy finom anyagi területen dolgozunk amikor gyógyítunk a kővel, ezért először ezeket az energiákat eltávolítjuk belőle.

A gyógyító kövek kiürítésére, a benne lévő energiák semlegesítésére legjobb a tiszta víz.Második feladat: A kövek tisztítása

Drágakövek tisztítása Himalája Indus őssóval A drágakövek tisztításának és ápolásának szükségessége egyértelművé válik, ha a természet adta viszonyokat nézzük:

Egy kő, míg a természetben található, a természet erői által mindig megtisztulhat, de amint kikerül onnan,elveszíti ezt a lehetőségét.

Mivel a köveidnek egyensúlyt kell teremteniük a Te saját energiáid között, ezért a feladatokat el kell végezned, hogy erőiket megőrizhessék!


Tisztítás sóval és tűzzel

Himalája Indus só természetes, adalékanyagoktól mentes ezért javasolt a drágakövek tisztítására! A Himalája Indus sómécses /halit/ nem csupán szép dekoráció, hanem energetikailag is tisztítja a teret.
Ha van sómécsesed, ezt a tulajdonságát felhasználhatod a kövek tisztítására is.
Gyújtsd meg a mécsest, a követ pedig tedd a mécses peremére.
A meleg fokozza a só hatását, ráadásul egy másik természeti elemet is felhasznál : a tűz tisztító erejét.

Használhatsz darabos sókristályokat is a tisztításra!
Ilyenkor egy bármilyen mécsest rakj körbe Himalája darabos sóval, a követ pedig tedd a sódarab tetejére, hogy a só hatása kibontakozhasson.

FONTOS: Mivel nem minden kő viseli el a sót, ha nem vagy biztos a dologban, inkább más tisztítási módot válassz, amiről sorozatunk előző részeiben olvashattál!A KÖVEK FELTÖLTÉSE

Ametiszt druza alkalmas a kövek feltöltésére A köveket szintén többféle módon tölthetjük fel

Feltöltés másik kő erejével

A hegyikristályok tiszta és erős energiarezgése alkalmas minden más drágakő feltöltésére.

Az ametiszt is alkalmas feltöltésre, de csak az ametisztdrúzákat, vagy a nyers ametisztet használjuk. A megmunkált, lecsiszolt kristályok már nem alkalmasak erre a célra!

Vasat vagy vizet tartalmazó drágaköveket feltöltheted csiszolt hematittal is, mivel ezek mágneses zárványaik miatt szintén alkalmasak feltöltésre.

A kövek feltöltéséhez használhatod a Nap és a Hold energiáját!
Itt megjegyzem, hogy hozzám a Hold szelíd energiája áll a legközelebb, ezt használom szívesen.

Ha jártas vagy a Reikiben, vagy más tudati energiát alkalmazol, ezt az energiát is segítségül hívhatod!

A feltöltésről szintén sorozatunk előző részeiben olvashattál bővebben.


Most pedig térjünk vissza a drágakő kezelésekhez!

A test egészsének pontjai egy embrió képeként képződik le a fülben Továbbra is tartsd szem előtt, hogy az egész testünk egy kb 2 hónapos embrió formájának megfelelően fejjel lefelé képződik le a fülben.

Ennek megfelelően a
fülcimpán találhatók a fej pontjai,
feljebb a test felső része.

A fül felső részében található a test alsó része
és az embrió tartásának megfelelően a végtagok.Előző alkalommal megismerkedhetettél a nyugtató pontokkal és már kezelni tudod saját magadon vagy a családodban a
Nyaki feszültséget,
Váll és kar fájdalmakat, az ideggyulladást,
A comb -, térd-, lábszár - és boka fájdalmait.


Azt is tudod, hogy a fájdalmak és betegségek kezeléséhez - legyen az fül- vagy talp akupresszura, vagy masszírozás - legalkalmasabbak a hegyikristály, ametiszt és rózsakvarc masszírozó rudak, golyók, marokkövek.


ALVÁSZAVAROK

Az elalvással és nyugodt alvással kapcsolatos problémáknak számtalan oka lehet.

Az ágy mellett elhelyezett rádiós ébresztőóra, a hálószobában lévő tévékészülék, számítógép és egyéb elektromos készülékek kelthetnek olyan elektroszmogot, ami zavarhatja az alvást.

Először is ezeket a készülékeket érdemes távolabb elhelyezni az ágytól, legjobb esetben a hálószobában csak a legszükségesebb elektromos készüléket tartsd.
Ha azt gondolod, hogy ez nem megvalósítható, próbaképpen csak néhány éjszakára húzz ki mindent a konnektorból, telefonodat tedd egy másik helységbe, és azonnal tapasztalhatod az alvás és a reggeli ébredés minőségén a hatalmas változást. Valószínűleg nagyon hamar át fogod rendezni a hálószobádat.

Javasolt az ágy közelébe tenni Indus sómécsest,vagy a szobában elhelyezni néhány Indus darabos sót, ami a levegő pozitív töltésű ionjait negatív töltésűre cseréli ki.
Alvászavarok kezelése ametiszt és heliotrop kövekkel Alvászavarokra rendkívül jó hatással alkalmazható többek között az ametiszt és a heliotrop Mindkettő csitítja a nyugtalanságot és elősegíti a nyugodt alvást.

Egyszerűen megteheted, hogy az alvászavarokkal küzdő családtagod hátára - hason fekvő helyzetben - 15 - 20 percre néhány követ helyezel.
Hatásos ezeket a köveket éjszakára közvetlenül az ágy mellé vagy a párna alá tenni.

Alvászavarokkal részletesebben is foglalkozunk a Kristálygyógyító tanfolyamunk I. moduljában.

A hát masszírozása elalvás előtt

Ametiszt masszrozó rúd a nyugodt alvásért Ametiszt masszírozó rudat használhatsz a hát masszírozására vagy a fül akupresszurás kezelésére is!

A masszírozást lehetőleg este végezd, miközben a kezelendő személy az ágyon fekszik!

A hát masszírozását finoman jobbra és balra haladva végezd a felső csigolyák mentén, tenyered alatt görgetve a masszírozó rudat.

Ezzel a módszerrel - különösen gyermekeknél - látványos eredmény érhető el.


A fül akupresszurás kezelése a nyugodt alvásért

Alvászavarok kezelése a fül pontjain A fül akupresszurás kezeléséhez érdemes az alvászavarokra ható kristályból masszírozó rudat beszerezni!

Először keresd meg és kezeld a már jól ismert két általános pontot. ( Az egyik a fül felső részében a háromszög csúcsán, a másik a benyúló rész közepén található )

A lélek pontjai a nyugtató pontok. Az egész barázdát és mindkét nyugtató pontot kezeld kb 5 percig minden este elalvás előtt!

Lelki megnyugvást és kellemes, nyugodt alvást biztosít ez a kezelés.Koncentrációs zavarok

Koncentrációs zavarok kezelése a kézen A kéz mindig kéznél van!

Van egy pont mindkét kezünkön, aminek a kezelése hegyikristály vagy ametiszt rúddal több problémára megoldást nyújt.
Ez a pont a fejpont

Zárja össze a kezét és keresse meg a hüvelyk - és a mutatóujj közötti barázda kiemelkedő végén a képen látható pontot!

Először csak érintse meg a masszírozó rúddal ezt a pontot, majd lazítsa el a kezét!
Ezután enyhe nyomással tartsa ott a rudat a ponton 2 - 3 percig.
Mindkét kezét kezelje ezen a módon.

A hegyikristály energiát ad és megtisztítja a gondolatokat.
Az ametiszt megnyugtat.

Ezt a kezelést alkalmazza olyankor, ha figyelme elkalandozik a fontos dolgokról, de hatásos fejfájás, migrén, vagy fülfájás, nátha, melléküreg gyulladás, fogfájás kiegészítő kezelésére is!

A kezelés előnye, hogy bármikor szinte észrevétlenül elvégezheti, legyen akár a munkahelyén vagy előadáson, stb.Fejfájás, migrén

Migrénes fejfájás kezelése drágakővel A fejfájás sajnos nem mindig csillapítható drágakő akupresszúrával, mivel a kiváltó ok kivétel nélkül mindig valamilyen lelki konfliktus!

Abban az esetben azonban ha a fejfájás nyaki feszültség, homlok - vagy arcüreggyulladás miatt keletkezik, az akupresszurás kezelés kifejezetten hatásos!

A migrénes fejfájás kínzó rosszulléte rövid távon enyhíthető, hosszabb fülakupresszurás kezeléssel pedig kifejezett javulás érhető el!Első lépés fejfájás esetén

Fejfájás, migrén kezelése drágakővel Először minden esetben amikor a fejfájás vagy a migrénes roham kezdődik, kezeld a kezeden a fentebb már ismertetett fejpontot!

Az ametiszt csökkenti a feszültséget és az idegi gyengeséget, csillapítja a fájdalmat.
A hegyikristály elűzi a betegségeket.
A rózsakvarc pozitívan hat a női hormonokra.
Gyakran fáj a fejed, vagy migrénes rohamokkal küzdesz?

Hasznos segítség, ha táskádban mindig tartasz legalább egy ametiszt masszírozó rudat, amivel a kéz " fejpontját "azonnal kezelheted!

Mert a kéz mindig kéznél van!
Fülakupresszura fejfájás esetén

fejfájás, migrén kezelése drágakő terápia Először kezeld a már jól ismert két általános pontot!
( Az egyik a fül felső részén lévő háromszög csúcsán található, a másik a benyúló rész közepén. )

Hatásos az antidepresszáns pont és a barázda kezelése.

Ha a fejfájást a nyak feszültsége okozza, akkor a nyak területét is kezeld! Ez az antidepresszáns pont közelében található.

Ezen a részen két - három érzékeny pontot is találhatsz!
Kb 20 másodpercig tartsd ezeken a pontokon a drágakő rudat!
Kezelés közben észrevehetően enyhül a fájdalom.

Végül a fülcimpán ( ez a fej területe ) keresd meg az érzékeny pontokat és kezeld azokat 10 - 20 másodpercig.

Mindkét fülön végezd el a kezelést!

Kristálygyógyító tanfolyamunkon több kővel is megismerkedünk, itt csak a legismertebbekről írok néhány szót:

Ametiszt csökkenti a feszültséget, erősíti az idegeket és csillapítja a fájdalmat.
Hegyikristály elűzi a betegségeket.
Rózsakvarc pozitívan hat a női hormonokra.


Tekintsd át ismereteidet!

A drágakövek alkalmazásának előnyei:

- több feladatot is betöltenek

- egyszer kell megvásárolni, életed végéig használhatod

- külsőleg és belsőleg egyaránt használható

- szinte minden betegséget kezelhetsz velük

- immunrendszert erősíti

- egységesen hat Test – Lélek – Szellem szinten

- az egész család egészségét karbantarthatod ugyanazokkal a kövekkel!

- Rendkívüli hatással van a belső világra, a drágakövekkel nem csak a tüneteket kezelheted, hanem a betegségek lelki kiváltó okait is! ( ld. Kristálygyógyító I. modul )

Kiknek javasoljuk a drágakővizet, elixírt, kristálykrémet?

( Drágakővíz és kristályelixír, kristálykrémek készítésével külön fejezetben foglalkozunk a tanfolyamon, ahol speciális recepteket is tanulhat az érdeklődő. )

- azoknak, akik egyszerű és szelíd gyógymódot kívánnak alkalmazni az egészség megőrzéséhez és a betegségek gyógyításához

- akinek fontos, hogy folyamatosan pozitív energiákkal legyen feltöltve!

- nem utolsó sorban azoknak, akiknek kevés az idejük egyéb kezelésekre, hiszen a drágakővíz, elixír fogyasztása nem több, mint egy pohár vizet meginni, a kristálykrém használata pedig a napi tisztálkodás kellemes befejező részévé válhat.


Miért ajánljuk szívesen a drágaköveket?

- a drágakövek közül minden napra kiválaszthatod azt, ami fizikai és lelki állapotodnak éppen megfelelő

- a drágakővizet egész napra elkészítheted, akár előző napon is

- a drágakővíz hűvös helyen 2 – 3 napig is eltartható

- amikor semmi panaszod nincs, immunrendszered akkor is erősítheted a drágakövekkel

- betegségmegelőzésre is használható

- vírusos – járványos időszakban megvéd a betegségtől, az ellenállóképességet növeli

Ha megelőzöd a betegséget,
nincs szükséged gyógyszerre!


Miért tudja bárki sikeresen használni a gyógyító köveket?

- egyszerűen alkalmazható, a kövek bármikor használhatók drágakővíz készítéséhez, és ugyanazt a követ használhatja marokkőként, szerencsekőként, a beteg testrészek lefedésére, masszírozására, akupresszurás kezelésre, sőt .....amikor nem használod, elhelyezheted a lakás különböző feng - shui szerinti életterületére is!

- Az akupresszurás kezelésnél olyan pontokat ismerhettél meg, amire ráhelyezve a drágakövet megszűnik a fájdalom, hosszabb távon kezelve a beteg területet, a gyógyulás is elérhető!

- A drágakővízhez nem kell más, csak jó minőségű szénsavmentes ásványvíz és egy tiszta üveg.

- A köveket egyszer kell megvenni és bármennyi víz feltölthető vele!

Miért jobb ez, mint más hasonló termékek?

- Pénzt takarítasz meg vele, mert a köveket csak egyszer kell megvenni, bármeddig használható!

- Ha saját magad készíted el a kristályelixírt, nem kell készen megvásárolnod.

( a kereskedelemben 3000 – 6000 Ft/ 50 ml! )

- A drágaköveket használhatod méregtelenítésre, fogyókúrára, ízületi és egyéb mozgásszervi megbetegedésre, a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére

- A drágakövek energiájával feltöltött vizet használhatod főzéshez, fürdéshez is.

- Jobb hatás eléréséhez használhatsz egyszerre többféle követ is!


A drágakőterápiával
az egész család egészségét óvhatod úgy,
hogy csak az amúgy is elfogyasztandó
vizet kell meginni.


Milyen járulékos haszna van a kristálykezelésnek, milyen előnyös szemléletbeli változásokat hoz a kristályok használata és ez ehhez szükséges odafigyelés?

- A drágakővíz fogyasztásával tudatosabbá válik a folyadékfogyasztás, ami önmagában is egy egészségesebb életminőséghez vezet.

- Egy adott betegségnél általában csak a tüneteket kezelik ( pld fájdalomcsillapító ), míg az azt kiváltó okot figyelmen kívül hagyják. A drágakővízzel, masszírozással, akupresszúrás kezeléssel egyszerre kezelheted a kiváltó okot és a tüneteket, tudatosíthatod magadban, mik azok a lelkileg feldolgozatlan események, amelyek a tüneteket kiváltották!

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni önmagad gyógyításával, a kristálygyógyítással,
a linkre kattintva jelentkezz az oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkra, ahol mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel,
a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.
cimkék:drágakövek gyógyító kövek sorozat sors útmutatás élővilág társadalom boldog betegségek tapasztalat mult feng – shui szeretet megbocsájtás ayurveda Hildegard von Bingen apátnő reflexzóna masszázs drágakővíz életelixír akupresszura kiürítés tisztítás feltöltés reiki kincsesláda masszírozó rúd marokkő belső használat elixír élni víz tulajdonsága kút forrás tó balaton kvarckristály pet palack műanyag rezgés élet egyensúlyHÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon