Keresés a honlapon

Egyéni keresés

Születési kövek, szerencsekövek

Mit nevezünk születési kőnek?

A születési köveket a hagyomány szerint szerencsekőként, bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként használták.
Lehet, hogy Ön már tudja mi a születési köve, abban viszont nem mindenki ért egyet, hogy melyik állatövi jegyhez melyik kő tartozik.

Az egyes csillagjegyekhez nem csak egyetlen kő tartozhat, ráadásul az sem mindegy, hogyan, mikor használjuk a köveinket. Ettől függetlenül itt felsorolom a Kos szerencseköveinek egy részét és leírást adok arról, miben segítheti az adott kő.

Ne feledje! Nem elegendő, ha csak felteszünk egy nyakláncot vagy karkötőt a születési köveinkből és várjuk a csodát! A kristályokkal teendőink is vannak ahhoz, hogy azok valóban minket szolgáljanak!

Ha azt szeretné, hogy kövei valóban a szerencseköveivé váljanak, vegyen részt Kristálygyógyító képzésünk II. modulján IDE kattintva!


HirdetésHa az Ön horoszkópja KOS

KOS Március 21 – Április 19

Rubin: A KOS csillagjegy születési kövei közé tartozik a tüzes rubin.

A KOS eleven természetét tükrözi a rubin vöröses színe, a marokkő parázsló izzása. A rubin rezgése összhangban van az Ön szenvedélyességével és életrevalóságával. Hozzájárul ahhoz, hogy a középpontba helyezze az eszményeit és céljait, segít koncentrálni az éppen aktuális feladatra és támogatja az Önben alapvetően meglévő vezetői adottságokat.

Jáspis: A Kos jegy szülöttei számára az egyik legnagyobb feladat az, hogy előbb gondolkozzanak és csak azután cselekedjenek. A jáspis éppen ezt segíti elő és hozzájárul ahhoz, hogy tudatosítsa a viselkedése következményeit.

A jáspis harmonizál a Kosok energiáival, ugyanakkor fontos kiegészítő kő e jegy szülöttei számára. Erősíti bátorságukat és akaraterejüket, segíti Őket abban, hogy a Földön járjanak és kifejlődjék nyugalmuk. A jáspis emlékezteti Őket erőinek forrására és segíti, hogy nyitottak és szerények maradjanak.


Miben segít a citrin és az ametiszt?

Citrin:
A Kos jegy szülöttei nem szeretik, ha kritizálják Őket még akkor sem, ha építő jellegű kritikáról van szó. A citrin segít elfogadni az építő véleményeket és megtalálni a helyes megoldásokat. Hozzájárul ahhoz, hogy spontán módon tudjon cselekedni anélkül, hogy ezzel elnyomná mások akaratát

Ametiszt: A Kos jegye a fejjel van szorosabb kapcsolatban, ezért is szenvednek gyakran fejfájástól, idegességtől a jegy szülöttei. Csillapítja a fájdalmat, ellazítja a testét, ha egy ametiszt marokkövet 15 – 20 percre a homlokára helyez. A Kosok számára fontos kiegészítő kő az ametiszt. Tüzes energiájukhoz szellemi inspirációt társít, így a Kos szülött saját spirituális oldalát is felfedezheti és tetteiben megvalósíthatja.Achát, hematit és gránát

Achát:
Az achát kitűnő általános gyógyító kő a Kos jegyűek számára! Erős földelő tulajdonságának köszönhetően jótékony hatással van testükre és védelmet ad a rossz szándék ellen. Ez azért hasznos a Kosoknak, mert nyílt véleménynyilvánításuk indulatokat ébreszthet másokban. Az achát higgadtságot ad, meditáláshoz is lehet használni.

Az achát egyensúlyt teremt a belső elválasztású mirigyek működésében és stabilizálja a test hőháztartását. Megóv a kimerültségtől és a kiégettségtől.

Hematit:
A hematit összhangot teremt a Kos távlati céljai és a reális adottságok között. Amikor ez a rámenős jegy energiái szétszóródnának, a hematit összegyűjti őket és új erőt önt a Kosba.
A hematit segíti a Kos csillagjegy szülöttjét abban, hogy a nehéz időszakokban se veszítse el bátorságát, hogy tanuljon élettapasztalataiból és türelmesebbé váljék.

Gránát:
A Kos bátor, vakmerő és öntudatos énje amelyet a külvilág felé mutat az egy álarc amely mögé bújik. A gránát kitartást ad ahhoz, hogy végigcsinálja azokat a dolgokat amelyekbe belekezdett és ne adja fel a közepén.A KOS és a biztonság

Sólyomszem:
A Kosnak könnyen szokásává válhat a felelősség áthárítása. Az éber energiájú sólyomszem segít leszokni arról, hogy a saját maga által előidézett problémái miatt másokat okoljon. Arra ösztönzi a Kos csillagjegy szülöttjét, hogy odafigyeljen mások és a saját testi épségére.

Karneol:
Ha karneolt visel, biztonságban érezheti magát! Ez a kő megtanítja elkerülni a veszélyes helyzeteket és megmutatja, hogyan lehet módszeresen visszavonulni és így megérni a másnapot is.

Lazurit:
A Kos nem érzelmes állatövi jegy és gyakran vádolják azzal, hogy érzéketlen. A lazurit ideális kő a Kos jegy szülöttjének, mert ez a gyönyörű kő erősíti a szeretet energiáit minden szinten, finoman enyhíti az érzelmi csalódások miatti fájdalmat és megszünteti a destruktív érzéseket.

Rodokrozit:
A kifinomult és nyugalmat árasztó rodokrozit segít a feltétlen szeretet és béke megtapasztalásában és abban is, hogy ez a nyugalmas rezgés a kapcsolatait is jellemezze. Ékszerként viselve elősegíti a szelídséget, toleranciát és a magasabbrendű énje iránti önzetlen szeretetet.KOS talizmán

Kos talizmánEgy kis mitológia

Ez a csillagkép a híres Aranygyapjú.
A kos mondája szorosan kapcsolódik Hellé és Phrixosz történetével. Hellé és Phrixosz Nephelének, a felhőasszonynak és Athamasznak voltak a gyermekei. Athamasz azonban újranősült, Inót vette feleségül, aki ki nem állhatta a két gyereket, ezért a pásztorok közé küldte őket. A nyájban volt egy különlegesen szép kos, amelynek aranygyapja volt, ezzel játszott leginkább a testvérpár.

Sokáig elmaradt egyik évben az eső, a jósok pedig Inó megvesztegetése után azt mondták, hogy csak akkor múlik az aszály, ha feláldozzák a két gyereket. A kos ezen a napon megszólította a testvérpárt, elmondta, hogy Hermész küldte, mire a két gyerek ráült, s a kos felszállt. Sokáig repültek, Hellé pedig nagyon elfáradt, s belezuhant az alattuk lévő tengerbe azon a helyen, amit ma Hellészpontosznak neveznek. Phrixosz meggyászolta húgát, s mikor Kholkiszba érkezett, feláldozta a kost hálából Árész oltárán, a gyapjat pedig Aiétész királynak adta. Phrixosz itt alapított családot. Az aranygyapjat az argonauták vitték vissza Hellászba.

A Kos csillagképet azért tekintik az Állatöv első csillagképének, mert kétezer-ötszáz éve még ide esett a tavaszpont. A legősibb csillagképek közé tartozik, mert a régi pásztornépek számára a juh volt az egyik legfontosabb állat: tejét itták és sajtot készítettek belőle, gyapjából ruházkodtak. Még aranyat is a gyapjúval mostak: így lett regévé az aranygyapjú.

Forrás: Wikipédia


Milyen ember a KOS?

A kosok általában őszinték, nyíltak és szeretetre éhesek. Rendkívül ambiciózusak, keresik a kihívásokat, szeretnek az élet valamely területén versenyezni másokkal.

A kos szereti a szabadságot, másokat irányítani próbál, nem tűri el, hogy megmondják neki, mit tegyen. Döntéseit egyedül hozza. Igazságérzete igen fejlett, ezért sokan elfordulnak tőle, hiszen senki sem szereti az őszinte kritikát. Hajlamos arra, hogy megbántsa azokat, akiket szeret. Ez persze nem szándékos, rögtön meg is bánja, amit tett és szeretne mindent gyorsan elsimítani. Kifejezetten türelmetlen, nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő akar.
Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá.
Beteges és könnyen esik depresszióba, de amikor elvonulnak a sötét felhők, rendkívül vidám lesz.
A munkahelyén szereti a kihívásokat, a kreatív feladatokat, szeret társaságban dolgozni, leginkább azt a munkahelyet részesíti előnyben, ahol mindig történik valami. Nem érzi jól magát az unalmas, egyhangú légkörben. Erős a pénzszerzés utáni vágya, becsületes, ezért saját erejéből gazdagodik meg. Szeret alkotni, mindenbe belekóstolni, ami számára érdekes lehet.
A barátság fontos számára, de időben megtanulja, hogy csak az igazán mély baráti kapcsolat az, amely élete során elkíséri majd, így nem veszi körül magát érdektelen haverokkal. Az a pár ember, aki belopta magát a szívébe, olyan fontos lesz számára, hogy mindent megtenne értük.
A Kos szerelem nélkül nem képes élni, mindig kell, hogy legyen mellette egy társ, akire számíthat, aki mellett biztonságban érzi magát, aki szereti és odafigyel rá.
A kost szeretetéhsége miatt könnyű meghódítani, de szabadságvágya miatt könnyű elveszíteni is. Moziba, színházba, kiállításokra vagy kirándulni célszerű elhívni. A legjobb, ha azt tesszük, amit ő akar és nem próbálunk meg uralkodni felette.

Kedvességgel, szeretettel és őszinteséggel sok mindent el lehet érni nála. Ha szakításra kerül a sor, akkor nem kell keresni a szavakat. Elég, ha elhanyagoljuk, irányítani próbáljuk vagy vitatkozunk vele. Inkább előbb, mint utóbb rájön a dolgokra és magától lelép. A jó viszonyt azonban szeretné megtartani és nem érti, miért nem akar barátkozni vele az, akivel már nincs együtt.


A KOS és a szerelem

A Kos számára a szerelem küzdelem. Addig izgalmas számára a kapcsolat, amíg a másikat meg kell hódítani, az állóvizet nem szereti. Imád udvarolni, hódítani, és a visszautasítás csak még jobban feltüzeli.

Mivel türelmetlen, ezért hosszú ideig nem lehet játszani vele, mert megunja a játékot, amit azonban imád játszani. Szeret uralkodni a másikon, ha felnéznek rá, ha ő irányíthatja az eseményeket.

A Kos, ha valaki kell neki megszerzi mindenáron, de ha elunja a kapcsolatot, ha uralkodni próbálnak rajta, ha nem tisztelik szabadságvágyát, ugyanolyan gyorsan szeret ki a másikból, mint amilyen gyorsan beleszeretett.

A Kos szereti, ha szeretik. Egy kis kedveskedéssel, hízelgéssel könnyű meghódítani. Élvezi, ha kényeztetik, ezért, ha szeretnéd mihamarabb meghódítani, akkor adj meg neki minden kényelmet, amit csak lehet: egy kis evés-ivás, wellness, becézgetés, dicséret és máris meghódítottad.

A Kost megtartani annál nehezebb, hiszen biztosítani kell neki a változatosságot, amely lételeme. Nem szereti, ha leül a kapcsolat, ha már nem jelent számára kihívást téged meghódítani nap, mint nap. Nagyon fontos számára az őszinteség is. Beszélj meg vele mindent és fordíts energiát, odafigyelést a kapcsolatotokra folyamatosan, legyenek kettesben programjaitok, beszélgess vele, kényeztesd és figyelj oda az érzelmeire, ezzel kedvére tudsz tenni.

A Kos szerelmi életének fontos pontja a szabadságvágy. Őt nem lehet korlátozni, ha úgy érzi, hogy te akarsz uralkodni rajta, hogy nem mehet el, amikor csak akar, nem teheti, amit csak szeretne, akkor nem gondolkodik soha, egész egyszerűen elmegy. Ha ezt az egyet biztosítod számára, akkor nyert ügyed lesz a Kossal szembenHÍREK
❗️ Rendkívüli közlemény ❗️
2020.04.24.

A világban és országunkban
is zajló helyzet, a gyorsan
változó körülmények arra
késztetnek bennünket, hogy
átgondoljunk sok dolgot, és
amiben tudunk segítsünk.
A változásokra – bár nem könnyű
feladat – mindenképpen szeretnénk
pozitívan tekinteni, és nagyon
szeretnénk ezt a pozitivitást
Neked is átadni. ❤️

Éppen ezért
Kristályismeretek
tanfolyamunk 3 modulja,

valamint a
Virágterápiák tanfolyam,
és az
Önismereti tréning
ára átmenetileg
most csak
5.000 Ft
Bővebb információ
IDE KATTINTVA


Önismereti tréning

1 éves, online
Most csak
5.000 Ft
Ismerd meg önmagad!


Érdekelnek a kristályok,
ásványok?
Kérd
INGYENES útmutatónkat!

Kristályismeretek tanfolyam!

Intenzív online ( távképzés )
3 modul
Bővebb információ
IDE kattintvaOnline,
Virágok, virágesszenciák ismerete
Most csak
5.000 Ft


OLDALAJÁNLÓ

Ha szeretnéd tudni

melyek a szerencseköveid,
nézd meg új oldalunkat
IDE kattintva!
Az elhízás lelki okai
Biztos, hogy sokat eszik
aki túlsúlytól szenved?
Minden tünet a
"sértődött lélek"
jajkiáltása!
Olvass róla bővebben ITT!Ide kattintva
feliratkozhatsz hírlevelünkre!

Új írásainkról értesítést küldünkHa tetszik az oldal,
támogass minket egy lájkkal!

Vagy nyomd meg a + gombotKöszönjük!


Köszönjük látogatásod!Keresés a honlapon