Keresés a honlapon

Egyéni keresés

A legfontosabb : Mi a célunk?

1.KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSEDET!

Gyógyító kövek - kristálygyógyítás Kedves Olvasónk!

Hálás vagyok azért, hogy érdeklődsz az egészség megóvásának alternatív lehetőségei iránt.

A Gyógyító kövek - Kristálygyógyítás sorozatomban igyekszem a Te igényeidnek is megfelelő tartalmas és hasznos információkat adni.

A sorozatban olyan alap - információkat olvashatsz a gyógyító kövekről, amelyeket érdemes elolvasni akkor is, ha csak ékszerként használod őket.

Nem baj, ha nem hiszel a kövek hatásában! Csak próbáld ki, tegyél fel egy nyakláncot vagy karkötőt, és figyeld az egészségi állapotodban, életedben bekövetkező változásokat!

IDE KATTINTVA feliratkozhatsz Kristályterápiák hírlevelünkre, ahol feliratkozásod után máris egy olyan oldal nyílik meg számodra, ahol kiválaszthatod a mai lelki állapotodnak megfelelő követ. Itt azt is megtudhatod, hogy talán nem is Te választottál, hanem a kő választott ki téged! :) Ráadásul még egy ajándék e-bookot is kapsz, a kövek működéséről!


Hirdetés
Gyógyító kövek sorozat

Gyógyító kövek - Kristálygyógyítás sorozat Molnár Ági Szeretem a köveket, használom is őket és aki járt már nálam, az azt is láthatta, hogy életem részévé váltak..

Az évek során folytatott tanulmányaim és az olvasói levelek által sok információ halmozódott fel bennem a gyógyító kövekről, amit meg szeretnénk osztani Veled is.

Éppen ezért indítottam útjára az újabb, modernebb honlapomat Kristálygyógyítás címen. A linkre kattintva látogasd meg.

Ha olvasás vagy a kövek használata közben bármilyen kérdésed lenne, kérlek fordulj hozzám bizalommal és tedd fel kérdésedet!
Ígérem, hogy a legjobb tudásom szerinti válaszra számíthatsz.

Igyekszem a kövekkel kapcsolatban minden fontos területre és szempontra kitérni, de ennek ellenére előfordulhat, hogy írásom nem teljes.
Ha úgy érzed, hogy valami kimaradt, kérlek feltétlenül jelezd számomra!

Hálás vagyok minden visszajelzésért!

IDE KATTINTVA feliratkozhatsz Kristályterápiák hírlevelemre.

MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA VELEM TARTASZ?

Gyakorlatias útmutató a Gyógyító Kövek működéséről és használatáról

A drágakövek egészségre, jellemre és emberi sorsokra gyakorolt hatása már régóta ismeretes.

Az emberiség ezt a tudást több évezred alatt halmozta fel.

Téged is ide hívlak meg, hogy ebbe a tárházba, ebbe a kincsesládába tudj belepillantani.

Ha Te is szeretnéd, akkor minden lehetséges segítséget megadok ahhoz, hogy otthonodban képes legyél szelíd módon gyógyítani saját magad és sorsod egy boldogabb irányba fordítani.

Útmutatásom messze túlmutat a szigorúan vett drágaköveken.

Szemléletem holisztikus, az egész emberre irányul, vagy tágabban nézve az egységes élővilág - társadalom - Univerzum környezetre.

Minden olyan lényeges területet érintek, melynek ismerete segít Neked megérteni a kövek működési mechanizmusát és ezáltal a betegségek rejtett kiváltó ( lelki ) okaira gyakorolt hatását.

Foglalkozom az emberi természetben és gondolkodásmódunkban gyökerező azon korlátokkal, melyek a gyógyulásunk útjában állnak.


Kérd hírlevelemet, és azonnal egy útmutató e-bookkal is megajándékozlak!
Kérem a hírleveleket!


Csemegézz az oldalakon, és majd az is érthetővé válik, hogy gyermekkorunktól kezdve minden jelentős esemény és tapasztalat hatással van jelenlegi helyzetünkre.
Lelkünket minden jó és rossz megérinti.

Különösen igaz ez a múltban ért sérelmekre, melyeket eddigi életünk során nem sikerült feldolgoznunk és ezáltal lezárni.

Tárgyaljuk a környezetünk ránk kifejtett hatását és ennek kapcsán a térrendezés, a Feng shui is szóba kerül majd.

Szó lesz a szeretet, a megbocsájtás, a szép és a jó ránk gyakorolt hatásáról, önbizalomról, fejlődésről és önfejlesztésről, melyek elengedhetetlenek egészségünk megtartásához.

Természetesen nem maradhat ki a gondolataink hatalma, vagyis a pozitív gondolkodás és az erre épített cselekvés fontossága sem.


Bemutatkozok

 Natura gyógynövény A Natura Gyógynövény weboldalakat szeretettel készítettem minden érdeklődőnek.
Az oldalak és a hírlevelek szerkesztője én, Molnár Ágnes vagyok. Szeretem a természetet, ezért életemben minden lehetőséget megragadok arra, hogy összhangban éljek vele, és hálával használok mindent, amit bőkezűen nyújt nekem.


Meggyőződésem, hogy az egészség és a betegség is belülről fakad.

Jelmondatom: „ Amint belső világodat rendbe teszed, a külső is egyenesbe kerül!”

Ezt a rendbetételt szeretném segíteni és szívesen állok rendelkezésedre, ha kérdéseid vannak az alternatív kezelési módokkal kapcsolatban akár testi, akár lelki szinten.

Kristálygyógyítás sorozatomban igyekszem Neked minél sokrétűbb információval szolgálni.

Ha szeretnél mélyebben belemerülni ebbe a sok csodába, amit a kövek nyújtanak nekünk, szeretettel hívlak Kristályterápiák online (személyes részvételt nem igénylő) tanfolyamomra, amiről bővebb információt IDE KATTINTVA olvashatsz.
Gyorsítósáv

A kristályok használata mellett a lehető legnagyobb figyelmet fordítjuk lelki világunk rendben tartására és erre ösztönözlek Téged is!

Miért fontos nekem a Te lelki világod?

Talán furcsán hangzik így ismeretlenül azt mondani, hogy "én is jártam abban a cipőben, amiben Te!"
Talán nem ugyanaz az élethelyzet, nem ugyanaz a betegség, de az érzés ami megbetegít, ami miatt problémák lehetnek életed különböző területein, az hasonló.

Amikor keresgélünk egy új módszert amit eddig nem ismertünk, az azért van, mert a régi nem vált be, vagy már nem szolgálja az érdekeinket.

Sok évvel ezelőtt ezelőtt azt gondoltam, hogy egyedül vagyok azzal a problémával, amivel küszködtem. A világom összeomlott, testileg betegen, lelkileg összetörve, meghízva, anyagilag ziláltan kerestem a megoldást külön - külön minden gondomra - bajomra.

Egyre gyakrabban tettem fel a kérdést magamnak ( mert mások furcsán néztek rám a kérdés hallatán ) - erről szól az élet? Születünk, eszünk, iszunk, gyermekeket szülünk, szenvedünk és meghalunk? ( A férjem nem sokkal azelőtt halt meg váratlanul, 4 gyermeket hagyva maga után )

Keresés, kutatás, különböző módszerek, tanulmányok, a közben eltelt évek és a kristályok vezettek el odáig, hogy felismerjem: Minden bajom egy tőről fakad. A lelki világom volt romokban.

Bármi is a problémád, legfontosabb, hogy felismerd: A lelked üzen neked, hogy az ÉLET ennél sokkal több!
Amikor ezt felismered és lelkileg rendbe teszed magad, külső világod, egészséged is rendbe jön.

Hogy miért kapcsolódik ez össze?

Mert lelki problémáink, megoldatlan félelmeink testünkben elváltozásokat okoznak, ami fájdalom és betegség formájában hozza tudomásunkra, hogy valahol valami nincs rendben!

Ha időben felismerjük betegségünk lelki okát és ezt kezeljük a kristályokkal, a kezdetektől haladva dolgozhatjuk fel lelki problémáinkat miközben szervezetünk önmagát gyógyítja.

Sokszor előfordul, hogy egy betegséget gyógyszeres kezeléssel tünetmentessé teszünk, de a kiváltó oka - a betegséget okozó lelki probléma gyökere nincs kezelve. Így tudatunk újabb figyelmeztetést küld erősebb, fájdalmasabb, súlyosabb betegség formájában!

El tudod képzelni, hogy egy egyszerű köhögésnek nem a szövődménye a tüdőgyulladás, hanem csak egy újabb figyelmeztetés, hogy "nem jöttél le" arról a konfliktusról, ami miatt a hideg időben - vagy bármikor máskor - köhögéssel reagálsz?

Ezt nevezem a "sértődött lélek jajkiáltásának"! Ha ebből sem tanulsz, nem nyugszik meg a lelked, lehet a tüdőgyulladásnak súlyosabb változata is ...... ugye ez ijesztő?

Szeretnéd tudni, mi lehet a kiváltó oka enyhébb vagy súlyosabb betegségednek, tüneteidnek?

2011 - ben, több évi tesztelés, olvasói visszajelzés után összeállítottam egy elemzés - kézikönyvet letölthető e-book formában, amiben 65 féle testrészünk és szervünk feladata, valamint 150 féle ABC rendbe szedett gyakori tünet és betegség lelki kiváltó oka szerepel.

Jó lenne tudni, hogy milyen gondolatok, lelki - érzelmi állapot vezetett a mai állapotodig?
Először is érdemes megnézni, hogy betegségeid milyen üzenetet hordoznak.

Ahhoz, hogy a Kristály sorozatunkban tanultakat még jobban tudd hasznosítani, most megvásárolhatod a "Mit üzen a tudatalattink a betegségekkel?" című e-bookot, amit letölthetsz a gépedre és akár ki is nyomtathatod.

Az e-book IDE KATTINTVA megrendelhető, ára 2.990 FtVan valami plusz is az e-bookban, amit sehol máshol nem találsz meg!

Mind a 150 féle tünet magyarázata után javaslatot adok arra is, hogy milyen kristályokkal érdemes azokat kezelni.A sorozatban megjelent cikkek Molnár Ágnes tulajdonát képezik. Ettől függetlenül azok másolását megengedem, de kérem a forrás megjelölését!HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon