Keresés a honlapon

Egyéni keresés

SZERENCSEKŐ, TALIZMÁN HOROSZKÓP SZERINT

IKREK Május 21 – Június 20

Citrin: Az Ikrek jegy szülötte egyfolytában kutat és kérdez, mindenről tudni akar, de ez a kényszer lehet túláradó és felszínes is. A citrin segít a felelősségvállalásban, stabilizálja csapongó gondolatait és segít kifejezni a mélyebb érzelmeit.

Achát :
Az achát a sokoldalú Ikreket segíti abban, hogy amibe belekezd, annak a végére járjon és befejezze.
Gondolatai csapongását csillapítja, állhatatosságát erősíti, segít céljainak megvalósításában.

Az Ikrek képes különböző forrásokból rengeteg információt összegyűjteni és leszűrni a lényeget, amit másoknak továbbad. Képes intuitív módon összekapcsolni a tényeket, így születnek a feltevései is.
Az achát abban is segít, hogy a felszínes beszélgetések helyett elmélyültebb kommunikációra legyen képes. Az achát abban is ösztönzi az Ikreket, hogy őszintébbek tudjanak lenni, merjék kifejezni érzéseiket

Akvamarin:
Az Ikrek jegy szülötte kíváncsi, sokoldalú, nagyon aktív és gyors észjárású. Számára a mentális stressz elkerülése jelent nagy feladatot.
Az akvamarin képes megnyugtatni az idegeket, és kiselejtezni a gondolatait azáltal, hogy megszűri a kívülről érkező információkat és világosabbá teszi a mentális folyamatokat.


Stresszhelyzet és alvásproblémák

Howlit:
A howlit szintén megnyugtatja az idegeket, érdemes különösen stresszes helyzetekben, vagy meditációkor használni. Jótékony hatású alvásproblémák esetén és lehetővé teszi, hogy az Ikrek még stresszhatás esetén is ésszerű érvekkel alátámasztott , higgadt kommunikációt folytasson.
A howlit ellensúlyozza a felületes gondolatokat és a szórakozottságot. A howlit ösztönzi az érzelmek kifejezését is és segít abban, hogy olyannak mutassa magát amilyen.

Hegyikristály:
A sokoldalú Ikreket az osztatlan egység tapasztalatához vezeti a hegyikristály, hogy a teremtés sokféleségét az egység játékának tudja tekinteni, s másokkal is megoszthassa felismerését, a megismert valóság felett érzett örömét.
Az Ikrek ritkán szokott lazítani és pihenni, ezért hajlamos az idegkimerültségre. A hegyikristály egyfajta akkumulátorként újult energiákkal tölti fel.
A hegyikristályt hosszú időn át is folyamatosan viselheti!

Kalcedon:
A kalcedon az Ikreket nagyobb koncentrációval és higgadtsággal gazdagítja, segítve Őket abban, hogy felfigyeljenek saját belső hangjukra és inspirációikra.
Természetes beszédkészségüket még tovább erősíti, a nyelvet harmonikus és eleven kifejezőeszközzé fejleszti bennük és segít abban, hogy tapasztalataikat és élményeiket nyugodtan és világosan adják át másoknak

Tigrisszem: A tigrisszem jó hatással van az Ikrek mozgékony szellemére, ugyanakkor felhívja figyelmüket a tisztán intellektuális megértés határaira is. Ráébreszti őket arra, hogy a valódi teljességet Önmagukban megtalálhatják.

A tigrisszem ösztönzi őket a magukba pillantásra és elősegíti a bőség és a védettség belső megtapasztalásának útjában álló struktúrák feloldását.Légzőszervek, kéz, immunrendszer .....

Gránát:
Az Ikrek érzelmi elkötelezettségtől mentesek, alapvetően a szabadságra törekednek. A gránát segít elkötelezni magát egy kapcsolatban, megteremtve azt az intimitást, amelyre szüksége van. A gránát visszafogja az érzelmi manipulációt és segít túllépni a múltban elszenvedett sérüléseken.
A gránát segít kifejezésre juttatni érzelmeit és egy olyan társat találni aki intellektuális szinten is partnere lehet.

Jáspis:
A jáspis segít, hogy felismerje és felszabadítsa a mentális beidegződéseket és a rossz gondolkodást, amit sokszor összetéveszt az érzelmekkel.
A jáspis segít abban is, hogy természetesként fogadja el a múltban elfogadhatatlannak tűnő érzelmeket.

Borostyán:
Az Ikrek jegyéhez a légzőszervek, kéz és az immunrendszert irányító csecsemőmirigy tartozik. A borostyán jótékony hatással van a légzőszervekre, elősegíti a vér oxigén ellátását, javítja a tüdő állapotát. Gyorsan enyhíti a köhögést még az asztmás rohamokra is jótékony hatással van.


Mi az a szerencsekő?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom az Ikrek szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


MILYEN EMBER AZ IKREK?

MÁJUS 21 - JUNIUS 20

AZ IKREK ELEME A LEVEGŐ, URALKODÓ BOLYGÓJA A MERKÚR

Az Ikrek a legkíváncsibb, a legtudásszomjasabb jegy az összes közül.

Minél többet tud, annál nagyobb biztonságban érzi magát. Mozgékony, változékony, rugalmas természetű, állandó mozgásban van, ezért mindig jól értesül az aktualitásokról.

Ügyesen forgatja a szavakat, talpraesett, és érzékeny idegzetű. Meglehetősen racionális gondolkodású, könnyen köt ismeretséget, és gyakran bőbeszédű. Kitűnő intellektuális képességekkel rendelkezhet, érdemes idegen nyelveket tanulnia. Előfordulhat, hogy túl sok minden érdekli, de kissé felületes, semmiben nem merül el igazán.

Szeret kibújni a kötelezettségek alól, Hermész "csalafintasága" nem áll távol tőle. Nem túl érzelmes típus, gyakran "túlagyalja" az érzelmi ügyeit. Gyakran kerül végletes döntéshelyzetekbe, ahol a "fekete" vagy a "fehér" között kell választania.

Szeret utazni és kötetlenül társalogni.

Néhány jellemző tulajdonság címszavakban: kettős természetű, mozgékony, gyors, barátságos, segítőkész, éleseszű, jól beszélő, érdeklődő, kíváncsi, találékony, nyugtalan, szomjas a tudásra, önfeláldozó.

Tempója általában gyors, és ezen belül is időnként nagyobb lendületet vesz. Szellemi nyitottsága állandó izgalmi állapot, amelyhez testi agilitás, mozgékonyság párosul. Ezek így együtt sokáig fiatalos tartást biztosítanak számára.

A dolgokra általában nem önértékük miatt figyel fel, hanem érdeklődést felkeltő erejük vagy bizonyításban felhasználható erejük érdekli. Állandó, intenzív értelmi tevékenységet folytat bármilyen szinten és színvonalon. Úgy tűnik, mintha folyton helyváltoztatásra törekedne, valami új helyet keresne. Szereti a világban az ellentmondásokat, és ha nem talál, maga teremt, hogy gondolkodását ezáltal előrevigye, és eszét csiszolja.

Intenzíven kihasznál minden pillanatot. Kíváncsi, merész, tréfás, higanymozgású. Mindenben a vagy-vagyot, pro és kontrát keresi. A dolgok megítélésében azonban nem a végső szempontok érdeklik, inkább a pillanat szenzációja köti le.

Az ilyen típusú ember jó vitapartner lehet. Beszélgetésébe, vitájába beleviszi a saját, úgynevezett Iker-szituációját. Ez a jegy kettősségéből ered. Eszerint az érvek, a gondolatok, a mellette és ellene szóló bizonyítékok olyanok, mint az ide-oda szálldosó labda, amely hol itt, hol ott pattan le. Jól és érzelmi felindulás nélkül tűri, hogy az ellenfél kifejtse a maga igazát, látszólag még szurkol is neki, hogy aztán minél jobban kirukkolhasson saját argumentumaival.

Egy-egy ilyen vitának természetesen sokféle lefolyása és kimenetele lehet. Belekényszerítheti partnerét egy végeláthatatlan oda-vissza küzdelembe, ahol már az érvek egyre inkább elveszítik a súlyukat, végül szócsépléssé fajulhat az egész.

Szellemi frissessége általában lenyűgöző. Mindig eleven, olykor kotnyeles tud lenni. Inkább a városhoz kötődik. Nála lényeges a forgalom, az intenzív közlekedés, az emberek közötti kapcsolatok, az újdonságok forgalmazása, a tárgyalási, csevegési alkalmak, az érdeklődés kielégítése, amit jobbára a város nyújthat az embereknek a vidékkel szemben.

Folytonos elfoglaltságban, feszültségben él, ez a lételeme. Életstílusa ironikus, ami a szellemi tisztánlátásra és szenvtelenségre épül.Az IKREK hivatása

Hivatásválasztásában, önmaga hasznosításában nagy előnyre válik a rá jellemző nyitottság és tudásszomj. Ilyen emberekre az élet számtalan területén szükség van. Ön saját színvonalának megfelelően megtalálhatja helyét bárhol, ahol gyors, rugalmas gondolkozásra, ügyes információközvetítésre, áruk cseréjére, nyelvismeretre, nagy szellemi kapacitásra, jó beszélőképességre, nagy területek áttekintésére, jó kézügyességre, szellemes csevegésre, ügyes eligazodásra, jó elemző- vagy vitakészségre van szükség.


Forrás:www.ikrekcsillagjegy.huIKREK ASCENDENS

MIT JELENT AZ ASCENDENS? ( ASZCENDENS )

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.
Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.

Bármely csillagjegy szülötte, akinek születése pillanatában az IKREK csillagkép állt születési helyének horizontján, ( IKREK ascendens ) az alábbi jellemzőkkel bír:

Érzékeny testrésze, szerve
karok, vállak, kezek, légzőszervek, idegrendszer

Külső megjelenése
Magas, vékony, gyors, fiatalos mozgás, a keze mindig matat valamivel, soha nem áll meg, élénken gesztikulál. Általában kék szemű, vékonyszálú, inkább szőkés hajú. Hosszúkás arc, magas homlok, hosszú vékony végtagok. Élénk, értelmes tekintet. A nők gyakran fiús alkatúak.

Az egész személyiségét a fizikai és szellemi mozgékonyság, frissesség jellemzi, ez idősebb korában is jelen van. Kíváncsi, kommunikatív, kapcsolatteremtő, minden újra nyitott. Fontos számára az információ, melynek szabad áramlást biztosít. Nagyon könnyen teremt kontaktust bárkivel. Racionális, szellemi lény. Született tehetség a kommunikáció terén, nagyon jól zsonglőrködik a szavakkal, bár az írás mellett inkább a beszéd áll közelebb hozzá. Képes párhuzamos tevékenységre.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, állhatatlan, pletykás, felületes lehet.

A fejlődésben bejárandó út
A kotnyeles felületességtől az elmélyült valódi tudásig.


Forrás: www.ikrekcsillagjegy.hu

Egy kis mitológia

URALKODÓ BOLYGÓJA A MERKÚR

Fizikailag a higany - mercurius - az egyik legtisztább anyag. Az ókori görögök róla nevezték el Hermészt, az istenek gyors hírnökét, aki a rómaiaknál a Merkúr nevet kapta. De ő a furfangos tolvajisten is, és ugyancsak ő az, aki a holtak lelkét az Alvilágba vezeti. Hasonlít a hajnal friss levegőjéhez, ügyes és gyakorlatias, aki mindig megtalálja a legrövidebb utat a célig.

A tipológia szempontjából a merkúri típus a legérdekesebb és legmegnyerőbb alkat.

Természete aktív és türelmetlen, kíváncsi és szellemes, aki mindig megoldást talál mindenre és kibékíti még az összeférhetetlen is, miként Zeusz/Jupiter is aligha tudott volna kormányozni, ha Hermész/Merkúr nem áll mellette mint rendőrfőnök avagy államtitkár - aktualizálhatnánk a mitológiát.


A merkúri típus magatartása

A merkúri típus, akár férfi, akár nő, az örök ifjú megtestesítője. öregségéig megőrzi törékeny, karcsú alakját. Magatartása lényege, hogy mindig határozatlan, ideges. Járása gyors és könnyed, szinte siklik. Könnyen jár lábujjhegyen, így a merkúri nő szívesen visel magas sarkú cipőt.

A merkúri típus mindig fürge, „mozgékony mint a higany”, ahogy népiesen mondják.
Minden mozdulata gyors és pontos, változatos, gyakran bizarr, sajátos és excentrikus.

Ha beszél, a merkúri típus egyetlen szót sem ejt ki valami sajátos arckifejezés, mozdulat nélkül. Ha más beszédét hallgatja olykor sajátos helyzetbe merevedik, de azonnal ismét megmozdul, amint felel is. Mozdulatai minden esetre kecsesek, kellemesek.

életkedve igen alkalmassá teszi a tornára, a lovaglásra s más hasonló sportra.

Egészében véve a merkúri típus törékeny, finom jelenség, melyen semmi sem túlzottan kirajzolódott.
A merkúri típus külleme

A merkúri típus középtermetű, legtöbbször épp alacsony, arányossága és mozgékonysága révén mégis kellemes benyomást kelt. Külleme sokáig megőrzi kamaszjellegét.

Gyorsan, suhanva jár, kissé lábujjhegyen. Mozdulatai idegesek, gyorsak. Arca háromszög szerű, mogyoró alakú, vonásai mozgékonyak, beszédesek, s ez a vitalitás sajátos vonzerővel ruházza fel.

A merkúri típus homloka fejlett, széles. Orra egyenes, orrlyukai simák, szinte csukottak. Szája kicsi, hullámos, összeszorított. álla finom, kissé szögletes. Füle kicsi és magasan álló. Haja fekete, göndör vagy hullámos. Szemöldöke kissé íves, szeme fekete és villogó. Arcbőre matt, olykor olajbogyó árnyalatú. Mellkasa lapos, válla széles, karja ideges, sovány, a keze kicsi, ujjai mozgékonyak. Lába vézna, a lábfeje kicsi és befelé görbülő.

Egészében véve a merkúri típus törékeny, finom jelenség, melyen semmi sem túlzottan kirajzolódott.


Forrás:www.ikrekcsillagjegy.huHÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon