Keresés a honlapon

Egyéni keresésGyógyító kövek - Kristálygyógyítás

Sorozat

Alapok 9. rész
Mostanra igencsak messzire jutottunk a kövekkel kapcsolatban, amire a mai napon feltesszük a koronát.

Eljutottunk a lényeghez.

A kövek viselésekor az általuk kisugárzott rezgés áttételesen, a lelkünk gyógyításán keresztül hat a testünkre.

Ezáltal kettős hatás figyelhető meg.

Amit hamarabb észreveszünk, az a test regenerálódása, gyógyulása. De a háttérben zajlik egy másik, lassabban észrevehető gyógyulás is, azoknak a "sebeknek", azoknak a "lelki sérüléseknek" a helyrehozása, amelyek a testünk megbetegedéséhez vezettek.

Fontos tudnunk, hogy életünk során összeszedett sérüléseinket kaphattuk konkrét személyektől vagy kiróhatta ránk a sors, anélkül, hogy ténylegesen bárkit felelőssé tehetnénk érte.

És okozhattuk őket saját magunknak is meggondolatlanságból, hanyagságból, figyelmetlenségből, negatív hozzáállás miatt, és még ezer más okból is.

A köveknek nem számít, honnan ered a probléma. Ha őszintén és önmagadba vetett hittel változni, testileg és lelkileg gyógyulni akarsz, akkor a kristályok a tudatalattidon keresztül segíteni fog a céljaid elérésében.


Gyógyítsd magad kövekkel!

Hogyan hatnak a kövek a fogyókúrára?

A következő felsorolás az írásom főbb témáit tartalmazza:

- Túlsúly, fogyás, méregtelenítés - mi zajlok a háttérben?
- Könnyebb fogyni lelkileg kiegyensúlyozottan!
- Hogyan hatnak rád a kövek? Minden rezeg, a kövek is rezegnek.
- A fontosabb kövek jellemzői, hatásai.
- Válaszd ki a saját köveidet!
- Fogyókúrás és lelki harmonizáló nyaklánc - karperec együttes.
- További problémák megoldása hasonló módon.

Ma is tarts velünk és sok sikert a gyakorlati alkalmazáshoz!


Felhívom a figyelmed, hogy ez a sorozat csak betekintést nyújt a kristálygyógyításba.
Ha komolyabban szeretnél foglalkozni vele, és alkalmazni is szeretnéd, a linkre kattintva oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkon mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Online tanfolyamunk előnye, hogy személyes részvételt nem igényel, a világ bármely pontjáról, otthonodban ülve tanulhatsz.

A TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSAINK FONTOSAK!

Amit tudnunk kell, mielőtt a fogyásra ható kövekről beszélnénk!

Nem kell azonban elkeseredni, mert elmondom az összefüggéseket, majd megmutatom azt is, miért tud mé Mielőtt azt gondolnád, hogy felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt és attól egyszeriben elkezdünk fogyni, eloszlatom ezt a tévhitét! Nem ennyire egyszerű a helyzet!

Amíg továbbra is ugyanazokat az étkezési szokásainkat követjük mint amitől meghíztunk, addig nem várhatunk eredményt a kövektől sem!

Nem kell azonban elkeseredni, mert elmondom az összefüggéseket, majd megmutatom azt is, miért tudsz mégis lefogyni az ékszerekkel!Kérlek, válaszolj a kérdésre!

Mennyire érint a fogyókúra? Ideális a súlyom
1 - 5 kg - ot szeretnék fogyni
5 - 10 kg között fogynék
10 kg felett van súlyfelesleg
Nem érdekelElőször is nézzük meg, mit is jelent a túlsúly?

Az étkezési szokásaink megváltoztatása egyszerű és mégsem könnyű! Az étkezési szokásaink megváltoztatása egyszerű és mégsem könnyű!. Ráadásul sokszor a változások érintenék a család többi tagját, akik talán nem is akarnak fogyni vagy egészségesebben táplálkozni.

Nem akarok tudományos és pontos számításokba bocsátkozni - vannak erre illetékesebb szakemberek - ezért nagyvonalúan számolok.

Az átlagos testsúly felnőtteknél a magasság egy méteren felüli centiméterével megegyező súly kilogrammban mérve +- 1 - 2 kg.

Az ideális testsúly ( hivatalosan ) 160 cm-es magasságnál kb. 58 - 62 kg.

Természetesen itt is lehet eltérés attól függően, hogy az egyes emberek hogyan érzik jól magukat. Aki nem a divatirányzatot követi, annak azt mondom, annyi az ideális súlyod, amivel jól érzed magad!

Amikor valaki lelkileg kiegyensúlyozott és jól érzi magát, általában a számára ideális testsúlyát tudja tartani.


A probléma ott kezdődik, amikor tudatalattink nyugtalan, mélyen eltemetett lelki sérelmeink uralkodn A probléma ott kezdődik, amikor tudatalattink nyugtalan, mélyen eltemetett lelki sérelmeink uralkodnak gondolatainkon.

Ez a jelenség az elhízásunk motorja!

Ilyenkor észrevétlenül is többet és mást kívánunk enni. Vágyódunk egyes ízekre , mert jól esik az édes, vagy éppen sós, esetleg a savanyú vagy pikáns íz.

Nem nagy lakomákra gondolok itt, csupán néhány plusz falatra, egy kis csokoládéra, egy szeletke sajtra, stb. A plusz falatok hosszú távon plusz kilókat jelentenek. Általában az így összeszedett kilókból rakódik ránk a túlsúly. Ez jöhet egy hónap, egy év, vagy 5 - 10 év alatt is.

Ne feledjük, hogy 7000 kcal felel meg egy kilogramm súlyváltozásnak és ráadásul pluszban és mínuszban is egyaránt érvényes ez az összefüggés!

Nem csak hízni, hanem fogyni is lehet ennek a törvényszerűségnek az ismeretében. Kicsit a megszokott alá csökkentve a bevitt kalória mennyiségét lassan is le lehet fogyni.

Ebben a kövek segíteni tudnak!
TUDNI SZERETNÉD ...

Hogyan hatnak rád a kövek?

A kövek az általuk kibocsájtott rezgéssel hatnak. Testünknek, minden sejtünknek szintén megvan a mag Ha a sorozat előző részeit elolvastad, akkor mostanra talán már érted, hogy a kövek gyógyító ereje úgy gyógyítja a betegség tüneteit, hogy közben a kiváltó okokat tárja fel és a tudatalattira hat.

Emlékeztetőül:
A kövek az általuk kibocsájtott rezgéssel hatnak. Testünknek, minden sejtünknek szintén megvan a maga harmonikus - vagy diszharmonikus - rezgése. Ezek a rezgések energiából és információból állnak.

Egyértelmű, hogy ha neked súlyfelesleged vagy betegséged van (mivel a jelenség igaz a betegségekre is), ezt az információt közvetíted a térbe, ahol az magához vonzza azokat az energiákat, amelyek képesek ezt a diszharmóniát harmóniára változtatni.

Te, aki már képes vagy a kövek energiáját segítségül hívni, keresd a súlyproblémádra is a köveknél a megoldást!

Fogyókúra és lelki harmonizálás

AVENTURIN

Az aventurin serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat. Nézzük tehát azokat a köveket amelyek energiája feloldja azokat a blokádokat amik a hízáshoz vezetnek, ezáltal elősegítik a fogyást:

Az aventurin serkenti a zsír anyagcserét, nyugtatja a szívet, feledteti a gondokat.CITRIN

A citrin hasznos segítség elhízás (adipositas) esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású é A citrin hasznos segítség elhízás (adipositas) esetében, segíti a méregtelenítést, tisztító hatású és normalizálja a vércukorszintet.

Koleszterinszint csökkentő, oldja az energiarendszer blokádját, önbizalmat, bátorságot, új életenergiát ad.
JADE

A jade követ használhatjuk elhízás esetében, segít a sav - bázis egyensúly beállításában és megtartá A jade követ használhatjuk elhízás esetében, segít a sav - bázis egyensúly beállításában és megtartásában.
Segíti az önmegvalósítást, a tudattalan félelmek legyőzését, visszaadja a belső békét és nyugalmat.AKVAMARIN

Az akvamarin hatással van az anyagcserére és a pajzsmirigy működésére Az akvamarin hatással van az anyagcserére és a pajzsmirigy működésére.

Enyhíti a depressziót, hangulatingadozásokat.

KALCEDON

A kalcedon segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillap A kalcedon segíti az anyagcsere folyamatait, gátolja a tápanyag felvételt. Kiváló éhségérzet csillapító hatású, hatással van a pajzsmirigy működésére. Kiváló hatású a vércukorszint normalizálására, méreganyagok kiválasztására.

Jó irányba befolyásolja a negativitást. Elsősorban azoknak ajánlott, akik nem merik kimondani ami bántja őket, úgy is mondhatnánk "lenyelik" a sérelmeiket. Segít a lelki traumák feldolgozásában.

KARNEOL

A karneol a bélflóra szabályozására, anyagcsere problémákra van hatással. A karneol a bélflóra szabályozására, anyagcsere problémákra van hatással.
Ezen kívül koleszterinszint csökkentő, fokozza a kitartást és az állhatatosságot, erősíti a belső indíttatásainkat.

ACHÁT

Az achát ajánlott elhízás esetében, mert fokozza a zsírégetést, segíti az anyagcserét. Az achát ajánlott elhízás esetében, mert fokozza a zsírégetést, segíti az anyagcserét. Segíti a méregtelenítést.

Alkalmas a negatív gondolatok és érzések megszüntetésére, önmagunk elfogadására. Segít a problémák megoldásában, gyógyítja az érzelmi sérüléseket.
HEGYIKIRISTÁLY

A hegyikristályt az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk. A hegyikristályt az anyagcsere élénkítésére, pajzsmirigy működés szabályozására is használjuk.

Elősegíti a lelki harmóniát, megkönnyíti a lelkivilág feltárását.

Gyógyítja a lelki sebeket, kiegyenlíti a lelki diszharmóniát.

MALACHIT

A malachit segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, feloldja a lelki blokádokat, lelki A malachit segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, feloldja a lelki blokádokat, lelki egyensúlyt teremt.

Tudatosítja az elfojtott érzelmeket, visszavezet a lelki harmóniához.
RODOKROZIT

A rodokrozit segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, stabilizálja a vércukorszintet és A rodokrozit segíti a méregtelenítést, a szervezet savtalanítását, stabilizálja a vércukorszintet és a vérnyomást.

Elmulasztja a félelmeket, fokozza a hajtóerőt.
HOWLIT

A howlitot a fogyókúrázók köveként ismerjük! A howlit segíti a fogyást, salaktalanítást, csökkenti a folyadékraktározást.

A "fogyókúrázók köveként" ismerjük.
Segíti a kitartást és erősíti az akaratot. Elősegíti a blokádok minden fajtájának leépítését a testben és a lélekben egyaránt.
HÓPEHELY OBSZIDIÁN

A hópehely obszidián élénkíti az emésztést, aktiválja az elfojtott tudati tartalmakat. A hópehely obszidián élénkíti az emésztést, aktiválja az elfojtott tudati tartalmakat.
ALAPOSAN TANULMÁNYOZD ÁT A KÖVEK HATÁSÁT ÉS...

Válaszd ki a saját köveid!

Fogyókúrát segítő drágakövek elixír készítéséhez Válaszd ki, hogy a fent felsorolt kövek közül melyik az, amelyik a Te céljainak a legjobban megfelel. Használj belőle nyakláncot, karkötőt, készíts belőle drágakő elixírt!

Abban az esetben, ha nehéz választanod, mert szíved szerint több követ vagy akár mindegyiket használnád, akkor azt is megteheted!
Nyugodtan használhatsz többféle követ egyszerre, azok egymás hatását erősítik!


Ezzel a módszerrel nem csak a súlyproblémádhoz nyúlhatsz hozzá új szemszögből, hanem a kövekkel számos további területen is jó eredménnyel használhatod a belső harmonizálást.

A szükségleteid szerint gondosan összeválogatott drágaköveket a problémáid hátterében meghúzódó lelki okok, belső feszültségek oldására és ezáltal a testi - lelki állapotod harmonizálására használhatod.

Ha komolyabban szeretnél foglalkozni ezzel a témával, a linkre kattintva jelentkezhetsz az oklevelet is adó Kristálygyógyító online tanfolyamunkra, ahol mélységében is belemerülhetsz ebbe a csodálatos világba.

Ha úgy érzed, hogy a súlyproblémád összetett, szeretnéd a köveket használni de bizonytalan vagy, az oldal alján küldj üzenetet és segítek megtalálni a megfelelő köveket.Fogyókúrát segítő és lelki harmonizáló kollekcióItt küldhetsz üzenetet

Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot


HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon