Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mi az a szerencsekő?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Nyilas szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


SZERENCSEKŐ, TALIZMÁN: NYILAS

NYILAS November 23 – December 21

Ametiszt: A Nyilasoknak az ametiszt megtanítja, hogy ne csak a saját erejükre építsenek, hanem alázattal bízzák magukat saját belső vezetőjükre.
Ez a tudás és tapasztalat a Nyilas számára új dimenziókat nyit meg. Az ametiszt elmélyíti a Nyilasokkal velük született bizalmát az élet értelmében és segíti őket abban, hogy életfeladatukat megvalósítsák.

Borostyán:
A borostyán minden szinten boldogságot hoz a Nyilasoknak, különös tekintettel a párkapcsolatra. A természeti erőkkel való kapcsolata révén fokozza az érzéki örömöket és a féktelenséget.

Ha a borostyánt ékszerként a szívéhez közel viseli, ellenállhatatlanul vonzza majd a párját.

Gránát:
A gránát hatásos energizáló kő a Nyilasok számára. Segít, hogy a krízishelyzeteket kihívásként fogadja, megerősíti és bátorságot ad még a reménytelennek tűnő helyzetekben is.


A legfontosabb születési kő a türkiz!

Jáspis:
A jáspis az ellentéteket egy nagyobb egészben és harmóniában egyesíti, önzetlenségre sarkall, türelmes szeretetet és állhatatosságot kölcsönöz a Nyilasoknak.
A lehetőségek sokaságát kínálja viselőjének.
A Földanya bölcsességét, elemi erejét és türelmes szeretetét nyújtja, amely magába öleli és a teljességben egyesíti az élet minden kifejezési formáját.

Lazurit:
A lazurit minden tulajdonságával megfelel a Nyilasoknak, akiket az élet mélyebb értelmének keresése ösztökél.
Az Univerzum erőibe vetett bizalommal, intuícióval és befelé tekintéssel ajándékozza meg a Nyilas csillagjegy szülöttét, hogy felismerje a magasabb összefüggéseket és rácsodálkozhasson a teremtés csodájára és felismerését a mindennapi életben is kamatoztassa.

Türkiz:
A Nyilas csillagjegy egyik legfontosabb születési köve a türkiz. Védelmet biztosít és ráhangolja a spirituális szintre. Fokozza az intuícióját és lecsendesíti zavargó gondolatait. Segít feloldani az elavult fogadalmakat és gátlásokat, segít az önkifejeződésben.

A türkiz segítségével felfedezheti a múltját és ráébredhet, hogy a sorsunkat percről – percre mi alakítjuk a cselekedeteinkkel.
A türkiz segít a Nyilasoknak megérteni, hogy az alapvető válaszokat Önmagában megtalálja.

Ha a Nyilasnak nyilvánosság előtt kell beszélni, akkor a türkiz nyugtató hatással van és segít világosan fogalmazni.


A Nyilas és az érzelmek

Obszidián:
Az obszidián elvezeti a Nyilast Önnön mélységeibe, szembesíti eredeti alkotóerejével és megoldhatatlannak tűnő emocionális problémáival.
Megmutatja a nehézségek forrásait és ráébreszti, hogy mindezekért végső soron saját énje a felelős.
Az obszidián oldja a Nyilasok félelmeit és harmonizálja az érzelmeiket.

Ónix:
Az ónix összpontosítja a szellemet és világossá teszi a gondolatokat, ezáltal segíti a logikus gondolkodásban.
A mindennapi életben a fegyelmet és kitartást, a kivitelezésre való képességet támogatja.

Ráébreszt a célokra és segíti azok megvalósítását.

Tigrisszem:
A tigrisszem üzenete az eleven melegség. A követ mozgatva vándorló fénysugarat láthat, amely bámulatos elevenséget kölcsönöz .
Amikor védelmet keresve túlságosan is az anyagi biztonságra és birtoklásra hagyatkozik, a tigrisszem tudatosítja, mit is keres valójában.
A meleget, boldogságot és aranyló bőséget segít megtalálni Önmagában.

A tigrisszem hatására nyitottabbá válhat a céljainak beteljesüléséhez közelebb vivő sokféle lehetőség


A Nyilas és a nyugalom

Aventurin:
Az aventurin a Nyilasok energiáját a belső nyugalomból fakadó erővel egészíti ki. Ráhangolja a Nyilasokat a természet energiáira és segít felismerniük a jelenségek mögött ható szellemi erőket.

Kalcedon:
Az aktív és tüzes Nyilast a kék kalcedon ellátja a szükséges nyugalommal és higgadtsággal, hogy megtanuljon befelé tekinteni és önmagából inspirációt meríteni. A kalcedon abban is segíti a Nyilas csillagjegy szülöttét, hogy az így elnyert tudását továbbadja és embertársaival megossza


Nyilas ascendens ( aszcendens )

Mit jelent az ascendens?

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.

Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.

Ezek alapján milyen ember akinek Nyilas az ascendense?

Magas, hosszú combok, széles csípő, mozgékony, kissé elnagyolt vonások jellemzik. A férfiak gyakran viselnek szakállt, derűs, jóságos tekintet.

Az egész megjelenése derűt, optimizmust, segítőkészséget, hitet, jóindulatot sugároz.
Nagyon szeret utazni, messze egzotikus tájakra vágyik, vonzza minden ami egzotikus, legyen az táj, étel, ember, használati tárgy. Minden helyzetben optimista, látja a kiutat, és nyugodt derűjével megnyugtat másokat is.
Született tehetsége van a nyilas foglalkozásokhoz, úgy, mint a jogász, színész, ügyvéd, pap, politikus, filozófus.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszög éri, rangkóros, bölcselkedő, nyughatatlan, nagyképű lehet.

Külső megjelenése dinamikus, lendületes, sportos. Teste izmos, mozgékony, nagy utakra képes. Fejformája inkább ovális, lófejre emlékeztet. Homloka magas, boltozatos. Tekintete távolba néző, bizakodó, tiszta; nyílt. Orra lefele megvastagszik. Orrcimpája kidudorodik. Fülcimpája csigavonalú. Szája viszonylag nagy, kitűnő szónok. Felső ajka előrébb áll, mint az alsó - nem erőszakos, inkább megértő. Ajkai húsosak. Fogai hosszúak, szabálytalanul nőttek, előreállóak. Álla puha, gömbölyded, tokásodásra hajlamos. Testalkata általában nyúlánk, teltkarcsú, lábszára hosszú. Hajlamos a táplálkozást is túlzásba vinni, és akkor tekintélyes joviális külsőt ölthet. Érzékeny testrésze a csípőtáj, a felső lábszár és a máj.


HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon