Keresés a honlapon

Egyéni keresésGyógyító kövek - Kristálygyógyítás

Sorozat - Alapok

8. rész
Miről olvashatunk ma?

Előző részekben már írtam a masszírozó rudak használatáról.

A beérkező levelekre válaszolva ígéretet tettem, hogy írok az alapvető gyógyító kristályokról és röviden átismételjük a fül "csodatévő" pontjait is.

Először ismerkedjünk meg azzal a néhány kristállyal, amelyek az alap gyógyító kövekhez tartoznak és szinte minden fájdalom kezelésére alkalmasak.

Ezután a lelki fájdalom csillapításával is foglalkozunk, de itt és most csak röviden.

Ha a kristályok ismerete mellett szívesen kitérnél a lelki fájdalmakra, szeretnéd megérteni a lelkedet is, ide kattintva kapcsolhatsz a "Gyorsító sávra".
Ezzel az ismerettel könnyebben el tudod dönteni, milyen kristályt használj akár ékszerként, akár kezelésre.

Ma is tarts velünk, és sok sikert kívánok az új szemlélet megismerésében és a gyakorlati alkalmazásban!


Felhívom a figyelmed, hogy ez a sorozat csak betekintést nyújt a kristálygyógyítás rejtelmeibe.

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni vele, és alkalmazni is szeretnéd, a linkre kattintva oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkon mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.Hogyan használjuk a gyógyító köveket....

hogy azok ott fejtsék ki a hatásukat ahol szükséges?

Évezredes hagyománya van a kínai kultúrában az akupunkturának, az egyes szervekhez tartozó pontok tűszúrással történő gyógyításának.

Az akupresszúra más módszer, ugyanezen pontok enyhe megnyomásával és masszírozásával éri el a kedvező hatást.

A masszírozáshoz érdemes legelőször a legfontosabb gyógyító köveket masszírozó rúd, marokkő, apró ujjkövek formájában beszerezni.

Mivel a gyógyító kövek az általuk kibocsátott rezgéssel képesek ráhangolódni a beteg sejtjeink által kibocsátott diszharmonikus rezgésre, így rendkívül hatásos az is, ha több marokkővel vagy apró ujjkövekkel körberakjuk, befedjük a beteg területet.

Vágjunk bele közösen és nézzünk utána, hogy mindebből, mint egyszerű földi halandók, mit tudunk az életünkbe beépíteni!

Mondhatom úgy is, arra biztatlak, hogy az akupresszúrára használatos kövek legyenek a házipatikád részei!

AMETISZT

Ametiszt - A testi lelki gyógyító

Ametiszt - A testi lelki gyógyító. Ingyenes tanfolyam a gyógyító kövekről Az ametisztnek spirituális erőt tulajdonítanak, de van aki szép áttetsző ibolyaszíne miatt szereti. Tény, hogy az ametiszt nyugalmat sugároz.

A nyugtalanság izomfeszüléshez vezet, ami fej -, hát - és végtagfájdalmakat okoz.

Az ametiszt fájdalomcsillapító hatása miatt
játszik fontos szerepet a kristálygyógyászatban.

Az ametiszt oldja a vérrögöket, hatásos érproblémák esetén is.

A szem betegségei is kiválóan kezelhetők ametiszttel, javítja a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.

Ametiszttel jól kezelhetők az izületi betegségek, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.

Nyugtató hatása miatt megkönnyíti az elalvást és lecsendesíti a háborgó lelket.
Az ametiszt alkalmas a fül akupresszurás kezelésére, a talp - és test reflexzóna masszázsára.

A fájdalmas terület masszázsára és reflexzóna masszázsra ajánlom az ametiszt marokköveket, míg
a fájdalmas területet körberakhatod apró ametiszt ujjkövekkel.HEGYIKRISTÁLY

Hegyikristály - Az erős és erősítő

A hegyikristálynak különösen tiszta és intenzív az energiája. A hegyikristálynak különösen tiszta és intenzív az energiája.

Ha a szervezet betegség következtében legyengült, vagy bénulásos tünetek esetén mindenképpen ajánlott a használata!

A hegyikristály hatással van többek között az alábbi szervekre, betegségekre:

Szem: Erősítő és gyulladásgátló, használható szürke - és zöldhályog kezelésére

Bőr: Pattanások, vérzések, égési sérülések, ekcéma, bőrallergia, bőrkiütés kezelésére.

Hát és az izületek: izületi gyulladás, porckorongpanaszok, csípőgyulladás, lumbágó, hát erősítése, nyaki panaszok lazítása, gerincoszlop sérülései, gyulladásai.

Vér: A véredények tágítása , fehérvérsejt képződés

Belek:Emésztést szabályozó, bélgörcsöket enyhítő, a gyomor működését javító.Elmondhatjuk, hogy a hegyikristály általánosságban ellenálló képesség növelő hatású.

A hegyikristály tisztító, méregtelenítő hatású. A tisztításra, méreganyagok eltávolítására minden betegségnél szükség van.
Ez a kristály elűzi a betegségeket, gyógyító hatású.

A hegyikristály rúd alkalmas a fül akupreszurás kezelésére, a talp - és test reflexzóna masszázsára.

A beteg terület masszázsára és reflexzóna masszázsra ajánlom a hegyikristály marokköveket is, míg a hozzáférhető beteg területet nyugalmi állapotban körberakhatod apró hegyikristály ujjkövekkel.


RÓZSAKVARC

Rózsakvarc - A szív és a keringés köve

A szív és a keringés köve a rózsakvarc A rózsakvarc finom áttetsző színe átmenet a vérre emlékeztető vörös és a tisztaságot jelképező fehér szín között.

A beteg szöveteknek jó vérellátásra van szükségük, mivel a vörös vérben megtalálhatók a szervezet védelméért felelős fehérvérsejtek is.

A rózsakvarc fokozza a szövetek vérellátását.
Hatásos szívtáji fájdalom, szívritmus zavarok esetében, segít a mozgási -és egyensúlyzavaroknál.

Feloszlatja a vérömlenyeket, kék foltokat.A rózsakvarc használható a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra, valamint a petefészek - A rózsakvarc használható a termékenység fokozására, menstruációs panaszokra, valamint a petefészek - és petevezeték gyulladásos megbetegedéseinél.

Akinek a hegyikristály energiája túlságosan erős, annak a rózsakvarc finom energiája segít a gyógyulásban.

A rózsakvarc rúd alkalmas a fül akupreszúrás kezelésére, a talp - és test reflexzóna masszázsára.

A beteg terület masszázsára és reflexzóna masszázsra ajánlom a rózsakvarc marokköveket is, míg a hozzáférhető beteg területet nyugalmi állapotban körberakhatod apró rózsakvarc ujjkövekkel.


Még egy kis akupresszura...

Csodatévő pontok - Depresszió, szomorúság és izgatottság ellen

Csodatévő pontok -  Depresszió, letargia, szomorúság és izgatottság ellen Van a fülünkben két "csodatévő" általános pont, amivel elmulasztható a depresszív hangulat.

Minden alkalommal kezeld ezt a két pontot, ha bármilyen tünet miatt elkezded a terápiát!

A kezelés szinte mindig enyhe fájdalommal jár, de nagyon hasznos, mert egyensúlyba hozza a lelked és javítja a hangulatod.

Kezelés menete:

** Kezdd a kezelést a fül külső szélénél található barázda alján. Ez az " Antidepresszáns pont".
Tartsd itt a kő csúcsát 20 - 30 másodpercig, majd mozgasd lassan fölfelé a barázdán a masszírozó követ!

** Kb a barázda közepén található a " Nyugtató pont", aminek a kezelése nyugtató és harmonizáló hatású.

Legalkalmasabb kövek a kezeléshez:
Ametiszt, ami erősíti az idegeket.
Rózsakvarc ami enyhíti a tüneteket.


Mit jelent a sértődött lélek jajkiáltása?

Ha a kristályok ismerete mellett szívesen kitérnél a lelki fájdalmakra, szeretnéd megérteni a lelkedet is, ide kattintva kapcsolhatsz a "Gyorsító sávra".
Ezzel az ismerettel könnyebben el tudod dönteni, milyen kristályt használj akár ékszerként, akár kezelésre.LEXIKON: DEPRESSZIÓ

Depresszió (lat. 'levertség, szellemi kimerültség'): lehangoltság, nyomott hangulat, amely tartós állapottá válhat.

Kiválthatja veszteség, kellemetlen élmény, sikertelenség, életkor, betegség, környezet, különösen, ha valakinek hajlama van rá.

A depresszió a személyiség olyan jellemző vonása, amely megnyilvánulhat a legkülönbözőbb helyzetekben és fokozatokban. Mint állapot külső okokra nem vezethető vissza (legalábbis ezek közvetlenül nem ismerhetők fel).

A minden ok nélküli szomorúság különbözik az egészséges lelkületű emberek megalapozott szomorúságától.

Depresszió a legkülönbözőbb személyeknél előfordulhat: a szigorú, kötelességtudó, fáradhatatlanul dolgozó embereknél éppúgy, mint a habozó tétováknál, akik az élet minden nagyobb követelménye elől meghátrálnak. Közös jellemvonásuk, hogy úgy érzik, környezetük kirekeszti őket, elmerülnek saját ürességük érzetében, nemegyszer az élet értelmetlenségében.

(Forrás: Magyar Katolikus Lexikon, depresszió)


Terhességi - szülési depresszió - kiegészítés


Okok és megoldás:

Egyrészt a magzat tápanyagszükségleteivel kapcsolatba hozható, fokozatosan kialakuló anyai hiányállapotokról van szó (omega-3, folsav, B12, vas, cink, szelén, koleszterin, D vitamin).

A baba a terhesség és a szoptatás során a lehető legtöbb szükséges anyagot "elveszi" a mamától még akkor is, ha a mama táplálkozása hiányos. Az anyai szervezet önfeláldozó - így van megteremtve - mindent megtesz, hogy az utód a lehető legegészségesebben tudjon felnőni. Emiatt egyes tápanyagokból alig marad valami az anyának.

Másrészt az utódnevelés nehézségeivel magyarázható. A nem kielégítő családi támogatottságra, az állandó készenlétből adódó kimerültségre és az egyre fokozódó elszigeteltség érzésére vezethető vissza. Másként fogalmazva az utódnevelés fokozott kockázataira adott automatikus negatív érzelmi válasz.

Mindez megmutatja a teendőket is:

** a hiányállapotok megszüntetése jobb táplálkozással, vitaminok, nyomelemek és egyéb létszükséges tápanyagok bevitelével

** a családi támogatás növelése és a kapcsolódó egyéb feltételek javítása, például az anya pihenésének és időnkénti kikapcsolódásának megoldása.

** A terhességi depresszió okai nem azonosak a normál depresszió okaival. Emiatt nem javasoljuk, hogy a kismamák akupresszúrás öngyógyítást végezzenek saját magukon.Ha komolyabban szeretnél foglalkozni a kristálygyógyítással, a linkre kattintva jelentkezhetsz az oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkra, ahol mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.


Lótuszvirág a Vegavilág Bt szimbólumacimkék: drágakövek gyógyító kövek sorozat sors útmutatás talp reflexzóna élővilág társadalom boldog betegségek tapasztalat mult feng – shui szeretet megbocsájtás ayurveda Hildegard von Bingen apátnő reflexzóna masszázs drágakővíz életelixír akupresszura kiürítés tisztítás feltöltés reiki kincsesláda masszírozó rúd marokkő belső használat elixír élni víz tulajdonsága kút forrás tó balaton kvarckristály pet palack műanyag rezgés élet egyensúly marokkő nyaklánc ékszer fül hegyikristály rózsakvarc ametiszt kezelése


HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon