Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mi az a szerencsekő?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Szűz szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


Ha az Ön horoszkópja SZŰZ

SZŰZ Augusztus 23 – Szeptember 22

Ametiszt: A Szűz csillagjegy szülötteinek az ametiszt erősíti az önzetlen szolgálatra való képességeit.
Az ametiszt elmélyíti az élet sokrétű, részletekben gazdag megjelenési formáinak megbecsülését és segíti őket, hogy az egyetlen, mindent magában foglaló erő működését felismerjék.

Citrin:
A könnyed és élénk rezgésű citrin támogatja a gyors felfogást és a már kinőtt szokások elhagyására ösztönzi. A citrin segít abban is, hogy elnézőbb legyen önmagával szemben, megszabadítja a negatív kritikáktól.
A Szűz csillagjegyű emberek veleszületett józan ítélőképessége és jó szervezőképességével együtt a citrin segít abban, hogy gyakorlatiasabban tervezzen és hatékonyabban haladjon a kitűzött célja felé.

Ha citrin marokkövet hord magánál, segítségével útját mindig szerencse kiséri.

Fluorit:
A Szűz jegy szülötteinek rendkívül fontos az egészség ezért gyakran választanak valamilyen gyógyító foglalkozást.
A kristályok olyan holisztikus gyógyhatású szerek, amelyek támogatják ezt a képességet.
A fluorit segítségével könnyebben megérthetjük az érzelmeknek és a gondolatoknak a testre gyakorolt hatását.


A SZŰZ és az érzelmek

Achát:
Az achát segít kapcsolatba lépni az érzelmeivel és képessé teszi arra, hogy a szívből jövő érzéseit kifejezésre juttassa.
A Szűz jegyet jellemző önkritikus szemléletmód alacsony önbecsülést és mély érzelmi feszültségeket okozhat, az achát azonban segít tudatosítani a pozitív tulajdonságait és elfogadni Önmagát olyannak, amilyen.

Karneol:
A Szűz szülött elemző hajlamát a karneol földies vitalitással segíti és a védettség és biztonság védelmét nyújtja az életében.
Amikor gondolkodása túl merevvé válna, újra élénkséggel tölti fel őt.
A karneol segíti a kötelességtudó Szüzet, hogy napi feladatát szeretettel és örömmel végezze.

Jáspis:
A jáspis támogatja a Szüzek önelemző képességét és segíti őket abban, hogy a felismeréseket önkritika nélkül elfogadják.
Erősíti bennük azt a hajlamot, hogy erőiket egy dolog szolgálatába állítsák, ugyanakkor maguk is kiteljesedjenek.
A jáspis elégedettséget és sikert biztosít számukra.

Tigrisszem:
A Szüzeket a tigrisszem kivezeti megrekedt gondolkodási struktúrájukból.
Élesíti értelmüket, ugyanakkor átsegíti őket a racionális gondolkodás határain. A tigrisszem segítségével a Szüzek felismerhetik, hogy a külső biztonság iránti túlzott vágy akadályozza fejlődésüket, ezért a biztonságot és bizalmat elsősorban önmagukban kell keresniük.


A szűz csillagjegyben születettek gyógyító kristályai

Borostyán:
A Szűz csillagjegy szoros kapcsolatban áll az emésztőrendszerrel, a léppel és az idegrendszerrel,ezért a feszültségeket vagy a stresszt rögtön megsínyli a bélrendszere. Ez a probléma a borostyánnal enyhíthető. Tegyen borostyánt a hasára, de az is megfelelő, ha stresszes helyzetben borostyán ékszer van a nyakában.

Lazurit:
A Szűz csillagjegyűek tisztában vannak a pszichoszomatikus betegségek kialakulásának folyamatával, vagyis a gondolatok és érzelmek testre gyakorolt hatásával. A lazurit segít a probléma gyökeréig hatolni, ezen kívül az időjárással és a környezeti szennyeződéssel szembeni érzékenységét is enyhíti.

A Szüzek életének egyébként is fontos kiegészítője a lazurit!
Támogatja Őket abban, hogy a részletekből kiindulva pillantásukat a nagyobb összefüggésekre irányítsák. Segíti intuíciójukat, és hogy magukba tekintsenek, illetve hogy felismerjék az Univerzum törvényszerűségét.


Milyen ember a szűz?

Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Barnamedve

Elem: Föld

Égtáj: Dél - Délnyugat

Érzékeny testrész: az emésztőszervek, idegek, lép, hasnyálmirigy és a vérkeringés

A Szűz jegy szülötte általában a szorgalmas, állandóan tevékenykedik. Intellektuális típus. Gyakorlatias, inkább az esze irányítja mint a szíve. Tudós alkat, jó megfigyelő, elemző és rendszerező.

Rendszerető, óvatos, éles eszű, és szereti hasznosnak érezni magát. Jó megfigyelőképessége és kitűnő nyelvérzéke van. Aprólékos, analitikus, logikus. Szorgalmas és megbízható. Inkább beosztott, mint vezető típus. Jó kritikai érzékkel rendelkezik.

Vágyik a külső és a lelki tisztaságra, időnként már rendmániás szinten. Szerény, türelmes, tiszta, szereti a rendet maga körül, ezt másoktól is elvárja.

Ennek a gyökeres ellentéte is előfordulhat, amikor nagyon rendetlen a Szűz csillagjegy szülöttje. Hajlamos elmerülni a részletekben, gyakran ezért nem halad a munkájában.

Erős önfegyelme van, ha elhatároz valamit, azt többnyire végig is csinálja. Nagyon kritikus tud lenni, sajátos humora is összefügg a kritikusságával, szkepticizmusával. Rossz esetben kínosan pedáns, túlzottan kritizáló hajlamú, aggodalmaskodó, szőrszálhasogató, kicsinyes, fukar, szégyenlős, félénk, visszahúzódó, gátlásos. Előfordulhat hogy kicsinyes, hajlamos leragadni a részletekben. Kevésbé van bizalommal az élet és általában az emberek iránt, mert fél az ismeretlentől. Hajlamos sokat foglalkozni az egészségével, gyakran hipochonder, ugyanakkor nagyon segítőkész is lehet, a szolgálat minden szinten közel áll hozzá, született gyógyító is lehet.


Milyen a SZŰZ míg gyermek?

A Szűz kisgyermek korában rendkívül élénk, nyitott gondolkodású, és többnyire alapos, precíz és megbízható.
Kritikai érzéke társainál gyorsabban kifejlődik. A kisgyermek Szűz mindig meglátja a dolgok negatív oldalát is, ami nem mindig jó, ha a szülő és a környezete nem segít, felnőttkorára könnyen pesszimistává válhat.

Nem kíméli a környezetét, csípős nyelven beszél ami különösen a kiskamasz korban jellemző rá! Könnyen megsért másokat. Iskolában hajlamos a figyelmetlenségre, de alaptermészete miatt képes kivágni magát a kínos helyzetekből.

Az anscendensről röviden

Szűz ascendens

MIT JELENT AZ ASCENDENS? ( ASZCENDENS )

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.

Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.

A szűz ascendensre jellemző a zárkózottság.
Külső ingerekre lassan reagál, mert mindent alaposan átgondol.

Alapos elemző, analizáló, aggályoskodó, aki még ráadásul meglehetősen kritikus természetű is, amiért gyakran szőrszálhasogatónak, vagy a kákán is csomót keresőnek tartják.

Rendkívül szigorú bírája saját magának is. Csak azt fogadja el amit megért.Rendszerető, az egészségére nagyon figyel.
Jellemzője a szűz ascendensnek,hogy gyakran hipochonderek. Sok dologban bizonytalanság jellemzi, de tud nagyon határozott is lenni. Sokat vitatkozik, mindent egy szellemi szűrőn keresztül vizsgál, csak ritkán tud feloldódni.

Szűz ascendens megjelenés

Szolid, szerény külső, szabályos, ovális arc, vékony száj, szürkés szem, vékony (nőknél fiús) testalkat. Az egész megjelenése, visszahúzódó szerénységet tükröz, minden harmonikus rajta, és nem visel semmi feltűnőt.

Beosztott típus, gondosan ügyel a részletekre. Anyagias, és gyakorlatias, alapvetően racionális beállítottságú. Aprólékos és kitartó, szorgalmas, megbízható munkaerő. Kritikai érzéke fejlett.

Született tehetsége van a szűz foglalkozásokhoz, úgy mint könyvtáros, kritikus, vegyész, térképész, könyvelő. Külső megjelenése egyszerű, szerény; feltűnés nélküli, nem sokat ad a külsőségekre. Többre becsüli a tisztaságot, a rendet és a szellemi értékeket, mint a külső cicomát. Tekintete józan, hűvös, figyelő, értelmes, kissé szigorú (intellektuális típus). Homloka magas. Orra markáns, hajlott sasorr, vagy egyenes. Állán lehet egy kis kerek bemélyedés, a jellegzetes "Merkúr-gödör". Mindenben képes hibát találni, mert mindig a tökéleteset keresi.

Emésztési, főleg bélrendszeri zavarokra és különféle pszichoszomatikus betegségekre hajlamos. Nehezen tudja "megemészteni" azt, amit nem talál tökéletesnek. Mindig tevékenykedik, nehezen tud lazítani.

Érzékeny testrésze még a kéz: állandóan "kézben akarja tartani" a dolgokat.

Szűz aszcendens érzékeny testrésze: emésztőrendszer, vékonybél, epe

Szűz aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a cselszövőtől a megbízható munkatársig.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, intrikus, szőrszálhasogató, negatív lehet.
HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon