Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mi az a szerencsekő?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Mérleg szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


HA AZ ÖN HOROSZKÓPJA MÉRLEG

MÉRLEG Szeptember 23 – Október 22

Rózsakvarc: A rózsakvarc abban segít a Mérlegnek, hogy felfedezze saját belső harmóniáját és képes legyen ezt másokkal is megosztani.
Szeretetteljes sugárzásával begyógyítja a Mérlegek lelki sebeit, gyengéd szeretetet és életörömöt ébreszt. Mélyíti a harmonikus formák, színek és hangok felett érzett különleges örömét és Őt magát is a művészetek irányába tereli.

Akvamarin:
A Mérleg csillagjegy szülötte a tökéletességre való törekvése miatt hajlamos arra, hogy elhamarkodottan ítélkezzen.
Az akvamarin kő erősíti bennük a mások iránti toleranciát és segít felszínre hozni a szeretet energiáit.

Aventurin:
Az aventurin összeköti a Mérlegeket a természet gyógyító erejével. Segít, hogy felvegye belső harmóniáját és megnyitja lelkét a látható jelenségek mögött működő finom energiák számára.

Hegyikristály:
A hegyikristály elősegíti a teljesség és a belső szilárdság kifejeződését, szellemi és lelki világosságot és tisztaságot nyújt.

Segíti a Mérlegeket, hogy helyes döntéseket hozzanak, elmélyíti az intuíciót és megmutatja hogyan hallgassanak belső megérzésükre.


Jade:
A jade segíti a Mérleget, hogy céljait finoman, nagy beleérző képességgel érje el, s közben ne veszítse el békéjét, összhangját. Segíti a Mérleg csillagjegy szülöttét, hogy megőrizze a nehéz élethelyzetekben is a belső egyensúlyát.

A Mérleg jegy a vesével és az ágyéki területtel áll szoros kapcsolatban.
A jáde a vesék egyik legfontosabb köve, alkalmas a vesék megtisztításához és erősítéséhez.

A jade kő a Mérleg csillagjegy szülöttének legfontosabb gyógyító köve!

Rodokrozit:
A rodokrozit nagyobb mélységet és hatékonyságot visz a légies Mérleg érzelmeibe, ugyanakkor függetleníti is a mások véleményétől és elvárásaitól.

Türkiz:
A türkiz lágy de mégis intenzív fénye egyesíti magában az ég kékjét és a természet zöldjét. Összeköti szellemi világunk inspirációit és nagy ideáljait a Föld ősi, eleven erejével. A türkiz használóját egyszerre ajándékozza meg az ég és a Föld bölcsességével.

Unakit ( Epidot ): Az unakit elősegíti a Mérleg csillagjegy szülöttjénél, hogy a harmónia és kiegyensúlyozottság utáni igyekezetében is független tudjon maradni, megőrizze saját lényének belső tartalmát.


Milyen ember a MÉRLEG?

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Holló

Elem: Levegő és Föld

Égtáj: Délnyugat

Érzékeny testrész: A mérleg jegy szülötteinek általában csípő, vese, hólyag, vagy mirigyrendszer problémái vannak.

A Mérleg típusú ember igényli a kapcsolatot, de alapvetően meghatározza őt az a szituáció, az a környezet, amelyben van. A hozzá közelálló emberek nagy befolyással vannak rá akár pozitív akár negatív beállítottságukkal. Befolyásolhatósága miatt a környezete őt magát is felemelheti, míg egy közönséges háttér lealacsonyíthatja.

A mérleg jegy szülöttének legjobb a változó, harmonikusan hullámzó életmód. Az időnkénti hely- és környezetváltozás jótékony hatással van rá.

Fontos számára a kiegyensúlyozottság, a szépség és a harmónia. Szeret ismerkedni, flörtölni, igazi társasági ember. Diplomatikus, általában kerüli a szélsőségeket, és az ellentétek kiegyensúlyozására törekszik, kerüli a konfliktushelyzeteket és ritkán néz szembe a problémákkal.

A Mérleg jegy szülötténél az egyensúly, a kiegyenlítődés, a feszültségek feloldása áll a középpontban.


Forrás: www.horoszkop-asztro.hu


Milyen a Mérleg amíg gyermek?

A Mérleg jegyű gyermeknek befolyásolhatósága miatt különösen fontos, hogy milyen környezetben él, milyen emberek veszik körül. Hasznos, ha baráti társasága olyan akik fölfelé emelik, akiktől jót tanulhat, akiknek van tartásuk.

A Mérleg jegyű kisgyermek gyakran gyáva, félreáll a problémák elől, vagy könnyen sodortatja magát az árral. A Mérleg gyermeket meg kell tanítani a félelem leküzdésére, dicsérni és bátorítani kell, ha megold egy feladatot, kiáll egy küzdelemben akár egy iskolai versenyben.Mit jelent az ascendens?

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.
Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.
Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.


MÉRLEG ascendens

A Mérleg nyitott típus, harmóniára, békére, kiegyensúlyozottságra, tartós emberi kapcsolatokra törekszik. Számára legfontosabb a környezet harmóniája. Született békebíró.

Szívesen szervez kisebb dolgokat, mint pl. lakberendezés, bevásárló körút, ruhák tervezése.
Fontos számára a harmonikus, szép környezet.
Társ nélkül nehéz számára az élet, nem könnyű számára az egyedüllét. Szeret szerepelni, a középpontba kerülni. Született tehetség a mérleg foglalkozásokban, úgy, mint diplomácia, színészet, a könnyűműfaj, tánc, szépségipar.
Túlérzékeny, mégis hűvös és józan. Értelmi síkon keresi partneréhez a kapcsolódási lehetőséget.

A mérleg ascendens megjelenése:

Nagyon szépek, harmonikusak, arányosak, szép, rózsás a bőrük, bájosak, kellemesek, mosolygósak, arcukon vénusz - gödörrel.

Az egész megjelenése harmóniát sugároz. Mindig, mindenkivel kedves, nagyon gyakran mosolyog.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, a megfelelési kényszere miatt nem vállalja saját magát, a véleményét, elvész a személyisége a sok alkalmazkodásban, már nem is lehet tudni, ki is ő valójában.

Fontos számára, hogy milyen benyomást kelt másokban. Nem biztos, hogy kifejezetten szép, de kedvessége és szívélyessége rokonszenvessé és vonzóvá teszi. Testalkata formás. Feje arányos, tekintete szelíd, mosolygós. Homloka domború, szemöldöke ívelt. Orra formás, egyenes, keskeny, görögös. Szája kicsi, a szájszegletnél gödröcske jelenik meg nevetéskor, a jellegzetes "Vénusz-gödör".
Álla gömbölyded, esetleg függőleges bemélyedés van az állközépen, ami arányosan két részre osztja az állat. Fogsora olyan, mint egy gyöngysor. Füle kicsi, formás. Válla telt, gömbölyded. Mozgása könnyed, kecses.

Hajlamos a kiválasztó szervek és az anyagcsere zavaraira, ha nem tud egyensúlyt teremteni az életében. Érzékeny testrésze a deréktáj és a vese.


HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon