Keresés a honlapon

Egyéni keresés

Szerencsekő, talizmán horoszkóp szerint

BIKA Április 20 – Május 20

Malachit:
Ha a Bika jegy szülöttje szeretné a legjobb adottságait előhozni, akkor abban a malachit segíthet leginkább! Ez a kő erőteljes átalakító hatással rendelkezik és kitartást, határozottságot képvisel, éppen azokat a tulajdonságokat, amelyek Önt is jellemzik.

Emellett ösztönzi a vállalkozói kedvet és a változásokat. Egyértelműen megmutatja, hogy mi áll a fejlődése útjában, elvágja a már idejétmúlt kötelékeket és megszabadít a már kinőtt viselkedésmintáktól.
Miközben megtanítja, hogy hogyan kell felelősséget vállalni a saját életéért, feloldja gátlásait és haladásra ösztönzi.

Akvamarin:
A Bika szélsőséges módon bele tud ragadni a helyzetekbe, és Ő az a tipikus négyzet aki a kör alakú lyukban inkább alkalmazkodik a kényelmetlenségekhez, minthogy saját magához illő helyet keressen.
Az akvamarin bátorságot és kitartást ad ahhoz, hogy kijöjjön ebből a lyukból.

Rózsakvarc:
A rózsakvarc összhangban van a Bika lelkének mélyén rejlő gyengéd szeretettel és azt felszínre hozni.
Meggyógyítja sebzett szívét és segít abban, hogy a sérüléstől való félelem nélkül tárulkozhasson fel mások előtt. Mélyíti az életörömét és segít felfedeznie a természetben, a művészetben és a másik emberben rejlő szépséget.

A rózsakvarc élénkíti a Bika csillagjegy szülöttének alkotóerejét is.


Citrin és az achát

Citrin:
A citrin segít előhozni a Bika legjobb adottságait, a kitartását és határozottságát erősíti, önbizalmat ad. A citrin megmutatja, hogy mi áll a fejlődésének útjában, segít elvágni az idejétmúlt kötelékeket és megszabadítja a kinőtt viselkedésmintáktól.

Achát:
Az achát a Bikáknak önbizalmat ad és földhöz kötött, alapos, megfontolt természetének pozitív megnyilvánulásához vezet.

Az achát oltalmazó befolyása mellett a bika optimálisan bontakoztathatja ki erőit és viheti véghez kitartást, türelmet és valóságérzéket kívánó műveit.

A Bika jegyhez tartozó testrészek a nyak, a vállak, és ehhez a jegyhez tartoznak a torok körüli és a pajzsmiriggyel kapcsolatos betegségek is.
Az achát a torok kitűnő gyógyítója, megszünteti az önkifejezést gátló tényezőket, amelyek megbetegítik a torkot., merevvé teszik a nyakat és a vállat


Lazurit:
Az éjszakai égboltra emlékeztető lapis lazurit arra ösztönzi a Bikát, hogy felemelje tekintetét a földről, felébressze intuicióját és az anyagi világon túl lévő dolgokkal is foglalkozzon.

A lazurit erőteljes gyógyító hatású kő, amely enyhíti a pajzsmirigy és gége problémáit is!

Rodokrozit:
A Bika jegy szülötteinek erőteljes érzelmei vannak, amelyekbe nagyon mélyen bele tudnak merülni.
A legártalmasabb érzelmei a neheztelés, a féltékenység és a birtoklásvágy.

A neheztelés a rodokrozit hatására oldódhat fel leginkább, ez a kő elősegíti a megbocsátást és a kibékülést is.
Mint az érzelmek harmonizálója, a szeretet táplálója és az érzelmek okozta sebek gyógyítója a rodokrozit hozzájárul ahhoz, hogy a partnerére kivetített érzelmeit önmagában is megélje.

Kalcedon:
A Bika jegy szülöttei gyakran lassan beszélnek, ami a megfontoltságukat is tükrözi.
A kalcedon nem csak az új eszmék és helyzetek elfogadását ösztönzi, hanem felgyorsítja a mentális folyamatokat is és fokozza a verbális adottságokat.


A mi ajánlatunk:

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Bika szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!ÁPRILIS 20 - MÁJUS 20

MILYEN EMBER A BIKA?

ELEME A FÖLD, URALKODÓ BOLYGÓJA A VÉNUSZ

A BIKA jegy szülöttére a gyakorlatiasság, a kézzelfogható dolgok értékelése a leginkább jellemzőek.

Türelmes, kitartó típus, és gyakran nagyon makacs is. Nem szereti a túl sok változást, fél a bizonytalanságtól és nehezen szokja meg az új helyzeteket, viszont annál alaposabb és szívósabb természetű. Melegszívű, nem áll távol tőle a romantika, és ragaszkodik a hagyományokhoz. Az élet élvezetét és az érzékiséget tőle lehet a legjobban megtanulni, páratlanul értékeli a kényelmet, a finom ízeket, a jó életet.

Előfordulhat, hogy túlzottan materialista szemléletű, az elvont eszmékkel általában nem tud mit kezdeni. Kifinomultabb szinten azonban páratlan művészi érzékkel, tehetséggel is rendelkezhet.

Alapvetően erős szervezete van, képes egyes betegségeket orvosi beavatkozás nélkül is átvészelni. Mégis hajlamos minden betegségre, ami a légzőszervekkel kapcsolatos.

Ezeknek az esetleges szövődményei súlyosbíthatják a helyzetet, például a gége gyulladása könnyen átterjedhet más testrészre is.

Hízékony alkatának köszönhetően időskorban megnő a cukorbetegség, az ízületi problémák és a magas vérnyomás kialakulásának kockázata.

Uralkodó bolygója a Vénusz, amely a szemekért, a veséért és a bőrért felelős. Kritikus testrészei a nyak, a gége, a torok, a vese, a pajzsmirigy, a nyirokrendszer és a mandulák.

Gyakori betegségei: torok-és mandulagyulladás, pajzsmirigy elégtelenség, tüdőgyulladás, vese- és epekő, illetve allergia.

Nyugodt, megfontolt lélek, a kitartás jellemzi. Igényli a stabil és biztonságos helyzeteket. Nem alkalmazkodik könnyen a változó helyszínekhez, élethelyzetekhez, és eseményekhez.

Jellemző rá a birtoklás vágya. Ragaszkodik, ahhoz, ami az övé. Racionális természetű, ragaszkodik a kézzel fogható dolgokhoz. Csak azt hiszi el, amit lát és tényeken alapszik.

Előfordulhat, hogy nem a valódi énjét és értékeit mutatja, hanem többet annál. Nem annyira a belsőségek, mint a külsőségek fontosak számára.

Szereti magát az általa birtokolt tárgyakkal jellemezni, vagy azonosítani. Képes elveszni az anyagias világban, fontosak számára a drága dolgok. Nehezen válik meg a megszerzett „kincseitől”

Több energiát kellene fordítani a belső tulajdonságokra is. Nem hajlamos a változtatásokra, és nehezen kezeli azokat. Inkább marad a biztos rossz helyzetben, mint, hogy a bizonytalan jót válassza.BIKA ÉS A MITOLÓGIA

A Bika(latin neve: Taurus) létrejötte a görög mitológiában a hüaszokhoz, vagyis a nimfákhoz kapcsolódik.

A nimfák Atlasz leányai, számuk kettő és hét között ingadozik.

Fiú testvérük Hüasz volt, kinek elvesztése után a hüaszok belehaltak a bánatba. Zeusz ezért az égre emelte őket, és a Bika csillagképbe helyezte el. Az antik hagyományban a Bika hónap istennője Aphrodité. Zeusz a tengerparton pillantotta meg Európát, és rögtön beleszeretett. Egy szelíd bika alakjában hívta fel magára a figyelmét. Európa a bika hátára mászott, aki ekkor a tengerbe rohant, és elvitte őt Krétába, ahol megszületett közös gyermekük, Minosz. Minosz Kréta hatalmas és gazdag uralkodója lett, trónra kerülése után Poszeidon elküldött neki egy hatalmas fehér bikát, hogy áldozza fel az istenek oltárán. Minosz azonban annyira el volt ragadtatva a bika szépségétől, hogy egy másikat áldozott fel, azt remélve, hogy Poszeidon nem veszi észre a csalást. A tengerek istene azonban rájött a cserére, és bosszúból rábeszélte Aphroditét, a szerelem istennőjét, hogy keltsen Minosz feleségében emésztő szenvedélyt a bika iránt. Ebből a szerelemből született Minotaurusz, a bikafejű, embertestű szörny, aki emberhússal táplálkozott, és Minosz király szégyenének eleven szimbóluma volt. Minotauruszt egy labirintusba rejtették el, és fiatal szüzekkel etették, míg egy athéni hős, Theszeusz elpusztította.

A napjegy mellett az uralkodó bolygó az, ami bővebb, kiegészítő információt ad az általános jellemzőkről.

A Vénusz a harmóniát, a békét, a szerelmet, szeretetet hirdeti. Jelzi az érzelmeket, erotikát, luxust, eleganciát és a jó kapcsolatokat.

Ide tartozik a vágyakozás, vágy az egyesülés, összeolvadás után. Jelent még esztétikai érzéket, művészi érdeklődést és tehetséget, élvezeteket.

Problémája lehet, hogy túlértékeli a külsőségeket, birtokló, csábítható, gátlástalan és féltékeny.

Egészségügyi téren ide tartoznak a női külső nemi szervek, a vesék, a vénák, a mirigyek, a bőr kozmetikai szempontból, a torok, az anyagcsere és a hormonháztartás.Szeretném hangsúlyozni, hogy a fenti analógiák általánosítások. Sok egyéb tényezőt is meg kell vizsgálnunk, és kombinálnunk kell egymással, hogy mindenki saját magáról valós képet kapjon. A jegyeken kívül házak, bolygók és fényszögeik értelmezése ad teljes képet.


SZERELMI HOROSZKÓP

KI ILLIK A BIKÁHOZ?

A Bika hozzáállását a szerelemhez a birtoklási vágy határozza meg. Ahhoz azonban, hogy megfelelőnek tartsa magát a birtoklásra, az kell, hogy valakinek érezze is saját magát.

Ezért addig megbízható társ, amíg fontosságát éreztetik vele. A Bika szenvedélyes és hamar szerelembe esik. Könnyen ki is ábrádul, ha csalódik a partnerében.

Nem könnyű neki megfelelni, a hűséget komolyan veszi magától is és másoktól is. A partnerétől maximális őszinteséget vár. A szexuális élet kiemelkedően fontos számára, de csak akkor, ha érzelmi alapon történik.

Nem szereti a változatosságot, de kedveli a heves érzelmeket. Mindennek megadja a módját, a szexnek is. Alkalmazkodik a partner igényeihez, bár inkább a szokványos formákhoz húz. Nagy az önuralma, nem könnyű felidegesíteni, de ha vége a nyugalmának akkor nehéz kibékíteni.

Ha valakit megszeret, mindent megtesz érte. A nyugalom, a lelki béke, a harmonikus élet számára kiemelkedően fontos. Nehezen válik, de ha mégis, akkor a partnere számíthat arra, hogy nem lesz könnyű az anyagi javakon osztozkodni vele.

Régi bölcsesség, hogy jobban járunk a sajátunkkal megegyező elemekkel vagy a saját elemünket tápláló jegyekkel - ilyen például a víz és a föld kettőse.

Ilyen alapon a Bika kompatibilis lehet más föld jegyekkel - Szűz és Bak -, illetve a víz jegyekkel.

Gyakran előfordul, hogy a Bika végzetesen vonzódik a Skorpióhoz, poláris ellentétéhez. Bár elemeik a föld és a víz révén összeférhetők lennének, kapcsolatuk felszínes. A felszín alatt minden bizonnyal harcban állnak egymással.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon