Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mi az a szerencsekő?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Skorpió szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


SZERENCSEKŐ,TALIZMÁN: SKORPIÓ

SKORPIÓ Október 24 – November 22

Citrin: A Skorpió jegy szülöttei kitűnő vezetők, képesek a dolgok mélyére hatolni. A citrin segít rátalálni a mélyen eltemetett saját, gazdag erőforrásaira és bevonzza életébe azokat a segítőkész embereket, akik egyengetik az útját minden területen. A citrin segíti a Skorpió szülötteit abban, hogy mindenben a lényeget lássa.

A Skorpió mérge ugyanúgy veszélyes önmagára, mint másokra. A citrin segíti, hogy leszokjon az olyan viselkedésről, amivel esetleg kárt tehet önmagában.

Achát:
A skorpiót abban segíti az achát, hogy minden támadás és kisértés ellenére hű maradjon legbenső lényegéhez és felismerje a rejtett lelki mozgatórugókat.

Aventurin:
Minden jegy közül a Skorpiónak van a legerősebb hajlama arra, hogy érzelmeiben fixálja magát. Nem véletlen, hogy ehhez a jegyhez rendelik a mozdulatlan víz képét is.
Az aventurin megmutatja a Skorpiónak, hogy ez a magatartás aláássa elevenségét. Az aventurin segíti a Skorpiót abban, hogy megrekedt energiáit szabadjára engedje, hadd áramoljanak!

Az aventurin ismét élénk frissességet biztosít a Skorpió számára.


A Skorpió és az érzelmek

Ametiszt:
Az ametiszt felemelő és inspiráló szeretetre tanítja a Skorpió jegy szülöttjét. Új valóságot mutat nekik anélkül, hogy öncsalásra buzdítana. Az ametiszt a feltétel nélküli szeretet köve. Erősíti az intuíciót, a koncentrációt és a figyelmet.

Borostyán:
A borostyán valójában nem is kristály, hanem a fenyők évmilliók alatt megkövesedett gyantája. A Föld energiájának rezgését hozza magával és közvetíti.
Erősíti a szerelembe vetett hitet, szenvedélyt visz a kapcsolatba. Segíti a Skorpiót, hogy észrevegye a legjobbat a társában és Önmagából is kihozza a jó tulajdonságokat.

Gránát:
A Skorpió csillagjegy szülöttének segít a gránát a traumatikus élmények feldolgozásában, erősíti túlélő ösztöneit és reményt ad a látszólag reménytelen helyzetekben is.

A nagy erejű gránát kitartással és energiával ruházza fel, megvédi és tartósítja az energiaszintet.

Hematit:
A Skorpió előtt feltárja a hematit saját rendkívüli regenerálódó képességét, ezen kívül nagyobb higgadtságot és nyugalmat kölcsönöz neki.
A kritikus időszakokban erősíti bátorságát és képességét arra, hogy leküzdje a nehézségeket és megértse a bennük rejlő tanulságokat, növelve ezzel önnön teljességét.

Malachit:
A Skorpió változásra és megújulásra való, eleve meglevő képességeit tovább erősíti a malachit. Segít a Skorpió csillagjegy szülöttének abban, hogy elfogadja saját árnyoldalait is, hogy felismerje és elengedje saját megrögzöttségeit.

A malachit érzékenyebbé teszi a Skorpiót a finom, gyengéd energiaformák iránt, és életörömöt ajándékoz neki.


A Skorpió és a szerencse

Obszidián:
Az obszidián a Skorpió képességeinek felel meg, aki felderíti tudatalattija mélyén rejtőző derűs és árnyoldalait, önnön alkotó erőit.
Az obszidián segíti a Skorpiót, amikor sorsa azt követeli: „Halj meg és legyél!” Elkíséri belső utazásaira és segíti, hogy ezekből új életet, erőt és bizonyosságot nyerjen.

Rodokrozit:
A rodokrozit megtanítja a Skorpió csillagjegy szülöttjét, hogyan kell magába zárkózás nélkül befogadni a fájdalmas érzéseket és segít felszabadítani az elfojtott érzelmeket.
A rodokrozit az élet minden területén segítségére van a Skorpiónak, ahol visszautasításban lehet része.

Rubin:
Ez a gazdag, gyönyörű vörös kő bővelkedik energiában és szenvedélyben is. Segít a mély érzelmek valódi megélésére és a romantikára való fogékonyságra. A rubin ugyanakkor nyugtatólag is hat a Skorpióra is és segít az érzésekre és tetteire összpontosítani.

A rubin elűzi a szomorúságot és vonzza a gazdagságot.

Tigrisszem:
A tigrisszem élénkséget és meleget áraszt. Segít a Skorpiónak befelé tekinteni és felismerni belső korlátait. Nyitottságra és kreativitásra ösztönöz.

A tigrisszem rendkívüli védelmező köve a Skorpiónak.

Jáspis:
A jáspis kapcsolatban áll a Skorpió energiákkal is. Segít a mélyebb, az egyénen túlmutató erők felfedezésében, bizalmat és védettséget ad.

Az akaraterőt szerénységgel ötvözi, így a Skorpió csillagjegy szülötte nem veszíti el kapcsolatát erőinek belső forrásával.


Milyen ember a SKORPIÓ?

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Kígyó

Elem: Víz és Föld

Égtáj: Nyugat

Érzékeny testrész: A nemi szervek, húgyvezeték és idegrendszer

A skorpió jegy szülöttei a nagyon titokzatosak tudnak lenni. Nagyon hamar kiismeri beszélgetőpartnerét, megtalálja legfájóbb pontját, miközben önmagáról szinte semmit nem árul el.

Erős akaratú, kitartó, törekvő, általában hatalomvágyó.
A Skorpió tipusú embert a „ borotvaélen táncolás „ jellemzi

A teljesség vágya hajtja melynek jellemzője az állandó érzelmi felfokozottság.

Mottója: „ Belenézek az Élet szemébe „

A magabiztos külső mögött gyakran kavargó, szenvedélyes vágyak húzódnak meg. Szereti kihívni a sorsot. Nehezen lehet becsapni, mert ösztönösen ráérez a dolgokra.

A Skorpió egy olyan vezéralakot vagy ideált keres, akinek mintájára saját életét modellezheti. A Skorpiók az életben a végletek emberei. Nagyon jó a regenerálódó képességük.

Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak.


Milyen a SKORPIÓ míg gyermek?

A skorpió gyermeknek a víz a lételeme. Imádja a fürdést, ezért biztosítsunk számára elegendő helyet a fürdőszobában, ahol külön birodalmat épít ki magának. Nyáron sokat vigyük strandra, minden programnál jobban fogja szeretni.

A skorpió gyermek nagyon izgága, szinte képtelenség folyamatosan arra figyelni, hogy éppen mit tesz tönkre, melynek nem a rombolás, hanem a megértés a célja.

A skorpió gyermek minden tárgynak és eszköznek látni akarja a belsejét, hogy ezáltal megértse azt. Ebből következően a későbbiek folyamán a reál tudományokhoz érez vonzalmat.

A skorpió gyermek ragaszkodó, még később is erősen kedveli a családi együttléteket. A tekintély elvű nevelés nem feltétlenül a jó irányba tereli, inkább félelmet kelt benne, mint tiszteletet, ami későbbi fejlődésére rossz hatással lehet.Mi az ascendens?

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.

Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.


SKORPIÓ ascendens

A Skorpió ascendenssel rendelkező ember szexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó.
Jellegzetes "vesébe látó" nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Általában kissé hullámos, erős szálú sötét haj, sötét szem, sűrű szemöldök, markáns arc, széles homlok jellemzi, a külsejében van valami aránytalan, vagy deformitás.

Az egész megjelenése delejes, vonzerőt sugároz, mindenki a hatása alá kerül és észre sem veszi. Az akaratát észrevétlenül tudja átvinni a másik emberre.
Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkoztatják a lét és az azon túli nagy kérdések. Lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el. Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, eszközökben nem válogatva uralkodó, extrém módon féltékeny, másokat lelkileg megnyomorító lehet.

Tekintete komoly, mágikus, szuggesztív, mindenbe és mindenkibe bele akar látni. Ha indulatos lesz, vagy ha mély gondolatokba merül, a két szeme között függőleges ráncok jelennek meg.
Haja gyakran benőtt a homlokába és rendszerint sötét színű.
Arca markáns, csontos, álla erős, hangsúlyozott.
Szája érzéki, az alsó ajak előrébb áll, mint a felső.
A felsőteste fejlettebb, mint az alsó (néha olyan, mint egy ülő óriás). Termete lehet aszkétaszerűen sovány, csontos, de erős izomzatú. Lehet zömök is. Keze erős, vastag rövid ujjakkal. Kézfogása kemény, szorító. Járása, mozgása fegyelmezett. Önfegyelme, akaratereje, lelkiereje nagy.

Érzékeny testrésze a has alsó szakasza, a bélrendszer és a nemi szervek.
Szóljon hozzá

Név:
E-mail:
Az e-mail cím nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot

HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon