Keresés a honlapon

Egyéni keresés


Mit nevezünk szerencsekőnek?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Vízöntő szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő, ha azt úgy kezeli, hogy az Ön érdekeit szolgálja.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak és az ön céljait szolgálják, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


Születési kő, szerencsekő, talizmán

VÍZÖNTŐ Január 20 – Február 19

Fluorit: A Vízöntőt elvezeti a fluorit azon rejtett képességéig, hogy az élet eseményeiben és jelenségeiben felismerje az energiák táncát. Képessé teszi Vízöntő csillagjegy szülöttét a magasabb igazságok megközelítésére és segíti abban, hogy elfogadja saját intuitív észleléseinek érvényességét.

A fluorit tudatosítja a Vízöntőben, mikor tükröznek ötletei univerzális igazságokat és mikor csupán önnön tudattalan félelmeit és vágyait. Segít a Vízöntőnek összekapcsolni a már meglévő ismereteit az új információkkal.

Különösen jótékony hatású lehet a fluorit ha úgy érzi, hogy kicsúszott a kezéből életének irányítása.

Ametiszt:
A Vízöntőnek megvan a képessége arra, hogy megérezze, mire lesz szüksége neki és az emberiségnek a jövőben, akár 20 év múlva is, mert jó adottságai vannak ahhoz, hogy megérezze a jövőt! Az ametiszt segíti abban, hogy a jövőre vonatkozó meglátásait gyakorlatiasan alkalmazza.

Az ametiszt rezgése lelki békét teremt és kapcsolatba hozza az angyalokkal.

Akvamarin:
A Vízöntőnek rendkívül fontos az egyetemes igazság és a testvériség, az akvamarin pedig éppen ezeket a minőségeket támogatja.

A Vízöntő jegy szülöttjei gyakran gondolnak a jövőre, amelyből helyes meglátásaik származnak, az akvamarin pedig segít azt a magasabb rendű tudatállapotot előidézni, amely lehetővé teszi az „időutazást”. Az akvamarin tudatosabb életre ösztönöz, összehangolja céljait a tapasztalataival.
Az akvamarin gyengéd energiái kitűnően enyhítik a stresszt és arra bátorítják, hogy még nehéz időszakban is vállaljon felelősséget tetteiért.

Ha tudat alatt saját maga ellen dolgozna, akkor ez a kő segít megszabadulni ettől a viselkedésmintától.


Holdkő:
A Vízöntőnek megvan a lehetősége arra, hogy társadalmi változásokat idézzen elő, feladata hogy minden szinten küzdjön az igazságért. Mindig az aktuális irányvonal előtt járva lehetősége van arra, hogy képességeit a világ jobbítására használja. A holdkő az újrakezdések köve, sokat segíthet abban, hogy képességeit kihasználva képessé váljék feladata elvégzésére.

A Vízöntő jegy szülötteinek érzelmei meglehetősen instabilak és olykor irracionálisak.
A holdkő segíthet az érzelmi instabilitás és a stressz megszüntetésében, segít elhagyni a régi érzelmi mintákat.

Labradorit:
A labradorit kitűnően fejleszti az intuíciót és kapcsolatot teremt az egyetemes tudatossággal. Az intellektuális ismereteket a megérzésekkel szintetizálva eloszlatja a hamis illúziókat.

A labradorit az átalakulás egyik legfontosabb köve, támogatást nyújt a változtatáshoz és segít a Vízöntő kor emberévé válni.

Magnetit:
A Vízöntőnek adottsága van ahhoz, hogy ráhangolódjon mindenféle rezgésre és ahhoz is, hogy a diszharmóniából egyensúlyt teremtsen. Ez az adottsága kitűnő gyógyítóvá teszi a Vízöntőt, a magnetit pedig erőteljes energiáival nagy segítségére lehet a gyakorlatban.

A magnetit segít a test és a Föld meridiánjaival dolgozni, vonz és taszít, energetizál és nyugtat, egyensúlyba hozza az intellektust az érzelmekkel, a lelki stabilitás érdekében.

Enyhíti az idegfeszültséget és növeli az érzelmi feszültségekkel szembeni toleranciáját.


Antidepresszáns borostyán

Borostyán:
A Vízöntőknek úgy hat a borostyán mint egy antidepresszáns. Jókedvet hoz, szembesíti a Vízöntőket a negatív gondolataik okozta rossz kedvükkel. Ha figyelnek rá, feltárja előttük az élet szépségeit, segíti az örömteli gondolatokat. A borostyán tudat – és elmetisztító hatást gyakorol a Vízöntőkre.

Hematit:
A Vízöntő jeggyel a lábszár és a boka, a keringési rendszer és a tobozmirigy áll szoros kapcsolatban.
A hematit ( vérkő ) hatékonyan gyógyítja a keringési rendellenességeket és kitűnő vértisztító is.

Lábszár és bokafájdalom esetén szintén segítséget nyújt.

Karneol:
A karneol erősíti a Vízöntő kapcsolatát a Földdel és a földies erőkkel.
A Vízöntő jegyét két teljesen különböző bolygó uralja. A Szaturnusz szilárd, merev és a konformitásra törekszik, míg az Uránusz szeszélyes, rugalmas, kaotikus és változtatni akar.

A karneol bátorságot, stabilitást és állóképességet ad a Vízöntőnek és arra tanítja, hogy szenteljen nagyobb figyelmet a jelen pillanatnak.


Lazurit:
A lazurit érzelmi biztonságot és bizalmat kölcsönöz a Vízöntőknek.
Ha bármilyen módon kölcsönös függőségi viszonyban van valakivel akkor segít függetlenné de érzelmileg elkötelezetté válni.


Obszidián:
Az obszidián minden síkon oldja az energiaáramlás blokádjait, különösen hasznos segítség félelmek ellen. Segíti és erősíti a Vízöntők tisztánlátó képességét.

Belső szilárdságot és erőt ad, nagy mértékben segíti a Vízöntők változási folyamatait.

Ónix:

A Vízöntő hajlamos arra, hogy bolondos, rendetlen jegy legyen, bár nagyon is képes arra, hogy eredeti módon, produktívan gondolkodjon. Nagy segítségére lehet az ónix abban, hogy lecsendesítse az elméjét, megszűrje az információkat és a lényegre fókuszáljon.

Türkiz:
A Vízöntőknek inspirációt kölcsönöz a türkiz, ugyanakkor nyugalmat és erőt is ad a humanitárius, céljainak megvalósításához. A türkiz segíti a Vízöntő csillagjegy szülöttét abban, hogy szellemi ideáit összhangba hozza a külvilág adottságaival.

Óvja a nyíltszívű Vízöntőt az ártalmas befolyásoktól, hogy valódi lényét könnyebben felismerhesse és megvalósíthassa.

Aventurin:
Elősegíti a Vízöntők személyiségének megismerését és megélését. Oldja az érzelmi gátakat, erőteljes vitalitást kölcsönöz. Termékennyé teszi a Vízöntők más emberekkel való kapcsolatát és segíti abban, hogy kifejezze saját személyiségét.

A Vízöntő vele született adottsága révén kitűnő gyógyítóvá válhat. Az aventurin összeköti Őt a természet gyógyító erőivel.


Állatövi csillagjegy az indiánoknál: Vidra

A Vízöntő eleme: Levegő

Égtája: Észak

Érzékeny testrésze: A lábszár, vénák, mirigyrendszer

A Vízöntő jegyben születettek kettős jelleműek. Egyik énje kihívó, figyelemfelkeltő, míg másik visszahúzódó. Nem tűri a korlátokat, olykor lázad, nem törődik a szabályokkal és hirtelen. De van olyan is, hogy higgadtan és nyugodtan kezeli a helyzeteket.

Szabad szellemű, vágyik a szabadságra, az izgalmakra. Szereti a meglepetéseket, a kihívásokat, a váratlan dolgokat.

Segítőkész, gyors észjárású és barátságos. Szereti az extrém dolgokat, az extravagáns külsőt. Vonzzák a modern dolgok, halad a korral. Az újat képviseli a megszokottal szemben.

Megtalálja az összefüggést a dolgok között. Törekszik a megvalósíthatóságra és igyekszik gyakorlatias maradni. Racionalista, kiemelkedő szellemi képességgel van megáldva. A dolgokat tárgyilagosan szemléli.

Távolságtartó és alapvetően független személyiségek, szeretik megtartani az önállóságukat és másoktól függetlenül, korlátok nélkül élni.

Olykor idealisták és hajlamosak a fellegekben járni, szárnyalnak a világban. Ez vezethet oda, hogy kiábrándulnak az igazi világ realitásából.

Szeretnének mindenkin segíteni. Megesik, hogy a saját hibájukat nem veszik észre.

Intuitív lények, a megérzéseikre hallgatnak Jellemző rá az egyediség és az eredetiség. Olyan közegben a legszórakoztatóbbak, ahol igazán önmaguk lehetnek.

Milyen a Vízöntő míg gyermek?

A vízöntő csillagjegy szülötte már pici korban nagyon eredeti és szórakoztató. Legfontosabb személyiségjegye az örök optimizmus. Hajlamos mindig a dolgok jó oldalát nézni, egészében véve boldog.

A másoktól való különbözés vágya igen erős benne, ezért néha úgy tűnhet, hogy fegyelmezhetetlen és makacs. Szeretne minél hamarabb önálló és független lenni. A vízöntő gyermek egy igazi egyéniség, a társaság középpontja gyermekként is.

A tekintély elvű nevelés nagyon rossz módszer vele szemben, a nyíltság és az ésszerűség a legjobb módszer, bármire is akarjuk rábeszélni. A vízöntő gyermeknek lehetnek alvás zavarai, de ez nem utal azonnal betegségre, természetének velejárója.

Elviselhetetlen számára a magány, folyamatos társaságra vágyik. Sok baráttal van körülvéve, de a feladatait egyedül szereti elvégezni. Ritkán kér segítséget, szégyelli, ha valamit nem képes önállóan végrehajtani. Minden dolog érdekli, ami eltér a megszokottól, néha naivabb és hiszékenyebb a kelleténél.


Mit jelent az ascendens? ( aszcendens )

Az ascendens szó utal arra a csillagjegyre, amely felkelőben volt a horizonton a születés pillanatában. Felkelő jegyet jelent.
Az ascendens hatása a nap jegyével szinte egyenértékű, ezek a hatások összeadódnak. Fontos tehát tudnunk az ascendensünk jegyét, mert további információkkal szolgál rólunk.

Miről informál minket az ascendensünk?

Elsősorban utal a külső megjelenésünkre, testalkatunkra, a külsőnkkel tehát szoros összefüggésben áll. Megmutatja, mihez van születetten tehetségünk, adottságunk, rávilágít a képességeinkre. Egészségügyi szempontból utal azokra a testrészekre, szervekre, amelyekre fokozottan kell ügyelni, mert sérülékenyebbek a többinél. Megtudhatjuk általa, milyen "szerepet" játszunk a világban, természetesen hitelesen és teljes átéléssel.

Mi szükséges az ascendens meghatározásához?

Mivel az ascendens függ a születési időtől és a születés földrajzi helyétől, ezért tudnunk kell órára, percre pontosan mikor születtünk, és meg kell adni a helyet is. Ezek ismeretében megtudhatjuk az ascendensünk jegyét, és hogy az adott jegy mely fokán áll. A pontos fokszám meghatározása a primerdirekciós prognózismódszerhez szükséges.VÍZÖNTŐ ASCENDENS ( ASZCENDENS )

Nyitott típus, széles látó- és érdeklődésű. Vonzza a modern technika, de érdekli az ősrégi is, ha az valamiben különleges. Saját maga is különleges és különc.

Gyakran nem érti meg a környezetét, de ez visszafelé is igaz. Sokat markol, keveset fog, a határidőket nagyon nem szereti. Szociális beállítottságú, ugyanúgy tud beszélni egy utcaseprővel, mint egy miniszterhelyettessel.
Szenvedélymentesség jellemzi, nehezen viseli a korlátokat, kötöttségeket, a szabadság az életeleme.

Vízöntő ascendens megjelenés
Neki van a levilágítóbb kék szeme, magas, karcsú, hullámos haj, extrém, bizarr megjelenés, esetleg polgárpukkasztó öltözék.

Az egész megjelenése figyelemfelkeltő, mindenképpen fittyet hány a szokásoknak, a fennálló rendnek. Szereti meghökkenteni már a külsejével is az embereket. Igazi forradalmár, újító, ő az, akinek a fejében megszületnek a legújabb ötletek, de a szabályok idegesítik, fontos számára a szabadság, hogy soha semmiben ne korlátozzák. Szívesen és elkötelezetten segít egy embercsoporton. Született tehetsége van ahhoz, hogy új dogokat vigyen a világba. A vízöntő foglalkozásokhoz van a legnagyobb affinitása, úgy, mint reklámszakember, divattervező, számítástechnikus, felfedező, pilóta, asztrológus, szociológus.

Amennyiben az ascendenst, vagy annak uralkodó bolygóját nehezítő fényszögek érik, feltűnési viszketegségben szenvedő, mindent kényszeresen megreformáló emberré válhat.
Általában magas termetű. Tekintete élénk, tiszta, tárgyilagos, értelmes, elfogulatlan, messzire néző. Szeme feltűnően nagy. A szeme színe változónak tűnik, kék és zöld között ingadozik. Valójában a pupillája nagysága változó. A haja színe többnyire világos, lehet hullámos vagy egyenes szálú. Orra erős, széles orrnyereggel. Az orra és a szája között viszonylag nagy a távolság és hosszú a bevágás. Fülcimpája lenőtt. Álla kissé előreálló. Nyaka formás, szabályos. A homloka magas. Arca kissé szögletes. Nevetéskor látszik a fogínye is. Érzékeny az alsó lábszára, a bokája, a keringési rendszere, a szíve és az idegrendszere.
Vízöntő aszcendens érzékeny testrésze: lábszár, boka, idegrendszer
Vízöntő aszcendens fejlődésében bejárandó útja: a bomlasztótól a békés forradalmárig.HÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon