Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mit nevezünk szerencsekőnek?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Halak szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


SZERENCSEKŐ, TALIZMÁN: HALAK

HALAK Február 20 – Március 20

Ametiszt: Az ametiszt ideálisan harmonizál a Halak szülötteinek energiáival. Nagymértékben erősíti a spirituális tapasztalatok iránti fogékonyságukat, segíti a Halakat abban, hogy bízzanak önmagukban és képesek legyenek tökéletesíteni legbenső lényüket.

Fluorit:
A fluorit elmélyíti a Halak intuitív érzékelését. Világosságot teremt a bensőjükből feltörő képek és sejtések özönében, s rávilágít azok igazságtartalmára. Bátorságot ad nekik benső felismeréseik átéléséhez.

Gyöngyház:
Az érzékeny Halaknak a gyöngyház a védettség érzését közvetíti, ugyanakkor támogatja segítőkészségüket, együttérzésüket és a szeretetteljes odafordulásra való képességüket.

Akvamarin:
A Halak az egyik legérzelmesebb állatövi jegy, szülöttei nehezen tudják magukat függetleníteni érzelmeiktől. Számukra nem könnyű a kivülálló szemével megvizsgálni érzéseiket, mert nagyon sok minden történik a mélyben, tudat alatt. Az akvamarin stabilizálja az érzelmeket. Segít meglátni a felszín alatt zajló folyamatokat és kifejezésre juttatni az érzelmeit. Az akvamarin csökkenti félelmeit és érzékenységét.

Ha akvamarint használ, segítségével könnyebben megszabadulhat az érzelmi terhektől is.

A Halak jegy szülötteire jellemző, hogy gyakran úgy kezdenek bele egy új kapcsolatba, hogy még tart a régi. Ilyenkor a felszín alatt meglehetősen nagy az érzelmi kavarodás. Az akvamarin segítségével világosabban láthatja a kapcsolatait és segít megszüntetni azokat az érzelmi szálakat amelyek megmaradtak az előző kapcsolatából.A Halak és a harmónia

Jade:
A jade harmonizál az együttérző, gyengéd és szeretetteljes Halak csillagjegy szülöttének természetével, támogatja és segíti Őt abban, hogy bízzon szíve bölcsességében. A Halak lelkét befogadóvá teszi arra, hogy az életet annak szépségében és teljességében élje.

Holdkő:
A Halak intuitív természetével van összhangban a holdkő és segít alkalmazni a spirituális meglátásokat a hétköznapi életben. A holdkő segít az érzelmi gátak feloldásában és harmóniát teremt a teste és az érzelmei között.
A holdkő az érzékeny bőrű Halakat megvédi a negatív rezgésektől, ezzel elősegítve, hogy megőrizhessék különleges fogékonyságukat és érzékenységüket.

Hegyikristály:
A hegyikristály segíti a Halakat, hogy rátaláljon saját útjára és helyes döntéseket hozzon. Újra és újra friss energiával tölti fel, védelmet biztosít és segíti a belső szilárdság kifejlődését.

Jáspis:
A jáspis türelmes szeretetet és állhatatosságot kölcsönöz a Halaknak. Ráébreszti, hogy minden tapasztalatnak, tulajdonságnak és életformának megvan a maga helye. A jáspis segíti a Halakat gyenge és energiahiányos állapotban is.

A jáspis önmagával szembeni őszinteségre is ösztönzi a Halakat, megakadályozza, hogy hazudjon önmagának.


A feltétel nélküli szeretet

Amazonit:
Az amazonit kiegyensúlyozottá teszi a Halakat, oldja a lelki feszültséget és nyugtatólag hat stresszes időszakukban.
A Halak csillagjegy szülötteit mélyen áthatják az érzelmek. A racionális döntések helyett sokszor inkább érzelmekből reagál. Az amazonit segít különbséget tenni az intellektus és az érzelmek között. Fokozza az intuiciót és segít racionálisan megfogalmazni megérzéseit.

Lazurit:
A lazurit segít a feltétel nélküli szeretet elsajátításában, mely során megszűnnek a másik fél iránti indokolatlan elvárások. Képessé teszi társát úgy elfogadni ahogy van és abban is segít, hogy ne vegye magára mások problémáit.

A lazurit elősegíti a logikus gondolkodásmódot, megérzésekkel és spirituális szemléletmóddal ötvözve ezt.

Türkiz:
A Halakat segíti a türkiz, hogy lelküket kitárják az ég titkai előtt, ugyanakkor gyökereik mégis a Földhöz kössék őket, hogy a mindennapi életben könnyen eligazodjanak. Óvja a Halak érzékeny lényét az akaratlan behatásoktól és összeköttetést teremt számukra a kozmikus és a földi erőforrásokkal.


Ha Ön a Halak csillagjegy szülöttje...

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Farkas

Elem: Víz és Levegő

Égtáj: Észak - Északkelet

Érzékeny testrész: a lábfej, lábujjak és az idegrendszer

A legromantikusabb, legönzetlenebb embertípus a Halak.

Mindenkin segítenek, aki rászorul

Mottójuk: Az Egy-ség részei vagyunk!

Bár többnyire igyekszenek a háttérben maradni, jól érzik magukat ha nagy nyüzsgés van körülöttük.

Természetükből fakad, hogy szeretnek légvárat építeni, és bizony nem egyszer ezért is csalódnak.

Igaz, hogy a szerencse egész életükön át kiséri őket és gyakran átsegíti a nagyobb bajokon, de a kudarcok után csak nagyon nehezen képesek talpra állni. Soha nem tagadják meg az élet kisértéseit, és nehezen vállalják fel magukat.

Ha nagy családot szeretnének, ajánljuk a rákot és a skorpiót, ha támaszt és biztonságot, akkor a bikát és a szüzet.


Milyen kisgyermekként a Halak?

A halak csillagjegy szülöttével nincs sok gondunk pici korban, mert nagyon jó alvó, ez a szokása később is megmarad.

Talán ebből következik álmodozó természete, amit nagyon óvatosan és ügyesen kell tudnunk később kezelni, ugyanis hajlamos lehet a drámai túlzásokra, esetleg füllentésekre, mely nem őszintétlenségből, sokkal inkább a túl élénk fantáziájából, továbbá a büntetéstől való félelemből adódik.

A halak gyermek roppant érzékeny és sokkal jobban igényli a törődést, mint társai. Mindig kell, hogy valaki legyen vele, aki a védelmet jelenti számára, akár szülő, akár nagyobb testvér. Ez nem jelenti azt, hogy képtelen az önállóságra, egyszerűen megnyugtató számára a jelenlévő figyelmet nyújtó védelem.

Nagyon szereti az otthonlétet, kifejezetten fontos számára a stabil otthon, a magányosság rettenetes még gondolati szinten is a halak gyermeknek. A halak gyermek érzelmi kifejezésmódja igen erőteljes, gyakran előfordul, hogy érzelmi ráhatással próbál elérni dolgokat. A drámai hangvétel nem áll tőle távol. Könnyen megörül kis dolgoknak és könnyen sírva fakad. Olyan mintha érzelmi skálája sokkal tágabb lenne, mint a többi gyermeké.

Nagyon könnyű megbántani, még annál is könnyebb megbékíteni. A szeretet nyilvánítás fontos része hétköznapjainak, melynek mélységeit komolyan is gondolja. Feltétel nélküli szeretete sokszor meggátolja a halak gyermeket abban, hogy gondjaival terheljen minket, viszont könnyen magára veszi teherként a szülők gondjait, ezért nem feltétlenül kell minden nehézségről tudnia, mert így tehetetlenségében könnyen búskomorrá válhat.

A halak gyermek önbizalma soha nem kielégítő, még a legkiválóbb teljesítmény mellett is középszerűnek érzi magát és eredményeit. Ezért önbizalmát folyamatosan erősíteni kell, sokkal gyakrabban dicsérjük, mint amennyi természetes és elvárható, elbízni sosem fogja magát.

Főként a humán tárgyak vonzzák, ezen belül a művészetek, ha lehet, ezt támogassuk. Sportolás tekintetében vegyük figyelembe vízimádatát. A halak csillagjegy szülötte nagyon érzékeny és önzetlen, ezért figyeljünk helyette is tulajdonaira, hajlamos a tárgyakat elajándékozni, még akkor is, ha neki magának szüksége van rá.

Sokszor érzi úgy, hogy mások érdekei előbbre valóak a saját életénél, továbbá határozatlan és igen könnyen befolyásolható. Alkotási vágyát ne fogjuk vissza, éppen elég csalódás számára, hogy nem képes sokszorosan kifejezni gondolatait.

Elég korán kitűnik tehetsége, akár zenei, írói vagy képzőművészeti irányban, erősítsük azt és fektessünk rá hangsúlyt.

Az elemek jelentősége:

Az öt elem: fém, víz, levegő, tűz, föld

FÉM elem
A fém elemű emberek merevek és eltökéltek. Céljaikat szinte gondolkodás nélkül valósítják meg.
Kitartóak, erõs érzések vezérlik õket és legfontosabb számukra a siker. A nehézség, kezdeti sikertelenség nem tántorítja el õket. Ez a rugalmatlanság hátrányos is lehet, makacsul törnek elõre, nem veszik észre a zsákutcából kivezetõ utat.
Önfejûek, gyakran hibás döntést hoznak. Segítséget soha nem kérnek. Jó pénzügyi érzékkel rendelkeznek, s ezt ki is használják. A hatékonyság érdekében meg kell tanulniuk kompromisszumot kötni. Gyakran magánéletük rovására is megy eltökéltségük.

VÍZ elemű emberek jellemzője, hogy kommunikációs készségük nagyon fejlett, ezért képesek másokat befolyásolni.

Mindenkit felhasználnak saját terveik megvalósításához, s mindezt úgy, hogy közben a másik megtisztelve érzi magát.
Lassú víz partot mos elv vezérli őket. Céljaik eléréséhez az intrika eszközét is használják. Tisztában vannak vele kit, mikor és mivel kell megkeresni. Simulékonyak, rugalmasak és változékonyak. Intuíciós képességük figyelemreméltó.

A LEVEGŐ típusú személy etikus, magas erkölcsi normákkal. Magabiztos, a dolgok belsõ értékével tisztában van. Érdeklõdése széles körû, jól mûködik együtt másokkal.

Vezetõ egyéniség. Jó képessége van a renszerezésre, a dolgok kategorizálására. Jól átlátja az összefüggéseket, ezért képes hosszútávú terveket is véghezvinni. Állandó változás és újítás jellemzi.
Együttérzõ és jóindulatú, de néha túl nagy fába vágják a fejszéjüket, s a megvalósíthatatlan tervekkel önmagukat emésztik fel.

A TŰZ típusú emberek átlagon felüli vezetõi készséggel rendelkeznek. Határozottak, magabiztosak, s tudják irányítani az embereket már csak puszta agresszivitásukkal.

Szeretik a kalandokat, újdonságokat. Kreativitásukkal, eredetiségükkel társaik fölé emelkednek, s szívesen vállalnak kockázatokat is. Állandó mozgásban vannak, tipikus cselekvõk. Dinamikusak, ami a beszédükre is jellemzõ. Meg kell tanulniuk érzelmeiket és ambícióikat féken tartani, mert mások szemében türelmetlennek és érzéketlennek fognak látszani. Erõszakosságukkal könnyen veszélybe sodorják önmagukat. Magasszintû teljesítményekre képesek, sikeresebbek lehetnének, ha megtanulnának hallgatni. Ugyanis túlságosan õszintén kimondják gondolataikat, érzéseiket. Melegségük, fényük vonzza társaikat. Féktelen temperamentumuk azonban egészségük rovására mehet.

A FÖLD eleműek racionálisak, praktikusak, gyakorlatiasak.
Fejlett logikai képességgel rendelkeznek. Megbízhatóak és szolídak. Jó adminisztrátorok és szervezõk. Javaikat ügyesen osztják be, a pénzzel okosan bánnak. Nagyon jó menedzser típusok, intelligensek és alaposak. Lassú, megfontolt cselekvés jellemzi õket, ezért amit megvalósítanak, tartós és értékes lesz. Konzervatívak, a helyzetet többnyire reálisan ítélik meg.
Óvatosak, fegyelmezettek. Felelõsségérzetük igen nagy
.Halak ascendens ( aszcendens )

A Halak ascendensű ember az érzelmek világában érzi igazán jól magát, a realitás talaján kissé bizonytalanul, tétován áll. Önfeláldozó és segítőkész. Nehéz szembesíteni a valósággal, menekül a tisztázó beszélgetések elől, inkább "homokba dugja a fejét"'.
Született tehetsége van a halak foglalkozásokhoz, úgy, mint festő, zenész, költő, író, filmes, fotós, ápoló, orvos, tengerész, halász.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, úgy akaratgyenge, alacsony erkölcsi szinten álló, szenvedélybeteg lehet.

Tekintete jóságos, álmodozó, olyan mintha valami mást is látna, mint a többi embert - lehet látnok, médium, érzékfeletti jelenségeket érzékelő, vagy egyszerűen csak képzelgő.
Szeme vizenyős, tengerkék, vagy halványzöld. Szeme nagyon ívelt, mintha mindig csodálkozna. Álla gömbölyded, felső ajka előrébb áll, mint az alsó. Arcvonásai lágyak, szelídek. Orra puha, húsos. Jellegzetes túlvilági mosolya van. Kézfogása erőtlen. Lábfeje viszonylag nagy, érzékeny, járása hanyag.

Anyagcsere-zavarokra hajlamos. Testalkata kétféle lehet: szétfolyó, hízásra hajlamos vagy egészen éteri, szinte testetlen, sovány, misztikus alkat, átszellemült, szellemi, önmegtagadó.


Mit jelent az ascendens ( aszcendens ) ?

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.
Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.
Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon